II. évf. 276. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Koppány és Etelka nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Szerda hajnalban ismét pára-, illetve ködfoltok alakulnak ki. Délelőttől napos és ködfelhős tájak váltakozhatnak. Élénk lesz a délkeleti szél. A csúcshőmérséklet 20 fok körül alakul.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„A humor – mint ismeretes – az élet sava-borsa. Olyan nedv, amely nélkül kiszáradnánk.” /Antal Imre/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk. Intellektuálisak hatalmas igazságérzettel, viszont lusták is. Vannak, akik ezt ügyesen leplezni tudják, el tudnak lavírozni kényes szituációkban, és erőfeszítések helyett inkább elkerülik a konfliktusokat.  Olyan helyzetekben is, amikor már mindenki elvesztené a fejét, pontosan tudják, mit kell mondani, ahhoz, hogy időt nyerjenek, hogy eltűnhessenek a színről. Apropó, eltűnés: abban mesterien jók!  Ha konfliktus van, a Mérleg sehol.  Úgy is lehetne magyarázni, hogy utálja a konfliktusokat, de úgy is, hogy lusta döntéseket hozni, nehogy mélységeiben kelljen szembesülnie a problémákkal, ami felborítaná egyensúlyát. Talán ezért is tanult meg annyira diplomatikusan viselkedni. A Mérleg nem szeret megszakítani kapcsolatokat, ellenkezőleg: remek kapcsolati hálót tud felépíteni, amiből rengeteg előnyt tud kovácsolni. Mielőtt bárki azt hinné, hogy egy Mérleg mindenhez képes jó pofát vágni, gyorsan ki kell ábrándítanom. A Mérleg bűbája mögött nagyfokú tudatosság és önkontroll van. Viselkedésük hűvössé és rideggé tud változni, ahogy célba értek. Hibáikkal általában tisztában vannak, nyilvánosan azonban nem szokásuk beismerni, ha hibáztak, de ha mégis képesek a bocsánatkérésre, az óriási erőfeszítés tőlük. Nehéz rájuk haragudni, ők csak tökéletesek szeretnének lenni.

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Buschné Gaál Katalin pénzügyi munkatársunkról kattintás után itt olvashat.

[/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Neptunus, a tengerek istenének titka. A sima, rugalmas bőr titka, hogy elegendő mennyiségű zsiradék álljon a rendelkezésére, egyik legjobb „gyógyszere” az olívaolaj.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Kolombusz hétvégéje meglepetésekkel.

Legyen a festői környezetben lévő Kék Duna Wellness Hotel**** vendége egy felejthetetlen hétvégi kikapcsolódás alkalmával 2014. október 10 – 12. közötti időpontban, ahol a változatos wellness programok mellett a szombati napon megtekinthetik sztárvendégünk fellépését is!
További részletekért kattintson ide.

Idén is részt veszünk a Szallas.hu “Év Szállása 2014” versenyén

Tavaly az Önök segítségével az Év Szállása 2013 Népszerűségi Díj I. helyezettje volt a Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve.

Köszönjük, s egyben kérjük, hogy most is támogassanak bennünket!
A szavazók között wellness utalványokat sorsolunk ki!

További tájékoztatásért kérjük kattintson ide.

Érdekességek a római életről

A közhivatalok viselése Rómában igen nagy megtiszteltetésnek számított, s nem járt érte illetmény, fizetés. Éppen ezért hivatalt csak tehetős vagy éppenséggel gazdag ember vállalhatott, mert a hivatal még sok kiadással is járt.

Nemcsak a nagyszabású ünnepségek, játékok, szórakoztató vigasságok, vendéglátások rendezését várták el a hivatalnokoktól, hanem a cliensek (védencek, pártfogoltak) — gyakran anyagi — segélyezésének terhét is vállalniuk kellett.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Makádi Aranypart – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: kb. 26 km

Nehézségi fok: könnyen biciklizhető, gyenge forgalmú út.
Jellemzője: érdekes látnivalókkal, fürdési, lovaglási lehetőségekkel tarkított, végig a gát mentén, illetve a gáton haladó útvonal

Házon belüli program

Szállodánkban ingyenesen kerékpározási és kenuhasználati lehetőséget biztosítunk Vendégeink részére. A recepción többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.

Mai programajánlatunk:

06.00 –               Wellness részleg nyitása
06.00 – 12.00      Piaclátogatás (egyénileg)
07.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
13.00 –  14.00     Vizi torna és Római gyerek vízi játék
15.00 – 15.30      Római ízvilág bemutató
16.00 – 17.00      Szauna program
18.00 – 20.30      Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00      Filmvetítés
         – 23.00      Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest