Nyaralás felnőttbarát környezetben szépkorúaknak

Minden ember szeretné aktívan eltölteni a nyugdíjas éveit. Lássuk be, mindannyian arról álmodunk, hogy 60 éves kor felett végre jut idő majd nagyokat kirándulni, illetve pár napra elmenni, üdülni. Mindehhez már csak egy olyan szállás szükséges, ahol csendben és nyugalomban tudjuk eltölteni nyaralásunkat.

Aktív és korhatár-független pihenés Ráckevén

Szállodánkat 2003-ban alapítottuk. Itt valamennyi program a felnőtteknek, szépkorúaknak, illetve róluk szól. Aki eljön hozzánk, azt fogja érezni, hogy néhány napig valóban körülötte forog a világ. Mivel a látogatóink számára a lehető legnagyobb csendet, nyugalmat és kényelmet szeretnénk biztosítani, ezért szállodánkba 12 év alatti gyereket nem áll módukban fogadni.

Tegyenek látogatást egyedül vagy csoportosan ráckevei hotelünkbe. Érdemes eljönni hozzánk, mert szépkorú látogatóink számára kiemelt kedvezményeket, valamint extra szolgáltatásokat is kínálunk.

Ráckevei wellness hotelünk alkalmazottai mindent meg fognak tenni azért, hogy otthonos körülmények között, a megszokott kényelemben tudják eltölteni üdülésüket. Amennyiben tehát igénylik, akkor párnát, takarót, olvasólámpát, telefonos ébresztést, nordic walking botokat, kerékpárt, indián kenut valamint csónakot is tudunk biztosítani szépkorú látogatóink számára.

 

Ráckevei Felnőttbarát Duna Relax Hotel

Felhőtlen hétköznapok komfortos környezetben

Szállodánk falain belül és kívül is megannyi színes és érdekes program várja a Ráckevén üdülni vágyókat. Most, a teljesség igénye nélkül azokat a programokat gyújtöttük csokorba, amelyek kifejezetten a 60 év felettiek körében lehetnek népszerűek.

Egészségfejlesztő előadások

Legyenek örökifjak 60 év felett is! Programunkon elsajátíthatják az egészséges életmód alapjait, valamint tanácsot kaphatnak, hogyan maradjanak minél tovább fittek és fiatalosak. Itt mindent megtudhatnak ami ahhoz kell, hogy energikus nagyszülők legyenek, akikre bármikor rá lehet bízni az unokákat.

Egészségfejlesztő előadások

Do-in önmasszázs

A shiatsu a hagyományos kínai orvoslás tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. A program során megismerhetik a test meridián- és akupunktúrás rendszerét, és ezen tudással felvértezve hatékonyan képesek lesznek a saját maguk gyógyítására is. A változatos gyakorlatok végrehajtásával szépkorú látigatóink egészségesebbé és kiegyensúlyozotabbá vállhatnak. A tanfolyamon olyan komplex technikákat sajátíthatnak el, amelyek nem csak az egészség megőrzésére alkalmasak, hanem a betegségek gyógyításához is hozzájárulhatnak.

Do In - Önmasszázs

Aquafitness

Vegyenek részt egy olyan fitness órán, amely minden korosztály számára kiváló erőnlétet biztosít. Az aquafitness végzéséhez nem szükséges úszás tudás, valamint a gyakorlatok végrehajtása az ízületeket sem terheli meg. Ellenben kiváló hatással van izületi- és gerincporblémák esetén, valamint rendkívóül jó tartásjavító is. A program során olyan nyújtási- és kimozgatási technikákat sajátítanak el, amelynek végrehajtása közben a belső koncentrálóképességük is javulni fog.

Aquafitness

Kínai gyógyászat

Amíg a nyugati orvostudomány a már kialakult betegségek gyógyítására fókuszál, addig a kínai orvoslás célja, hogy megelőzze a betegségeket az emberi test egynesúlyban tartásával. A program során megismerkedhetünk a kínai gyógyászat diagnosztikai módszereivel, filozófiájával. Segtíségével hatékonyan képesek leszünk megelőzni a betegségeket, s tovább maradhatunk aktivak életünk delén túl is.

Kínai gyógyászat

Várjuk Önt is szállodánkban!

Legyen szó egy pár napos üdülésről vagy akár egy egész hetes nyaralásról: felnőttbarát szállodánkban minden körülményt biztosítunk a nyugodt és kényelmes pihenéshez. Jöjjenek el hozzánk Ráckevére, hiszen a közös üdülés alatt gyakran előfordul, hogy barátságok köttetnek, így legközelebb már összetartó társaságként érkeznek, hogy ismét eltöltsenek pár felhőtlen napot a felnőttbarát szállodánkban.

Szeretettel várjuk Önt is egy igazi felnőttbarát környezetben való üdülésre!

elválasztó

Ne habozzon!

Hiszen mindenki megérdemli, hogy néhány napig csak körülötte forogjon a világ, hogy aztán kipihenve, friss energiával feltöltődve térhessen vissza a hétköznapokba. Felnőttbarát szállodánk szeretettel várja!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest