Masszázsok

Masszázsaink, masszázsterápiáink teljesen kicserélik Önt, és feltöltik energiával.

 

 

Mauri masszázs - Duna Relax Hotel

Ma-uri masszázs „Egy csepp a Csendes-óceánból”

A Csendes-óceán szigetein honos mozgásformákból és spirituális gyógyításból alakult ki a Ma-Uri ősi masszázs. A masszírozó mozdulatok – melyek, főleg alkarral történnek – rituális tánclépésekhez igazodnak és együtt utánozhatatlan harmóniát hoznak létre. A masszázs célja a test, a lélek, és a szellem összehangolása, hogy visszaállítsa az egyensúlyt az ember és az univerzum között. Az alkarral történő nyomás hatására az izmok teljesen ellazulnak, a stressztől kialakult csomók feloldódnak.

Nyugtató hatású, kiválóan alkalmas:

 • stressz,
 • depresszió,
 • pánikbetegség,
 • szenvedélybetegségek kezelésére,
 • az idegrendszer megnyugtatására.

masszázs

Hát, nyak, fej, hosszú hátizom, váll és derék ellazítása alkarral, tenyérrel, ujjbeggyel.

A cél, a lapocka alatti csomók ellazítása kíméletesen, de hatékonyan, bizonyos érzékszerveink stimulálása, az arc akupresszúrás pontjainak nyomásával. A program része a hajas fejbőr masszázsa is.
30 perc – 5.000 Ft

Teljes testmasszázs a lábujjak hegyétől a hajvégekig.

Leginkább alkarral, nagy felületű nyomással történő teljes test masszázs. Bizonyos érzékszerveink stimulálása, az arc akupresszúrás pontjainak nyomásával. A hajas fejbőr masszázsa.
60 perc – 9.000 Ft

Teljes test masszázs alkarral, ujjbeggyel és az egész test ízületeinek kimozgatásával.

A kezelés nagy felületű nyomással történik, bizonyos érzékszerveink stimulálásával, az arc akupresszúrás pontjainak nyomásával és a hajas fejbőr masszázsával.
90 perc – 12.500 Ft

Indiai Ayurveda masszázs

Indiai ayurvéda masszázsok – „A masszázsok királynője”

Relaxációs Abhyanga masszázs – „Az érzékeken túli élmény masszázsa”

Teljes testre kiterjedő olajos masszázs, egy igazi élményt nyújt a pihenni vágyóknak. A test ellazulása mellett kényezteti és bársonyossá teszi a bőrt.
Egy ayurvédikus masszázs után az ember szinte újjá születik. Az olajos masszázs ellazítja az izmokat, feloldja a feszültséget, mély, relaxációs állapotba juttatja a testet. A kezelés után nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak érzi magát mindenki. A masszázs kiterjed az egész testfelületre (az intim zónák kivételével).
30 perc – 5.000 Ft
60 perc – 10.000 Ft
90 perc – 15.000 Ft
120 perc – 20.000 Ft

Dinamikus Abhyanga masszázs

Dinamikus Abhyanga masszázs

Alapos, dinamikus mozdulatokkal járó masszázs, mely átdolgozza a testen lévő összes izomzatot. Az ayurvéda sokkal hatékonyabb,
nagymértékben különbözik a nyugati kultúrákban gyakorolt általános masszázsoktól. Amellett, hogy elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből, nagyon sok egészségügyi kellemetlenség kezelésére alkalmazható:

 • gerincproblémákra,
 • izomgörcsre, izomcsomókra kiváló,
 • reumás fájdalmakra,
 • bénulás – sorvadásra,
 • agyvérzésre,
 • emésztési problémákra,
 • alvászavar enyhítésére,
 • általános fájdalomcsillapításra,
 • stresszoldásra,
 • immunerősítésre,
 •  narancsbőrre.

30 perc – 5.000 Ft
60 perc – 10.000 Ft
90 perc – 15.000 Ft
120 perc – 20.000 Ft

Ayurvéda talpmasszázs

Ayurvéda talpmasszázs

Pozitívan hat a szív és keringési panaszokra. Kedvezően befolyásolja a légzőszervi, hólyag, vesepanaszokat, emésztési zavarokat, reumát.
Serkenti a vér és a nyirokkeringést, ezáltal a lerakódott salakanyagok távozását. A talpmasszázs a fizikai állapot megőrzésének fontos
módszere. Energiákat tesz szabaddá.
Nem ajánlott: gombás fertőzéseknél, ödémás lábra, szívbetegségeknél, daganatos megbetegedéseknél, visszeres lábra, láznál, epilepsziánál, műtét után, terhesség alatt.
30 perc – 5.000 Ft
60 perc – 10.000 Ft
90 perc – 15.000 Ft

Ayurvéda masszázs arcpakolással

Ayurvéda masszázs arcpakolással „Kagylóba zárt szépség”

Egy igazi kényeztetés. Az egész testfelület masszázsa mellett nagy figyelmet fordítunk a hajas fejbőr masszírozására, az arcbőr szépítésére, puhítására, pakolással és relaxációs masszázzsal.
60 perc – 10.000 Ft

Ayurvéda fej-, nyak-, váll-, arc- és dekoltázsmasszázs

Csökkenti a stresszt, enyhíti a fejfájást. Elősegíti a relaxációt. Serkenti a keringést és frissíti az elme működését. A fej területéhez kapcsolódó problémák kezelésére is kiváló, mint pl. szem-, fülproblémák, hajhullás, korpásodás, korai őszülés, kopaszodás ellen.
30 perc – 5.000 Ft
60 perc – 10.000 Ft

Lávaköves ayurvéda masszázs

Lávaköves ayurvéda masszázs
Kék Duna igazgyöngye „Angyali érintés, mennyei melegség”

Akik szeretik a meleget, páratlan élményekben lesz részük. Az indiai ayurvéda masszázs egyedi mozdulataihoz társítjuk a meleg lávakövekkel való fantasztikus élvezetet nyújtó masszázst. Alapos és egyben kényeztető kezelés a test egész felületén. Nagyon jó hatással van a vérkeringésre, az ízületekre és az izomzatra.
30 perc – 5.000 Ft
60 perc – 10.000 Ft
90 perc – 15.000 Ft

Marma masszázs

Marma-masszázs

Az indiai Ayurveda speciális formája a Marmamasszázs. A „Marma” szó jelentése életerő/ létfontosságú pontok. A testet 107 marmapont
borítja, masszőrünk ezeket a pontokat stimulálja, miközben a teljes testet átmasszírozza.
Hasonlít az ősi kínai gyógyászat akupunkturás pontjaihoz. A marmák olyan helyek, ahol izmok, csontok, szalagok, ízületek találkoznak.
A marmapontok stimulálásával elősegítjük a blokkok eltávolítását, az energiaáramlás javulását, a rejtett tartalékok felszabadítását.
A Marma-masszázs élettani hatásai és javallatok:

 • immunerősítő,
 • stresszoldó,
 • mozgásszervi fájdalmakat enyhítő,
 • általános fájdalomcsillapító hatása közismert,
 • kiváló gerincproblémákra,
 • izomgörcsre, izomcsomóra megoldás,
 • hatékony reumás fájdalmak kiegészítő kezeléseként,
 • elősegíti a salakanyagok távozását a testből.

30 perc – 5.000 Ft
60 perc – 10.000 Ft

Különleges római masszázsok

Különleges római masszázsok

Mercurius svédmasszázsa

A masszázs folyamatok a testre korlátozódnak le, azon belül is az izmok, inak és ízületek működésének normalizálása a cél. A masszázs
elősegíti a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását, az izmok ellazulását és a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztja.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Lucifer pokolian frissítő masszázsa

Lucifer pokolian frissítő masszázsa

Célja a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, így például a felhalmozódott zsír mennyisége. Megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. A masszázs segít megteremteni a nyugodt alvás feltételeit, azáltal, hogy csökkenti a vérnyomást, valamint mélyebb és szabályosabb légzést biztosít.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Aesculapius gyógymasszázsa

Aesculapius gyógymasszázsa

A gyógymasszázs során kimondottan a célzott területet kezelik. Élénkíti a vérkeringést és a sejtek anyagcseréjét, erősíti az immunrendszert, enyhíti az izomfájdalmakat, lazítja az izmokat, erősíti az izomzatot, növeli a teljesítőképességet és a koncentráló képességet, fájdalomcsillapító hatású. A gyógymasszázs nemcsak a test fizikai szinten történő javulását idézheti elő, hanem jótékonyan hat az idegességből eredő fejfájásra, illetve nyugtató hatással is bír.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Pluto sportmasszázsa

A test fizikai szinten való gyógyítására, kezelésére használt masszázstípus. Intenzívebb, erősebb masszázstechnika, amely leginkább a
mélyizomzatot célozza meg. Nyugtató hatással bír, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás
sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. Csökkenti az izmok duzzanatát és a sportsérülések utáni gyógyulási időt.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Avokádó masszázs Jupiter kedvére

Avokádó-masszázs Jupiter kedvére

A mediterrán éghajlaton honos növény terméséből kinyert vitaminokban gazdag olajjal végzett masszázs. Ajánljuk érzékeny és normál
bőrre.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Szőlőmagolajos Fortuna-masszázs

Szőlőmagolajos Fortuna-masszázs

Szív és érrendszeri betegségek kialakulását akadályozza meg és szépít, mivel a bőr felső rétegeit vitaminnal látja el és feszesíti a bőrt.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Auróra relaxáló borsmentás álma

Borsmenta-rozmaringolajjal történő masszázs. Ellazítja a feszült izmokat, enyhíti az izomfájdalmakat. A rozmaring élénkíti a vérkeringést. Ajánljuk fizikai munka és testedzés után.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Neptunus, a tengerek istenének olívás titka

A sima, rugalmas bőr titka, hogy elegendő mennyiségű zsiradék álljon a rendelkezésre, ennek egyik legjobb „gyógyszere” az olívaolaj.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Venus istennő csokoládés masszázsa

Venus istennő csokoládés masszázsa

A bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik tőle, méregteleníti a szöveteket. Antioxidáns, hidratálja és táplálja a bőrt. A csokoládéban található kakaóvaj puhítja, táplálja és védi a bőrt.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Silvanus citromfüves-narancsos kúrája

Természetes eredetű citromfüves-narancsos mangó illóolajat tartalmazó testápoló olajjal végzett masszázs. Értékes alkotórészei puhítják és ápolják a bőrt.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Vulcanus lávaköves masszázsa

Vulcanus lávaköves masszázsa

Vulcanus a tűz istene. A masszírozás nem kézzel, hanem vulkáni eredetű, forró kövekkel történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya.
A sima, lapos köveket, melyeket előzőleg felhevítettek 50-60 fokos hőmérsékletűre, elhelyezik a testfelületre, majd óvatosan az izmokba nyomják őket. A jótékony hatás mellett, már maga az élmény is felemelő. Speciális illóolajokkal történik, így kombinálva a masszázst az aromaterápiával.
A kezelés elsősorban életenergiával tölt fel, harmonizálja a testet és a lelket, kiváló stresszoldó hatása van. Pozitív hatásai leginkább
a vérkeringésben érzékelhetők. Javítja a nyirokkeringést is.
30 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Somnus levendulás álommasszázsa

Somnus levendulás álommasszázsa

Enyhíti az izomfájdalmakat, fokozza a testi-lelki frissességet, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatása van, antibakteriális, feszültségoldó,
nyugtató hatású, enyhíti a fejfájást, megszünteti az alvás zavarokat, erősíti az immunrendszert, relaxál, regenerál.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Kleopátra kényeztető vaníliás masszázsa

A vanília aromái hidratálnak és antibakteriális hatással bírnak. A masszázs felpuhítja a bőrt, gazdagon táplálja azt, valamint izomlazító hatással rendelkezik.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Viktória, a győzelem istennőjének kényeztető masszázsa

Viktória, a győzelem istennőjének kényeztető masszázsa

Levendula-citromfű és olívaolajos masszázs igazi kényeztetést biztosít és a maximális ellazulást nyújtja. A nyugtató, relaxáló mozdulatok
által az izmok ellazulnak, az izomgörcsök csillapodnak, a bőr puhává és bársonyossá válik.
25 perc – 3.500 Ft
50 perc – 7.000 Ft

Wellness-masszázsok

Wellness-masszázsok

Mélyizom-masszázs

Fej, nyak, váll, hát, farizom, derék és a kar masszázsa.
Ajánlott:

 • izomgörcsökre, izomtapadásra
 • gerincbetegségekre
 • szédülésre, fejfájásra
 • reumás megbetegedésekre, lumbágóra.

30 perc – 5.000 Ft
60 perc – 10.000 Ft

Fejfájás kezelése masszázzsal

Számos orvos véleménye szerint a fejfájást az okozza, hogy az agyba be-, illetve az agyból kivezető véredényekben megváltozik a vérnyomás, mert a merev izmok összeszorítják azokat. Ha fellazítjuk az izmokat, a vér akadálytalanul áramlik, és a fejfájás megszűnik. Kialakulhat: munkahelyi stressz hatására, illetve a helytelen testtartás következtében megfeszülnek a nyak és a vállizmok, ami később fejfájáshoz vezet.
30 perc – 5.000 Ft

 

6 hozzászólás

 1. Kedves Duna Relax Hotel!
  Érdeklődnék, hogy van-e lehetőség páros masszázsra?
  Üdvözlettel,
  Rné Z Dóra

  Válasz
  • Kedves Dóra!
   Köszönjük kérdését. Szállodánkban páros masszázsra nincsen lehetőség, de igyekszünk a pároknak azonos, vagy legalábbis egymáshoz nagyon közeli időpontot biztosítani a masszázsra.
   Üdvözlettel, Duna Relax Hotel****

   Válasz
 2. Szép napot!
  Szeretnék érdeklődni, hogy a masszázst is lehet SZÉP kártyával fizetni?
  Köszönöm szépen.
  Üdv,

  Válasz
  • Kedves Bettina!
   Köszönjük érdeklődését. Igen, lehet SZÉP kártyával fizetni a masszázst.
   Üdvözlettel, Duna Relax Hotel

   Válasz
   • Kedves Duna Relax Hotel!
    Érdeklődni szeretnék, hogy a SZÉP kártya melyik zsebével lehetséges fizetni a masszázst?
    Köszönettel,
    Szabó Zsófia

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Online ügyintézés

Fizető eszközök

Legyen a Duna Relax Hotel az Év Szállása 2018-ban!

Csatlakozzon rajongóinkhoz

Élmények

Pin It on Pinterest