Örökifjú – Neves napok exkluzív plusz

Örökifjú – Neves napok exkluzív plusz

Örökifjú neves napok romantikus szállodánkban Ráckevén.

Közelegnek neves napok, az Ön vagy partnere születésnapja, névnapja vagy éppen a házassági évfordulójuk? Mióta a gyerekek „kirepültek” szinte már csak néhány szál virág vagy a kedvenc étel elkészítése különbözteti meg a neves napokat a szimpla hétköznapoktól. A nagy ünneplések jószerivel kimerülnek a kis unokák számára rendezett zsúrokban.

Ne hagyják tovatűnni saját ünnepeik varázsát a mindennapok sodrásában!

Ünnepeljenek elegáns környezetben, adják meg a módját a nagy napnak. Élvezzék ki minden pillanatát az élménynek. Biztos, hogy a nincs finomabb süti a világon, mint amit a feleségek, a nagyik sütnek, de mi megpróbáljuk felvenni a versenyt. És akik kóstolták azt mondják érdemes volt!  Szállodánk séfje mennyei finomságokat készít. Hölgyeim ez alkalommal nem kell a konyhában sürögniük -forogniuk, mert mi gondoskodunk az ínyencségekről pont úgy, mint az ünnepi tortáról. Éppen elég alkalommal sütötték már meg nagyiként a család kedvenc sütijeit. Most adják át magukat a pihentető és frissítő wellness pihenésnek!

Uraim! Ajándékozzák meg párjukat és önmagukat cseppnyi luxussal, élménnyel és kényelemmel, tegyenek egy különleges „időutazást” antik római wellness birodalmunkban. Még az útlevelet sem kell magukkal hozni, mégis messze tájakra, régmúlt korokba repítjük Önöket az idő szárnyain.

Ön a különleges alkalom minden pillanatát kedvesével töltheti.

Ünnepeljenek fejedelmien, legyenek urai és úrnői ennek a varázslatos helynek és élvezzék az egykori Róma arisztokráciájának fényűző életét.

 

Az örökifjú neves napok exkluzív plusz csomag tartalma:

  • Alkalomhoz illő torta
  • Egy üveg behűtött gyöngyöző pezsgő
  • Különlegesen feldíszített, gyertyafényes vacsorázó asztal elegáns éttermünkben

 

Ne feledjék jelezni diétájukat vagy speciális étkezési igényeiket, mert ennek figyelembevételével szakácsaink páratlan ínyencségeket varázsolnak az ünnepi asztalra.

Ár: 5000,- Ft

(Szobánként 2 fő részére 1 db-ot válasszon)

Kényeztető szolgáltatásaink

 

Foglaljon most!

Telefon: 06-24/523-230 mellék: 0
E-mail: recepcio@wellnesshotel.hu

Árkalkuláció - Online foglalás
Ajánlatkérés
Vásároljon ajándékutalványt!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Online ügyintézés

árkalkuláció -online foglalás

ajánlatkérés

nyugdíjasoknak extra kedvezmények

Csatlakozzon rajongóinkhoz

Pin It on Pinterest