III. évf. 100. szám – online kiadás

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

2013. év legnépszerűbb, 2014. év II. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)
Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Sok szeretettel köszöntjük ma Zsolt nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken sok napsütésre, kellemes, tavaszi időre számíthatunk, csapadék nem várható. A déliesre forduló szelet elsősorban nyugaton, északnyugaton kísérhetik még átmenetileg élénk, erős lökések. Reggel még előfordulhat helyenként gyenge fagy, a maximum-hőmérséklet azonban már eléri a 16-20 fokot.

[templatic_msg_box type=”success”]

Napi idézet

„Az élet csupa szerencse, például amikor az ember jó lapokat kap, vagy egyszerűen csak jókor van jó helyen. Egyeseknek ezüsttálcán kínálják a szerencsét, az új esélyt, a menekvést. A megmentő lehet hősies, vagy akár lehet csak a puszta véletlen, viszont vannak, akiknek egyáltalán nem jut szerencse, akik rosszkor kötnek ki rossz helyen, akiket nem mentenek meg.” /Jessica Sorensen/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Kos (március 21. – április 19.)

Pontosan tudja, hogy mit akar. Ez megmutatkozhat abban is, hogy kialakul egy forró szerelmi románc, amiből elveszi, amire szüksége van, de akár a hivatásában is kibontakozhat céltudatossága.

A tartós kapcsolatban élő Kosok visszahozhatják kapcsolatukba a mézeshetek érzését. Az is előfordulhat, hogy most először tudja igazán őszintén és fesztelenül kimutatni mély érzéseit és ezzel egészen új fejezete kezdődhet kapcsolatának. A szülőkkel, gyerekekkel különösen jó viszonyt tud kialakítani. Mutassa ki nyíltan szeretetét.

Pénzügyi csatározásokban csak a győzelemre játszik most, sokszor erején felül kockáztat, de így lesz esélye a nagy nyereségekre, bár akár nagy veszteségekre is.

A hónap mottója: Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak.

Napi érdekesség a római életről

A régi idők asszonya egyszerűen fésülködött, haját fésűvel közepén elválasztotta és a hajfonatokat hátul a fejen, vagy a tarkón kontyba kötötte. Ez a hajviselet nagyjából divatos maradt, legfeljebb a homlokot nem hagyták már szabadon, és a fület nem takarták el.
A császárkorban divatba jöttek a csigák, néha magasították a homlokot, kétoldalt copfot viseltek. A leggyakrabban a középen elválasztott hajat hullámosan két oldalra fésülték. Gyakran viselték a homlokba fésült frufrut is. A fényűzés növekedésével elterjedt a parókák viselete, a legkülönfélébb frizurákat készítették el a fodrászok – szőke hajból!

Környékbeli programajánló

Ráckevei Hajómalom

Magyarország első rekonstruált és egyben működő hajómalmát a ráckevei Duna parton tekinthetik meg, amely a lakosság közösségi összefogásának köszönhetően 2007 és 2010 között épült fel. A ráckeveiek kedve a Hajómalom újbóli megépítésére a “Jelképünk volt és lehetne” gondolat mentén éledt fel, melynek köszönhetően a ráckevei vízimolnárság hagyományai felélesztésre kerültek.

 

Miserendek:

Református templom: Vasárnap: 10.00
Katolikus templom: Hétfő – Szombat: 7.00, Kedd – Szerda – Péntek: 17.00, Vasárnap: 7.00, 8.30, 10.00, 18.30

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Viski Gábor, felszolgáló vagyok. 2008-tól 2010-ig felszolgáló tanulóként dolgoztam itt és már akkor nagyon szerettem a légkört és a kollégákat, majd 2013. július 2-án felszolgálóként tértem vissza. Mivel a szabadidőm nem sok, mert elég sokat dolgozom a szállodáért, nem sok mindenre jut időm. De nagyon szeretek „társasági életet” élni. Szeretnék majd elvégezni egy szakács iskolát is.

[/templatic_msg_box]

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Kautzky Armad - Kék Duna Wellness Hotel****

Napi wellness ajánlatunk

Kagylóba zárt szépség

Egy igazi kényeztetés! Az egész testfelület masszázsa mellett nagy figyelmet fordítunk a hajas fejbőr masszírozására, az arcbőr szépítésére, puhítására, pakolással és relaxációs masszázzsal.

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

 

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Makádi Aranypart – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: kb. 26 km

Nehézségi fok: könnyen biciklizhető, gyenge forgalmú út
Jellemzője: érdekes látnivalókkal, fürdési, lovaglási lehetőségekkel tarkított, végig a gát mentén, illetve a gáton haladó útvonal

Házon belüli program

A hallban többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.

Mai programajánlatunk:

06.00 –                Wellness részleg nyitása
10.00 – 11.00      Napüdvözlő torna a 8 kincs elemeivel
11.00 – 12.00      Aquafitness Annával
12.00 – 15.00      Ebéd az étteremben
13.00 – 14.30      Szín- és Stíluskalauz – Útmutatás az ideális külső megteremtéséhez Annával
15.00 – 15.30      Lelki wellness /imaginációs stresszoldás/ Annával
16.00 – 17.00     „Reformprogram” – Életmódtanács, stíluskalauz, testtudat formálás /Személyi edzésterv+étkezési terv/ Annával
17.00 – 18.00     Aerobic Katival
18.00 – 20.30     Vacsora az étteremben
            23.00     Wellness részleg zárása

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest