Munkatársaink

Munkatársaink, akikkel találkoznak vendégeink 

„Ha már mindenáron meg akarsz állni a lábadon, olyan helyen vállalj állást, ahol kellemes környezetben, rokonszenves emberekkel dolgozhatsz együtt!” /Agatha Christie

 

Blaskó Andrea kozmetikus, masszőr

Blaskó Andrea2012 óta dolgozom a szállodában. Kevés a szabad időm, ezért igyekszem ilyenkor minden percet a kislányaimmal együtt eltölteni. Terveim közt szerepel további masszázsfajták elsajátítása. Szeretek nyugodt légkörben dolgozni a kollégáimmal együtt, hogy a pozitív energiák áramoljanak a vendégek felé is.

 

Boda Jutka, masszőr 

2008. március 1-től vállalkozóként dolgozom a szállodában masszőrként. A nyilas jegyében születtem, szabadidőm kevés, ha tehetem minden szabad percem a napon és a vízparton töltöm. Szeretek színházba járni, a családommal és a barátaimmal együtt lenni. Szeretnék továbbra is a kollégáimmal együtt dolgozni!

 

 Botos Éva, konyhalány 
 

 

 

Éliás Kata, Senior Sales Manager

 Kata-1002006. áprilisában wellness koordinátorként kezdtem el dolgozni a szállodában, majd a recepció munkatársa lettem. Recepciós munkám mellett szereztem diplomát a Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti karán. Nagyon szerettem a recepciós munkát, de örülök, hogy 2011-ben a Sales Manager, majd 2014-ben a Senior Sales Manager feladatainak elvégzésével engem bíztak meg.
A családom mellett nagyon fontosak a barátaim. Szeretek moziba, színházba járni, kirándulni, utazni.

 

Imre Richárd, rooms division manager 

Ricsi-Rooms-Division-Manager2008. januárban recepciósként kezdtem el dolgozni a szállodában.
2010-ben szereztem diplomát a Zsigmond Király Főiskola Gazdálkodási és menedzsment szakán.
2011-ben Front Office Manager, majd 2014-ben a Rooms Division Manager munkájával bíztak meg, de a mai napig szeretek részt venni a recepció munkájában, ahol angol nyelvtudásomat is „karbantarthatom”.
2014. óta boldog férj vagyok, feleségem szintén dolgozott a vendéglátásban, most pedig teljesen új területen kamatoztatja tudását.
Szabadidőmet a családommal és a barátaimmal töltöm. Ha időm engedi, akkor fotózással foglalkozom, főleg „spotterkedem” (repülőgép fotózás), mellette szeretek focizni, kirándulni és főzni.

További tervek?
Kijutni Las Vegasba a póker világbajnokságra, természetesen megnyerni, valamint szeretném a föld minél több pontját bejárni.

 

Jónás Edit, szobaasszony 

2014 óta dolgozom a szállodában. Szabad időmben 2010 óta a ráckevei Hajómalomban vagyok önkéntes tárlatvezető. Fontosnak tartom a hagyományaink megőrzését, a régi dolgok felélesztését és megmentését. Nagyon szeretem Ráckevét, szeretek itt élni. Rövidtávú terveim között egy erdélyi utazás szerepel.

Kalmár Lászlóné, szobaasszony

2008 óta dolgozom a hotelben. Szabadidőmben házkörüli és az otthoni munkáimat végzem.
Rövidtávú terveim közt házunk korszerűsítése szerepel.

 

Kovács Éva, a szobaasszonyok csoportvezetője 

Eva-szobaasszonyok-fonokeTöbb mint 10 éve dolgozom a szállodában. Szabadidőmben háztartás vezetek és minden szabadidőmet 7 éves kislányommal töltöm.
További tervek?
A közeli jövőben lakásomat szeretném felújítani.

 

 Majeczki Tímea, pedikűr-manikűr 

Sárvári Krisztina, szálloda és értékesítési igazgató

Sárvári KrisztinaA főiskola elvégzése után az idegenforgalom területén helyezkedtem el, szerelem volt az első látásra és a szerelem azóta is tart. Az elmúlt harminc évben dolgoztam légitársaságnál, utazási irodában és az elmúlt több mint tíz évben szállodában.
A hotelben nyitás óta dolgozom, kezdetben értékesítési vezetőként, majd hét éve szállodavezetőként. Hihetetlen, de reggelente ugyanolyan várokozással és izgalommal lépek be a szálloda ajtaján, mint tíz évvel ezelőtt, az állásinterjúra.
2012. november 1.-e óta irányításom alá tartozik a noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa hotel is.
Szabadidőmben a jövő generációját oktatom,  célom, hogy a képzések alatt kedvet kapjanak ehhez a nehéz, de gyönyörű  szakmához  és találjanak benne ugyanannyi örömet, mint amennyit én találok nap mint nap.

 

Söre Gyöngyi, konyhalány

 

Stoits Viola, recepciós 

Stoits Viola2011. áprilisban tölthettem be a megüresedett recepciós munkakört. Gyöngyösön, a Károly Róbert Főiskola szálloda menedzsment szakirányán végeztem. Fél éves szakmai gyakorlatomat is itt töltöttem a szálloda wellness-, pénzügyi- és recepció részlegein.  Szerencsére a főiskola elvégzésével szinte azonnal felvételt nyertem.
Szabad időmben szívesen olvasok, kerékpározok.  Szeretek ékszereket készíteni gyöngyből, fonalból.
Bízom benne, hogy még nagyon sokáig állandó tagja lehetek ennek a remek közösségnek, valamint idegen nyelv-tudásomat szeretném bővíteni.

 

Szappanos Zsolt, szakács

Zsoltika-szakacs2007 óta dolgozom a szállodában. Szabadidőmben szeretek motorozni és szeretem a sportokat.
További tervek?
Szeretnék saját lakást és családot alapítani.

 

Szirb Sándor, recepciós

Sandor-recepcios2009 óta dolgozom a szálloda recepcióján. A Budapesti Gazdasági Főiskola idegenforgalom és szálloda szakán tanultam és kötelező szállodai gyakorlatomat a Kék Duna Wellness Hotelben töltöttem. Szerencsés helyzetben voltam, hiszen az iskola végéhez közeledve éppen megüresedett egy recepciós pozíció, így a diploma után azonnal, már ismert környezetben kezdhettem a munkát és hasznosíthattam a tanultakat. Az itt eltöltött idő alatt sok változáson ment keresztül a szálloda és örülök, hogy folyamatosan végigkövethetem a szálloda fejlődését.

Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban, szeretek erdőt járni, kerékpározni, túrázni. Legfőbb hobbim utazni, új helyeket megismerni belföldön és külföldön egyaránt. 25 éve tagja vagyok a Szigetszentmártoni Német Nemzetiségi Tánccsoportnak, mely 2013-ban ünnepli 40. évfordulóját és mellyel rendszeresen fellépünk.
További tervek?
Jövőmet továbbra is a Duna Relax @ Event Hotel munkatársaként képzelem el, szakmai tudásomat további idegen nyelvek tanulásával szeretném bővíteni.

 

 Szűcs Anna, animátor 

Taligás Menyhértné Teri, szobaasszony 

2009 óta dolgozom a szállodában. Szabadidőmben szeretek futni, kerékpározni, vásárolgatni. Igyekszem a legtöbb időt unokámmal tölteni.
Szeretnék továbbra is a Duna Relax & Event Felnőtt Hotel munkatársai közé tartozni.

 

Virág Levente, recepciós

 

Viski Gábor, felszolgáló

Gabor-felszolgalo2008-tól 2010-ig felszolgáló tanulóként dolgoztam itt, és már akkor nagyon szerettem a légkört, a kollégákat, majd 2013. július 2-án felszolgálóként tértem vissza.
Mivel a szabadidőm nem sok, mert elég sokat dolgozom a szállodáért, nem sok mindenre jut időm. De nagyon szeretek „társasági életet” élni.
További tervek?
Szeretnék majd elvégezni egy főiskolát.

 

Zsivnovszki Gergely, recepciós

Gergo-recepciosÖt éve dolgozom a Kék Duna Wellness Hotelben recepciósként. A Budapesti Gazdasági Főiskola idegenforgalomi és szálloda szakán végeztem.
Szabadidőmet a családommal töltöm, 2 kisgyermekem van. Szívesen kirándulunk, hobbim a természetfotózás és a sportolás.
Jelenlegi pozíciómban jól érzem magam, remélem, hogy még hosszú ideig dolgozhatok a Duna Relax & Event Felnőtt Hotel fiatal csapatában.

Tanuló munkatársaink:

 

Czotter Dávid, felszolgáló tanuló

 

Farkas Marcell, szakács tanuló 

 

Forbauer Máté, szakács tanuló 

 

Fülöp Zoltán, szakács tanuló 

 

Horák József, szakács tanuló 

 

Horváth Rita, felszolgáló tanuló 

 

Kiszely Gergely, felszolgáló tanuló 

 

Nádházi Tamás, felszolgáló tanuló 

 

 Nagy Máté, szakács tanuló 

2013. október óta dolgozom a szállodában. Szabadidőmben szeretek sportolni, különösen kajakozni. További terveim között a szakmai képesítésem és az érettségi megszerzése szerepel.

 

Söre Richárd, szakács tanuló 

2012. óta dolgozom a szállodában. Szabadidőmben szeretek motorozni, tévét nézni és szívesen segítek anyának főzni. Ha lehetőségem adódik, külföldön szeretnék dolgozni.

 

Veres Bence, szakács tanuló

4 hozzászólás

 1. 2013.február 17-19-ig vendége voltam a szállodának, és felejthetetlen élményekkel gazdagodva tértem haza.
  Családias környezetű Vellness részlege, kedves segítőkész munkatársakból áll. Különösen tetszett, hogy a vendégeket meghallgatják, és tanácsokkal látják el.
  Külön köszönet Mikó Zsoltné Lyubinának, kedvességéért, odaadó munkájáért (köszönöm a beszélgetésünket).
  A szálloda vezetőségeinek, és minden dolgozójának kívánok jó egészséget!
  Tisztelettel: Marosvári Károlyné

  Válasz
  • Kedves Marosvári Károlyné!
   Köszönjük kedves, dicsérő szavait. Lyubicának átadjuk üzenetét, és többi kollégánknak is tolmácsoljuk elismerő szavait és jókívánságait.
   Bízunk benne hamarosan ismét nálunk tölt néhány napot, mi szeretettel visszavárjuk!

   Üdvözlettel,
   Kék Duna Wellness Hotel****

   Válasz
  • Üdvözletem!
   Érdeklődők Süni szaunamester,masször még mindig a szállódájuk allkalmazottja?
   Köszönöm!

   Válasz
   • Kedves Péter!
    Köszönjük érdeklődését. Igen, “Süni” még mindig szállodánkban dolgozik.
    Szeretettel várjuk!
    Üdvözlettel, Duna Relax Hotel****

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Online ügyintézés

árkalkuláció -online foglalás

ajánlatkérés

nyugdíjasoknak extra kedvezmények

Csatlakozzon rajongóinkhoz

Pin It on Pinterest