Örökifjú – Neves napok exkluzív plusz

Örökifjú - Neves napok

Közelegnek neves napok, az Ön vagy partnere születésnapja, névnapja vagy éppen a házassági évfordulójuk? Mióta a gyerekek „kirepültek” szinte már csak néhány szál virág vagy a kedvenc étel elkészítése különbözteti meg a neves napokat a szimpla hétköznapoktól. A nagy ünneplések jószerivel kimerülnek a kis unokák számára rendezett zsúrokban.

Ne hagyják tovatűnni saját ünnepeik varázsát a mindennapok sodrásában!

Ünnepeljenek elegáns környezetben, adják meg a módját a nagy napnak. Élvezzék ki minden pillanatát az élménynek. Biztos, hogy a nincs finomabb süti a világon, mint amit a feleségek, a nagyik sütnek, de mi megpróbáljuk felvenni a versenyt. És akik kóstolták azt mondják érdemes volt!  Szállodánk séfje mennyei finomságokat készít. Hölgyeim ez alkalommal nem kell a konyhában sürögniük -forogniuk, mert mi gondoskodunk az ínyencségekről pont úgy, mint az ünnepi tortáról. Éppen elég alkalommal sütötték már meg nagyiként a család kedvenc sütijeit. Most adják át magukat a pihentető és frissítő wellness pihenésnek!

Uraim! Ajándékozzák meg párjukat és önmagukat cseppnyi luxussal, élménnyel és kényelemmel, tegyenek egy különleges „időutazást” antik római wellness birodalmunkban. Még az útlevelet sem kell magukkal hozni, mégis messze tájakra, régmúlt korokba repítjük Önöket az idő szárnyain.

Ünnepeljünk együtt!

Ünnepeljenek fejedelmien, legyenek urai és úrnői ennek a varázslatos helynek és élvezzék az egykori Róma arisztokráciájának fényűző életét. Ön a különleges alkalom minden pillanatát kedvesével töltheti, hiszen mi gondoskodunk a habos ünnepi tortáról, egy palack behűtött, gyöngyöző pezsgőről és a különlegesen feldíszített, gyertyafényes vacsorázó asztalról, elegáns éttermünkben. Ne feledjék jelezni diétájukat vagy speciális étkezési igényeiket, mert ennek figyelembevételével szakácsaink páratlan ínyencségeket varázsolnak az ünnepi asztalra.

 

Ár: 5000,- Ft

Kényeztető szolgáltatásaink

Masszázsok Kozmetikai testkezelések, arckezelések

Extra szolgáltatásaink nyugdíjasok részére

Foglaljon most!

Telefon: 06-24/523-230 mellék: 0
E-mail: recepcio@wellnesshotel.hu

árkalkuláció -online foglalás ajánlatkérés

 

Vásároljon ajándékutalványt!

4 hozzászólás

 1. Makai Gyöngyi 2017-06-28 at 11:22 .

  Tisztelt Duna Relax Hotel!
  Foglalásunk mellé szeretnék kérni egy korai érkezési lehetőséget, valamint szombat estére az Örökifjú neves napok kiegészítő csomagot.
  Köszönettel és tisztelettel: Makai Gyöngyi

  1. Kedves Gyöngyi!
   Munkatársunk a megadott e-mail címen felveszi önnel a kapcsolatot.
   Üdvözlettel, Duna Relax Hotel

 2. Rácz Viktorné 2017-02-13 at 18:43 .

  szeretném kérdezni hogyan lehet eljutni önökhöz,ha Kabáról vonattal mennénk pl.B.petsig és onnan tovább Ráckeve?

  1. Kedves Rácz Viktorné!
   Az alábbi linken megtalálható szállodánk megközelíthetősége. Szeretettel várjuk!
   http://wellnesshotel.hu/kapcsolat/

Hozzászólás írása

*
*