Örökifjú – Beauty exkluzív plusz

Örökifjú - Beauty

Lépjen be a szépség birodalmába! Elegáns hotelünk Beauty kiegészítő csomagja mesés átváltozást ígér, melyet elsősorban középkoron túli hölgyeknek állítottuk össze, hiszen tudjuk, hogy egy-egy szépségkúra micsoda varázslatra képes. Mert csodák igenis léteznek. Mi nem csak megállítjuk az idő kerekét, hanem egy ici-picit vissza is forgatjuk azt. Olyan különleges fiatalító és frissítő kezeléseket és alapanyagokat alkalmazunk, melyek hatására kisimulnak az apró ráncok, energiával telnek meg sejtek.

A kezelések után úgy fogja érezni, mintha éveket fiatalodott volna.

De ez az üdeség, fiatalodás nem káprázat. Ez Önben rejlik! Szépségszakértőink varázslatos kezeikkel mindössze segítenek előhívni ezt.  Töltsön élményekkel teli, fiatalító Beauty napokat, leheletnyi luxussal meg megfűszerezve a festői környezetben fekvő Duna Relax Hotelben, a kristályfényben csillogó, hűs kék Duna partján!

Stílus tanácsadónk kifejezetten az Ön adottságaihoz, színeihez, kisugárzásához készíti el személyre szabott stíluskalauzát, hogy a wellness pihenést követően a hétköznapokon is megőrizze az önből áradó szépséget, harmóniát.

Megtanítjuk önnek a „Do in” önmasszázs mozdulatait, mellyel bármikor felfrissülést nyerhet néhány perc alatt és étkezési tanácsokkal is ellátjuk, hiszen a minőségi, vitamindús táplálkozás hosszú évekkel fiatalítja meg a hölgyek és urak valós korát.

Biztosak vagyunk benne, hogy a testtekercselés fantasztikus eredményeként tapasztalt bőrfeszesedés látványa, érzése és élménye Önt is lenyűgözi majd. Az arcmasszázs pezsdítő hatása pedig közismerten mindenkire azonnali fiatalító hatással van.  Beauty kiegészítő csomagunk rendkívül népszerű hölgy vendégeink körében minden korosztályban.

Ezt Önnek is ki kell próbálni!

Beauty kiegészítő csomag tartalma:

  • 1 alkalom Testkezelés-testtekercselés
  • 1 alkalom cellulit masszázs (50 perc)
  • 1 alkalom Arcmasszázs (25 perc)
  • Do in önmasszázs, étkezési tanácsadás, stílus kalauz – a szálloda program rendje alapján

(Személyenként és alkalmanként 1 db-ot válasszon – az ár csak előre foglalás esetén érvényes)

 

Ár: 17 500,- Ft

 

Kényeztető szolgáltatásaink

Masszázsok Kozmetikai testkezelések, arckezelések

Extra szolgáltatásaink nyugdíjasok részére

Foglaljon most!

Telefon: 06-24/523-230 mellék: 0
E-mail: recepcio@wellnesshotel.hu

árkalkuláció -online foglalás ajánlatkérés

 

Vásároljon ajándékutalványt!

Hozzászólás írása

*
*