őszi bőrápolás-600

Az ősz beköszöntével sok minden változik körülöttünk és bennünk, így a bőrápolásra is érdemes „őszi fejjel” gondolni.
Míg nyáron a nap káros sugaraitól való védelem az egyik legfontosabb, ősszel óvnunk kell az időjárás viszontagságaitól és több tápanyagra is szüksége van.
A szél és a hűvösebb idő miatt könnyebben kiszárad, ráadásul ezt még a fűtött helyiségek száraz levegője is súlyosbítja.

Mit tehetünk?

Az őszi bőrápolás első lépéseként nyári testápolónkat és arckrémünket cseréljük le több tápanyagot tartalmazó és zsírosabb termékekre.

Arról, hogy milyen márkájút használjunk rengeteg reklám igyekszik meggyőzni mindenkit és úgyis a kedvencet használjuk, de arra érdemes nagyon odafigyelni, hogy bőrtípusunknak megfelelő legyen.
Érdemes megfontolni, hogy az amúgy nagyon kedvelt forró vizes zuhanyozást mellőzzük, mert ez is hozzájárul bőrünk kiszáradásához.

Minden zuhanyozás, vagy fürdés után kenjük be magunkat testápolóval, arcunkat pedig a napszaknak megfelelő ápoló krémmel.

Szeretnél fiatalos maradni 40 után is?

 

[templatic_button link=” https://wellnesshotel.hu/anti-aging-a-fiatalsag-forrasa/” size=”medium” type=”primary”] Fiatalító wellness csomagunkról részletesebben itt tájékozódhat. [/templatic_button]

[templatic_msg_box type=”success”]

Kattintson ide és töltse ki kérdőívünket, hogy megtudja Ön mennyire örökifjú!

[/templatic_msg_box]

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Anti aging

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest