II. évf. 176. szám – online kiadás

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

2013. év legnépszerűbb, 2014. év II. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)
Aranycsillag díjas tréninghelyszín 2013.

Sok szeretettel köszöntjük ma János és Pál nevű vendégeinket névnapjuk alkalmából!

Mai időjárás

Napközben az Alföldön is egyre nagyobb területen felszakadozik, majd csökken a felhőtakaró.  Másutt jellemzően napos idő várható. Számottevő csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül, néhol esetleg megerősödik az északi szél, a középső országrészben gyengébb lesz a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet 9 és 15 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

[templatic_msg_box type=”success”]

Napi idézet

„A zarándokutakat gyakran a spirituális életút fizikai megfelelőjének tekintik. Mind a kettőhöz egészen különleges hozzáállásra van szükség. Aki elindul rajtuk, az gondosan felkészül, és megfogadja, hogy semmilyen körülmények között sem adja fel. Elengedhetetlen a bátorság, hogy leküzdjük az út során felbukkanó akadályokat.” /Tendzin Gjaco/

[/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Rák, Asztro-divat (június 22 – július 22.)

A Rák csillagjegy szülötte rendkívül érzékeny, álmodozó természetű, hullámzó kedélyállapotú egyén. Ösztönös érzékenysége miatt empatikus, ugyanakkor sebezhető és nagyon segítőkész személy. Nyíltan nehezen képviseli önmagát, kerüli a durva közeget, a nagyvárosi nyüzsgést. Ha teheti, akkor inkább családias, nyugodt környezetben, kisvárosban, esetleg víz közelben él. A rá jellemző félénkségtől úgy védi magát, hogy olyan embereket tart maga elé védőpajzsként, akiket gondoskodásával már magához kötött.
Nem érzi magát biztonságban, ha nem áll mögötte egy stabil családi háttér. Az érzelmei, hangulatai vezérlik, mindig az ösztönös megérzéseire hallgat, még az öltözködésében is. Nehézen találja meg az önmagának való stílust, mivel hangulatával együtt az is változik, hogy éppen mi tetszik neki. Van, hogy egyáltalán nem érdekli, mit vesz fel, máskor szeretne társa kedvébe járni azzal, hogy azt a ruhát veszi fel, melyet partnere szívesen látna rajta. Óvatosan bánik a pénzzel, biztonságérzetéhez tartozik egy megfelelő összeg a bankszámlán. Ezért vásárláskor is inkább megelégszik egy olcsóbb darabbal, mintsem túlköltekezzen. A kényelem mindkét nemnél kiemelt a ruházkodásban! Szeret enni, ezért kerüli a szoros és testhezálló darabokat. Összességében öltözködésében visszafogottabb, kerüli a feltűnést, bár jó érzékkel kombinálja össze a különböző színű ruhákat. Kevésbé követi az aktuális divattrendeket, inkább a hagyományos öltözködés híve.

Napi érdekesség a római életről

Az igazgyöngy különleges szépsége, gömb alakja és ritkasága folytán a legfőbb értékek megtestesítője, a rómaiak a gyémánt után a legértékesebb kőnek tartották. A görög-római mitológiában a gyöngy keletkezése a tökéletes női szépség, Aphrodité/Venus születését jelképezi. A mítosz egyik változatában Zeusz/Iuppiter villámként csap a kagylóba, és így termékenyíti meg. Cipruson, ahol a mítosz szerint Aphrodité partra szállt, a gyöngyöt az istennőnek szentelték. Az ókori Rómában a fiatal leányok a Hold istennője, Diana jelképeként viselték, a tisztaság, ártatlanság szimbólumaként.

Környékbeli programajánló

Péntek Esti Korzó (PEK) 2015. június 26.

18.00     A brémai muzsikusok c. meseszínház
19.00     Orkestar Selo
20.00     Olasz Meló zenekar
21.00     BGB zenekar

 

Miserendek:

Református templom: Vasárnap: 10.00
Katolikus templom: Hétfő – Szombat: 7.00, Kedd – Szerda – Péntek: 17.00, Vasárnap: 7.00, 8.30, 10.00, 18.30

 

Állandó kiállítás

A kiállításon Fegyó Béla festőművész munkái, kortárs képzőművészeti alkotásai (figurális képek, tájképek, csendéletek a városról) tekintők meg.
Látogatásához előzetes telefonos egyeztetés szükséges. A belépés díjtalan.

Helyszín: Fegyó Béla Műterem Galéria, 2300 Ráckeve, Thököly Imre u. 3. (szálloda mögötti utcában)
Telefonszám: 06-24/422-702 vagy 06-30/4101-945

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Szirb Sándor, recepciós vagyok, 2009 óta dolgozom itt a szálloda recepcióján. A Budapesti Gazdasági Főiskola idegenforgalom és szálloda szakán tanultam és kötelező szállodai gyakorlatomat a Kék Duna Wellness Hotelben töltöttem. Szerencsés helyzetben voltam, hiszen az iskola végéhez közeledve éppen megüresedett egy recepciós pozíció, így a diploma után azonnal, már ismert környezetben kezdhettem a munkát és hasznosíthattam a tanultakat. Az itt eltöltött idő alatt sok változáson ment keresztül a szálloda és örülök, hogy folyamatosan végigkövethetem a szálloda fejlődését. Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban, szeretek erdőt járni, kerékpározni, túrázni. Legfőbb hobbim utazni, új helyeket megismerni belföldön és külföldön egyaránt. 25 éve tagja vagyok a Szigetszentmártoni Német Nemzetiségi Tánccsoportnak, mely 2013-ban ünnepelte 40. évfordulóját és mellyel rendszeresen fellépünk. Jövőmet továbbra is a Kék Duna Wellness Hotel munkatársaként képzelem el, szakmai tudásomat további idegen nyelvek tanulásával szeretném bővíteni.

[/templatic_msg_box]

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Magyari Béla

Napi wellness ajánlatunk

Kagylóba zárt szépség

Egy igazi kényeztetés! Az egész testfelület masszázsa mellett nagy figyelmet fordítunk a hajas fejbőr masszírozására, az arcbőr szépítésére, puhítására, pakolással és relaxációs masszázzsal.

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Házon belüli program

A hallban többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.
Részletes leírás a kerékpáros és gyalogos túraútvonalakról a recepción megtalálhatóak.

Mai programajánlatunk:

06.00 –               Wellness részleg nyitása
07.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
10.00 – 11.00     Reggeli torna + nyújtózkodás – a csontritkulás ellen! Annával
11.00 – 12.00     Vízi torna Lyubival
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
13.00 – 14.30     Nordic Walking Annával ill. kézműves foglalkozás Lyubival
15.00 – 16.00     Római ízvilág bemutató Lyubival a wellnessben
16.00 – 17.00     Meridiánok és akupunktúrás pontok stimulálása – Az örök fiatalságért! Annával ill. Hajtrendek 50 felett is Lyubival
17.00 – 18.00     Aerobic Katival
18.00 – 20.30     Vacsora az étteremben
            23.00     Wellness részleg zárása

 

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest