III. évf. 126. szám – online kiadás

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

2013. év legnépszerűbb, 2014. év II. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)
Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Sok szeretettel köszöntjük ma Ivett és Frida nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán az ország keleti, északkeleti felén lesz több felhő az égen, ott helyenként egy-egy zápor is kialakulhat, máshol ugyanakkor inkább csak fátyolfelhők zavarhatják a több órás napsütést. Többfelé megélénkül, a Dunántúlon megerősödik a déli-délnyugati szél. Hajnalban 10-16, délután 23-31 fok várható.

[templatic_msg_box type=”success”]

Napi idézet

„A kincs helyét nem tudod kitalálni. Csak megérezni lehet. Mert a kincs ott rejtőzik egy dalban, egy meghitt pillanatban, egy szivárványban, vagy egy virágban. Sok-sok apróságban, a legegyszerűbb dolgokban. De ha szíveddel rátalálsz, megérzed, hogy ezek többé már nem apróságok. Mert a legdrágábbat adják neked…” /Csitáry-Hock Tamás/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A bika (április 20 – május 20.)

A Bika, mint beosztott:

Stabil munkaerő, szorgalmas, lehet rá számítani. Általában nem törődik azzal, más mennyit kap, csak őt megfizessék.  Nehezen viseli a változásokat, különösen, ha új beosztásba kerül, vagy új munkarendet kell megszoknia. Nagyon komolyan veszi a pontosságot. A káoszt nem viseli el és azt sem, ha állandóan változtatják a munkakörülményeit.

A Bika, mint vezető:

A Bika általában jó vezető. Körültekintő és alapos. Jólelkű a beosztottakhoz, hiszen érzelmi beállítottságú. Szereti a pontos munkát, a szabályokhoz ragaszkodik.  Figyelemmel kíséri beosztottjai gondjait. A legtöbb problémája abból adódik, hogy nem kedveli az újításokat, nem elégé vállalkozó szellemű. Gazdasági rizikót nem vállal.

Napi érdekesség a római életről

A szakáll- és hajviseletet a rómaiaknál is az uralkodó diktálta, így Hadrianus császárral, aki arcának valamilyen eléktelenítő forradását vagy sérülését akarta szakállával elfedni, ismét divatba jött a szakállviselet és Constantinus császárig divatban is maradt. Míg azonban Hadrianus körszakállát rövidre nyíratta, L. Verus és Marcus Aurelius kissé hosszabbra növesztették szakállukat és bodoríttatták. A borotvált arc korszakában a szakáll mégsem tűnt el teljesen Rómából. A fiatalok elegánsan nyírott kis körszakállt viseltek. Meghagyták szakállukat a vád alá helyezettek (hogy külsejükkel szánalmat keltsenek bíráikban), a gyászolók és akiket valamilyen súlyos csapás ért (hogy bánatukat a gyászolókhoz hasonlóan ezzel is kimutassák), mint például az uticai Cato, aki Caesarnak a polgárháborúban elért sorozatos győzelmei után, a köztársaság elbukása miatt érzett szomorúságában beszüntette a borotválkozást, vagy Augustus, midőn híre érkezett a Germaniában harcoló légiók pusztulásának.

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a Református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

 

Miserendek:

Református templom: Vasárnap: 10.00
Katolikus templom: Hétfő – Szombat: 7.00, Kedd – Szerda – Péntek: 17.00, Vasárnap: 7.00, 8.30, 10.00, 18.30

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Zsivnovszki Gergely, recepciós vagyok, 2008 óta dolgozom a Kék Duna Wellness Hotelben recepciósként. A Budapesti Gazdasági Főiskola idegenforgalomi és szálloda szakán végeztem. Szabadidőmet a családommal töltöm, 2 kisgyermekem van. Szívesen kirándulunk, hobbim a természetfotózás és a sportolás. Jelenlegi pozíciómban jól érzem magam, remélem, hogy még hosszú ideig dolgozhatok a Kék Duna Wellness Hotel fiatal csapatában.

[/templatic_msg_box]

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Karda Bea

Napi wellness ajánlatunk

Avokádó masszázs Jupiter kedvére

A mediterrán éghajlaton honos növény terméséből kinyert vitaminokban gazdag olaj. Ajánljuk érzékeny és normál bőrre.

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

 

Túravonal javaslat

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Makádi Aranypart – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: kb. 26 km

Nehézségi fok: könnyen biciklizhető, gyenge forgalmú út
Jellemzője: érdekes látnivalókkal, fürdési, lovaglási lehetőségekkel tarkított, végig a gát mentén, illetve a gáton haladó útvonal

Házon belüli program

A hallban többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.

Mai programajánlatunk:

06.00 –               Wellness részleg nyitása
06.00 – 12.00     Piaclátogatás /egyénileg/
07.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
09.00 – 10.00     Vitalizáló 5tibeti jóga a 8kincs elemeivel, Annával
11.00 – 12.00     Vízi torna Lyubival
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
13.00 – 14.30     Lélekfitness – stresszoldás Annával
                         Hair Style /Szín-, fazon viselet tanácsadás/ Lyubival
15.00 – 15.30     Mandalakészítés Annával
                         Római ízvilág bemutató Lyubival a wellnessben
16.00 – 17.00     Szauna program – különleges felöntéssel Lyubival
18.00 – 20.30     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés
            23.00     Wellness részleg zárása

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest