II. évf. 286. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Lukács és Ambrus nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Szombaton már országszerte több órára kisüt a Nap, csupán a Dunától keletre jelenhet meg időnként több felhő az égen, de csak néhol alakulhat ki jelentéktelen zápor. Mérséklődik a légmozgás, délutánra pedig 17 és 21°C közé melegszik a levegő. Hajnalban elsősorban északon és délnyugaton pára, köd képződhet.

[templatic_msg_box type=”success”]

Nap idézete

„A kapcsolatok célja nem az, hogy általuk rálelj a teljességre, hanem hogy általuk megoszd a teljességedet másokkal. Nem az, hogy felleld az örömöt, hanem hogy megoszd az örömödet. Nem az, hogy megtaláld a boldogságot, hanem hogy megoszd a boldogságodat…” /Neale Donald Walsch/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

 Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A Mérleg-ember olyan munkaterületen érzi jól magát, ahol szépérzéke, művészi hajlamai kielégítést nyerhetnek. Ha a kereskedelemben vagy iparban dolgozik, fontos számára, hogy a tárgyak, amelyeket készít vagy árul, szépek, ízlésesek legyenek. A művészet sokféle ága kielégíti hajlamait. Vonzódik az irodalomhoz, az írás művészetéhez. Az ékszerek fénye nemcsak elbűvöli, hanem készítésükben is szívesen vesz részt. Született hajlamainak nagyon megfelel a színjátszás, mivel az életben is ugyancsak szeret “szerepet játszani”. Tapintata jó diplomatává teszi. Jellemében a jog- és igazságszeretete, a becsület és mások megbecsülése lép előtérbe, ezért a jog és igazságszolgáltatás terén végzett hivatás is megfelelő számára.

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Bobek Ágnes, szobaasszony munkatársunkról kattintás után itt olvashat.

[/templatic_msg_box]

Napi érdekesség a római életről

A színházi játékok alkalmával az uralkodó köszöntése és a taps bizonyos szempontból a vele való konszenzus bizonyítéka, és tevékenységének elismerése. A császárkori színház bizonyos szempontból a korábbi népgyűlések szerepét töltötte be, a színházban találkoztak a ”császár és a nép”, a ”plebs” örült, ha a princeps vele együtt mulatott. A publica magnificentia megjelenési formái a színházi játékok, amelyek számukat, sokféleségüket és csillogásukat tekintve minden korábbit felülmúltak Augustus korában. A játékok kétfélék lehettek: rendkívüliek és az éves vallás ünnepekhez kapcsolódók. A princeps idejében egy évben 67 rendes játéknap volt.

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Hajdú Steve-1-600

[templatic_columns layout=”two_third” title=””]

 Idén is részt veszünk a Szallas.hu “Év Szállása 2014” versenyén

Tavaly az Önök segítségével az Év Szállása 2013 Népszerűségi Díj I. helyezettje volt a Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve.

Kérjük szavazzon Ön is, kattintson a szavazóládára!

[/templatic_columns][templatic_columns layout=”one_third_last” title=””]szavazolada[/templatic_columns]

 

Napi wellness ajánlatunk

APHRODITÉ ISTENNŐ SZÉPITŐ KEZELÉSE EXTRA KÉNYEZTETÉSSEL

Magas koncentrációban tartalmaz vitaminokat, feltölti az arcbőrt, hidratálja, szépíti, a fáradt arcbőrt kisimítja, teltté, rugalmassá teszi a bőrt. (peeling, masszázs gőzfürdőben, ionto, pakolás nyakra, arcra, dekoltázsra, szemkörnyék ápolás Vénusz Maszkkal, hidratáló masszázs)
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Makádi Aranypart – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: kb. 26 km

Nehézségi fok: könnyen biciklizhető, gyenge forgalmú út
Jellemzője: érdekes látnivalókkal, fürdési, lovaglási lehetőségekkel tarkított, végig a gát mentén, illetve a gáton haladó útvonal.

Házon belüli program

Szállodánkban ingyenesen kerékpározási lehetőséget biztosítunk Vendégeink részére. A hallban többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.

Mai programajánlatunk:

06.00 –               Wellness részleg nyitása
06.00 – 12.00      Piaclátogatás egyénileg
07.30 – 10.00      Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
18.00 – 20.30      Vacsora az étteremben
         – 23.00      Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest