II. évf. 271. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Helga nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Péntek reggel párás, foltokban ködös idő lesz. Napközben a köd nagy része feloszlik, és a változóan felhős égből elszórtan alakul ki záporeső. 17-19 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„Októberben van néhány nap, amely majdnem tökéletes. Az ég kifeszül a fejünk fölött, tiszta kék, olyan mély és makulátlan, hogy minden megszépül tőle. Az országút mentén vörös, arany, rozsdabarna, bordó és narancsszínben játszanak a fák. Minden szín neonfénnyel ragyog, lüktet a nehéz, aranyló napfényben.” /Laurell Kaye Hamilton/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk. Intellektuálisak hatalmas igazságérzettel, viszont lusták is. Vannak, akik ezt ügyesen leplezni tudják, el tudnak lavírozni kényes szituációkban, és erőfeszítések helyett inkább elkerülik a konfliktusokat.  Olyan helyzetekben is, amikor már mindenki elvesztené a fejét, pontosan tudják, mit kell mondani, ahhoz, hogy időt nyerjenek, hogy eltűnhessenek a színről. Apropó, eltűnés: abban mesterien jók!  Ha konfliktus van, a Mérleg sehol.  Úgy is lehetne magyarázni, hogy utálja a konfliktusokat, de úgy is, hogy lusta döntéseket hozni, nehogy mélységeiben kelljen szembesülnie a problémákkal, ami felborítaná egyensúlyát. Talán ezért is tanult meg annyira diplomatikusan viselkedni. A Mérleg nem szeret megszakítani kapcsolatokat, ellenkezőleg: remek kapcsolati hálót tud felépíteni, amiből rengeteg előnyt tud kovácsolni. Mielőtt bárki azt hinné, hogy egy Mérleg mindenhez képes jó pofát vágni, gyorsan ki kell ábrándítanom. A Mérleg bűbája mögött nagyfokú tudatosság és önkontroll van. Viselkedésük hűvössé és rideggé tud változni, ahogy célba értek. Hibáikkal általában tisztában vannak, nyilvánosan azonban nem szokásuk beismerni, ha hibáztak, de ha mégis képesek a bocsánatkérésre, az óriási erőfeszítés tőlük. Nehéz rájuk haragudni, ők csak tökéletesek szeretnének lenni.

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét 

Kovács Éva, a szobaasszonyok csoportvezetőjéről kattintás után itt olvashat.

[/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Savoyai Kastély (1702) Kossuth Lajos u. 95: A legelső világi barokk kastély Magyarországon. Savoyai Jenő herceg építtette a bécsi Belvedere építészének, J.L. Hildebrand tervei alapján.

Árpád szobor (1897) a Savoyai kastély mellett: A millenniumi ünnepségek során avatták fel. Szász Gyula horganyötvözetből készült alkotása a távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád vezér alakja.

Napi wellness ajánlatunk

Avokádó masszázs Jupiter kedvére
A mediterrán éghajlaton honos növény terméséből kinyert vitaminokban gazdag olaj. Ajánljuk érzékeny és normál bőrre. További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Kóbor-10.24-1-600

 

Idén is részt veszünk a Szallas.hu “Év Szállása 2014” versenyén

Tavaly az Önök segítségével az Év Szállása 2013 Népszerűségi Díj I. helyezettje volt a Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve.

Köszönjük, s egyben kérjük, hogy most is támogassanak bennünket! A szavazók között wellness utalványokat sorsolunk ki!További tájékoztatásért kérjük, kattintson ide. 

Érdekességek a római életről

Csaknem minden város, így persze Róma előtt is több fogadó várta az utast, mert ha napnyugta előtt érkezett, nem hajthatott át a városon. Rómában ugyanis a sok gyalogos miatt kocsival csak napnyugta után hajnalig lehetett közlekedni. Korábban be sem engedték a kocsit a kapukon, vagy a kapun belül a kijelölt „parkolóban” várakozhattak.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Makádi Aranypart – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: kb. 26 km

Nehézségi fok: könnyen biciklizhető, gyenge forgalmú út.
Jellemzője: érdekes látnivalókkal, fürdési, lovaglási lehetőségekkel tarkított, végig a gát mentén, illetve a gáton haladó útvonal.

Házon belüli program

Szállodánkban ingyenesen kerékpározási és kenuhasználati lehetőséget biztosítunk Vendégeink részére. A recepción többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.

Mai programajánlatunk:

06.00 –              Wellness részleg nyitása
07.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00     Vizi torna
12.00 – 13.00     Római gyermek vízi játék             
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
15.00 – 15.30     Római ízvilág bemutató
17.00 – 18.00     Aerobic
18.00 – 20.30     Vacsora az étteremben               
           23.00     Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest