II. évf. 313. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Aliz és Szidónia nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken a nyugati határ mentén helyenként még kisebb eső, szitálás kialakulhat, máshol ugyanakkor hosszabb-rövidebb időszakokra felszakadozik a felhőzet, és a Nap is kisüthet. Északnyugaton megélénkülhet a szél. Hajnalban párás, ködös lehet a levegő, a hőmérséklet pedig 2 és 9°C közé csökken. Délután 12-16°C várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Napi idézet

„Néha csak légy laza, meggondolatlan, tegyél olyat, amit addig soha, mert azokra a pillanatokra fogsz emlékezni. Azokra, amikor kiléptél abból, amiben eddig voltál, és megmutattad, hogy jóval több van benned, mint a hétköznapjaidban. Onnantól, hogy ezt egyszer, legalább egyszer kipróbáltad, biztos lehetsz benne, hogy csak arra fogsz vágyni, hogy újra meg újra ilyen pillanataid legyenek.” /Oravecz Nóra/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió nő temperamentuma

A Skorpió nő a legszélsőségesebb vérmérsékletű minden állatöv szülötte közül. Bármit tesz, mindig teljes erőbedobással teszi. Különösen rámenős teremtés, aki fárasztóan hat a környezetére. Ha feldühítik, bármire képes.

A Skorpió nő érzelmi élete

A Skorpió nő nagy élvezethajhász. Ő az, aki a férfit üldözi, aki elszédíti a varázserejével.  A szerelem olyanfajta játék a Skorpió nő számára, amilyennel más jobb ha nem is próbálkozik. Szenvedélyessége nagyon igényessé teszi partnerével szemben, elvárja a teljes csodálatot. Nem könnyű szenvedélyét kielégíteni. Ha valaki megcsalja, a Skorpió asszony rendkívül féltékennyé válik. Mindenkiben lehetséges riválist lát, s még akkor is jelenetet rendez, ha partnere szóba áll valakivel, vagy egyszerűen csak ránéz. A szerelemben fantáziadús kísérletezgetései, domináns magatartása és erotikus játékai, erős férfit feltételeznek. De mindezt, amiként a hűséget is, odaadó szerelemmel hálálja meg.

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Németh Edit, felszolgáló munkatársunkról kattintás után itt olvashat.

[/templatic_msg_box]

Napi érdekesség a római életről

A közfürdők szerepe az idők folyamán megváltozott, már nem csupán a tisztálkodás célját szolgálták, hanem a rómaiak kellemes időtöltésre használták azokat. A fürdővendégek órákat töltöttek el a fürdőben, s egyre kényelmesebb, szebb, jobban felszerelt fürdőket igényeltek.

A magánvállalkozónak, ha közfürdőt építtetett, kénytelen-kelletlen lépést kellett tartania a kor igényével. A közfürdő tulajdonosa az üzemeltetés gondját rendszerint egy vállalkozóra (conductor) bízta, aki a belépődíjakból tartotta fenn a fürdőt, kifizette a tulajdonosnak az átalányban megállapított bérösszeget, és meg maga is szépen keresett.

Környékbeli programajánló

Nagyboldogasszony szerb ortodox templom

Leírás: 1487-ben épült Magyarország egyetlen fennmaradt gótikus szerb temploma. Belső falait késő középkori balkáni stílusú freskók díszítik. A templom szentélyét a hajótól elválasztó ikonosztáz gazdag barokk alkotás, a XVIII. századból származó, magas művészi színvonalú ikonokkal és fafaragványokkal. A különálló harangtornyot 1758-ban építették, mely XVI. századi alapokon nyugvó barokk alkotás.

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Hajdú Steve-1-600

 

Napi wellness ajánlatunk

Aurora álma

Homoktövisolaj: táplálja és erősíti a hámsejteket, gyorsítja a regenerációs folyamatokat. Gyulladás gátló hatású. Véredényekre, szövetekre pozitív hatása van.

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal.

Házon belüli program

Szállodánkban ingyenesen kerékpározási lehetőséget biztosítunk Vendégeink részére. A hallban többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.

  Mai programajanlatunk-pentek

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest