Legyen felejthetetlen esküvője Ráckevén!

Ha esküvőről van szó, akkor szeretnénk, ha minden tökéletes lenne. Egy ideális helyszín, megfelelő szállás, káprázatos kiegészítők és természetesen mindezt megfelelő árakon szeretnénk igénybe venni. Erre kínál megoldást szállodánk, amely teljeskörű esküvői szolgáltatást kínál minden vendége számára.

Szerezzenek közösen páratlan élményeket!

Ha valóban azt szeretnék, hogy az esküvőjük emlékezetes legyen, akkor legyenek szállodánk vendégei. Hotelünk kifejezetten a házasulandók igényeihez alkalmazkodó csomagot kínál Önöknek. Nálunk igazi paradicsommá varázsolhatják a friss házasként, illetve nászutasként eltöltött napjaikat. Felkészült és készséges személyzetünk mindent megtesz azért, hogy az együtt töltött idő alatt fantasztikus új élményeket szerezzenek, ezzel is gazdagítva a kapcsolatukat.

Páros romantikus programok

Kóstoljanak bele az ízek legjavába!

Minden esküvő megkoronázása a házasságkötést követő vacsora lehet, amely megadja a hangulatot a hajnalig tartó mulatsághoz. A szállodánk épületéhez tartozó Kiskeve étteremben akár 100 főt is képesek vagyunk kiszolgálni. Legyen szó hagyományos vagy modern esküvői menüről, nagy tapasztalattal rendelkező chef-ünk minden igényt igyekszik kielégíteni.

Nálunk, az esküvői vacsora hangulatos és családias környezetben történhet meg. Az esküvői menü összeállítása során igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Természetesen azokra a vendégekre is gondoltunk, akik a vegetáriánus életmód követői, a diétás ételeket részesítik előnyben, netán valamilyen ételintoleranciában szenvednek. Előzetes bejelentés alapján ezeknek a vendégeknek az igényeit is készek vagyunk kielégíteni.

Változatos ételsorunk magában foglalja a helyi, a magyar, és a nemzetközi konyha ínycsiklandó finomságait is. A páratlan ízeket kiegészítik a finom borok, amelyek a legkiválóbb magyarországi borvidékekről származnak. Akik pedig nem szeretnének alkoholt fogyasztani, azoknak egészséges, friss zöldség- és gyümölcsleveket szolgálunk fel.

Természetesen az esküvői menü kiválasztása során is teljeskörű segítséget nyújtunk.

Legyenek nászutasok felnőttbarát hotelünkben!

Szállodánkban 47 szobával várjuk vendégeinket, amely közül szinte mindegyikből kilátás nyílik a Kék Dunára. Különleges berendezésű nászutas lakosztályunk minden igényt kielégít, hogy a nászéjszaka, illetve az azt követő mézeshetek felejthetetlenek legyenek. Valamennyi szobában igényes kialakítású fürdőszoba, toalett, minibár, illetve televízió is található. A felnőttbarát vendéglátás jegyében pedig változatos és folyamatosan bővülő programokat kínálunk, hogy a friss házasként eltöltött idő valóban tartalmas lehessen.

Stresszmenedzsment

Mondják ki a boldogító igent főúri környezetben!

Ráckevei szállodánk csodálatos környezetet kínál a polgári szertartások lebonyolításához. Hotelünk épületén belül és kívül is találhatók olyan helyszínek, amelyek méltóak életünk egyik legfontosabb fogadalomtételéhez.

Szállodánk halljában a szalonbútorzat, és a virágok klasszikus és hangulatos környezetet kínálnak. Az időjárás függvényében ugyanakkor választható helyszín lehet az udvarban található Csendeskert, ahol a nyugalom szigetén érezve mondhatják ki egymásnak a boldogító igent. Ha pedig nyáron tartanák az esküvőt, akkor a Kis-Dunán levő Stég mellett is dönthetnek, amely romantikus és idilli környezetet kínál erre a nevezetes napra.

Tibeti jóga energiagyakorlatok

Ha esküvőről van szó, mi mindenről gondoskodunk!

Szállodánk teljeskörű esküvői szolgáltatást kínál. Munkatársaink készséggel segítenek a megfelelő fotós, dekoráció, valamint az esküvői torta kiválasztásában is. Szállodánk filozófiája, hogy kiemelt figyelemmel és gondoskodó vendéglátással az Ön esküvőjét is felejthetetlenné tegyük. Amennyiben pedig úgy döntenének, hogy a nászútjukat is itt szeretnék eltölteni, akkor munkatársaink mindent meg fognak tenni azért, hogy egy igazi felnőttbarát környezetben minél több kellemes és tartalmas percet tölthessenek szállodánkban.

Itt az ideje tehát, hogy a következő esküvői szezonra már most felkészüljenek, hogy a Nagy napon valóban minden tökéletes lehessen!

elválasztó

Ne habozzon!

Árakról, további részletekről, kapcsolat felvételről Esküvő szervezést bemutató oldalunkon találtovábbi információkat.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest