III. évf. 134. szám – online kiadás

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

2013. év legnépszerűbb, 2014. év II. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)
Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Sok szeretettel köszöntjük ma Zsófia és Szonja nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken erősen megnövekszik a felhőzet és DNy felől egyre többfelé várható eső, záporeső, néhol zivatar. Több helyen mindössze 15 fok körül alakul a hőmérséklet. A keleti szél megélénkülhet.

[templatic_msg_box type=”success”]

Napi idézet

„Dolgozz, hiszen dolgozni kell, de ne engedd, hogy az életed csak munkából álljon! Legyen az életed játék, legyen az az életed középpontja… a munka pedig eszköz ehhez a játékhoz. Dolgozz egy irodában, dolgozz egy gyárban vagy egy boltban, de csakis azért, hogy legyen időd és lehetőséged játszani! Ne engedd, hogy az életed a munka rutinjává alacsonyodjon le – az élet célja egyedül a játék. A játék azt jelenti, hogy valamit önmagáért teszel.” /Osho/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A bika, mint szülő (április 20 – május 20.)

A családjához nagyon kötődő ember. Gyermekeinek mindent megad, de ez elsősorban az anyagiakra vonatkozik. Nem mintha híján lenne az érzelmeknek, de az érzelmeit anyagi síkon mutatja ki. Egyél fiam, olyan soványnak nézel ki. -Ha a gyermek azt meri válaszolni, hogy már evett, vagy nem kér, vagy ne adj isten az étel nem ízlik neki, az egyenlő lehet egy súlyos sértéssel. A szülő akkor elégedett, ha jól megtömheti csemetéjét. A Bika annak örül ha szerettei mindig a közelében vannak. Birtokló módon szeret mindenkit. Ha környezete sokat van távol, az nagyon lehangolja. Gyermekeihez türelmes, nyugodt szülő, aki szívesen foglalkozik velük szabadidejében. Már csak az a kérdés mikor van szabadideje?

Napi érdekesség a római életről

A fürdőkben állandó volt a zsivaj. Ismét Seneca a tanúnk, aki levelében panaszolja el barátjának, mit szenved a lármától az egyik legdivatosabb fürdőhelyen, Baiaéban:

„Körülöttem mindenfelől zűrzavaros lárma hangzik. Éppen a fürdő felett lakom. Képzelj el most mindent, ami csak a fülnek kellemetlen. Amennyiben egyesek megerőltetőbb testmozgást végeznek és súlyzóznak, ha megerőltetik magukat, vagy az erőltetést színlelik, nyögést hallok s valahányszor kilélegeznek, lihegést és rendkívül heves zihálást; ha pedig valaki dögönyözteti magát, hallom, mint csap le reá a kéz, amely aszerint változtatja a hangját, ahogy lapos vagy homorú tenyérrel éri a testet. Ha pedig ehhez még egy labdázó járul, aki ütéseit számolja, jaj nekem! Végy még ezekhez civakodókat, tetten ért tolvajt és olyan embert, aki akkor gyönyörködik a hangjában, ha fürdik, továbbá azokat, akik a víz hangos csobbanása közben ugranak a medencébe … Vedd ezekhez még a kalács- és kolbászárusok, cukrászok kiáltozásait, s minden kocsmárost és szatócsot, akik áruikat jellegzetes és feltűnő hanglejtéssel kínálgatják.”

Környékbeli programajánló

Tűztorony-kilátó

2009 júniusában megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt a Ráckeve régi városházi épületének tornyában található Tűztorony-kilátó. A Ráckevei-kistérségben egyedülálló élményt biztosító kilátó szeretettel várja az idelátogató vendégeket, de természetesen a környezetünkben és városunkban élők számára is különleges élményt jelent a közel 40 méteres magasságból megtekinteni a pazar körpanorámát.

 

Miserendek:

Református templom: Vasárnap: 10.00
Katolikus templom: Hétfő – Szombat: 7.00, Kedd – Szerda – Péntek: 17.00, Vasárnap: 7.00, 8.30, 10.00, 18.30

 

Állandó kiállítás

A kiállításon Fegyó Béla festőművész munkái, kortárs képzőművészeti alkotásai (figurális képek, tájképek, csendéletek a városról) tekintők meg.
Látogatásához előzetes telefonos egyeztetés szükséges. A belépés díjtalan.

Helyszín: Fegyó Béla Műterem Galéria, 2300 Ráckeve, Thököly Imre u. 3. (szálloda mögötti utcában)
Telefonszám: 06-24/422-702 vagy 06-30/4101-945

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Bobek Ágnes, szobaasszony vagyok, 2010 óta dolgozom a szállodában.
Kevés szabadidőmben az otthoni munkámat végzem, és nagyon szeretek úszni.
Szeretnék saját házat és családot alapítani.

[/templatic_msg_box]

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Karda Bea

Napi wellness ajánlatunk

Pluto sport masszázsa

A test fizika szinten való gyógyítására, kezelésére használt masszázstípus. Intenzívebb, erősebb masszázs technika, amely leginkább a mélyizomzatot célozza meg. Nyugtató hatással bír, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. Csökkenti az izmok duzzanatát, és a sportsérülések utáni gyógyulási időt.

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

 

Házon belüli program

A hallban többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.
Részletes leírás a kerékpáros és gyalogos túraútvonalakról a recepción megtalálhatóak.

Mai programajánlatunk:

06.00 –               Wellness részleg nyitása
07.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00     Stretching Lyubival
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
13.00 – 14.30     HajÁszkodás  Lyubival a fodrászatban
15.00 – 15.30     Római ízvilág bemutató Lyubival a wellnessben
17.00 – 18.00     Aerobic Katival
18.00 – 20.30     Vacsora az étteremben
            23.00     Wellness részleg zárása

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest