Őszi wellness idilli környezetben

Amikor beköszönt az ősz, akkor legtöbbször nagyobb intenzitással kell, hogy dolgozzunk. Rendszerint a cégeknél ilyenkor kezdődnek a nagy projektek, így sok esetben megbeszélések tucatjain kell részt vennünk, valamint esetenként a munkaidő hossza is kitolódhat. Az őszi hajtás előtt, közben vagy után is fontos a pihenés, hogy azt követően feltöltődve tudjunk megint hatékonyan és sikeresen dolgozni.

Pihenjen nálunk az indián nyár alatt!

Kétségtelen, hogy a pihenés minden életkorban és minden élethelyzetben lényeges dolog. De különösen akkor válik fontossá, amikor a sok munka vagy családi teendők miatt nincsen időnk pihenni. Ilyen évszak az ősz, amikor a nyári mérsékeltebb tempó után újra felpezsdül az élet. Pontosan ilyenkor van rá szükségünk, hogy elegendő figyelmet fordítsunk a feltöltődésre, pihenésre. Szerencsére van pár jeles napunk az ősz folyamán is, mint amilyen október 23 vagy november 1, illetve az ehhez kapcsolódó hosszú hétvégék. Ilyenkor pár pillanatra meg tudunk állni, hogy feltöltődjünk és csak magunkra tudjunk koncentrálni.

Szállodánk, a Ráckevei Duna Relax & Event Hotel ehhez kínál minden szempontból kiváló lehetőségeket. Legyen szó egy napos wellnessről, pár éjszakáról, hétvégéről, vagy akár egy egész hetes nyaralásról: felnőttbarát szállodánkban minden feltételt megteremtünk a sokszínű és kellemes kikapcsolódáshoz.

 

Milyen előnyei vannak az őszi pihenésnek?

Káprázatos őszi színek

Sok vendégünk számára az ősz a legszebb évszak. Nem csoda, hiszen ilyenkor a színes lombok, a természet érettsége fantasztikus látványt kínálnak. Festői környezetbe épült szállodánk így az indián nyár napjaiban még szebb és idillikusabb képet mutat azoknak, akik Ráckevére látogatnak. Ősszel hatalmas kínálat van a közeli csónakos piacon, ahol mézédes gyümölcsökből, friss lekvárokból valamint természetesen finom borokból is lehet válogatni.

Káprázatos őszi színek

Pihenés garantáltan nyugodt környezetben

Mivel ilyenkor már kevesebben nyaralnak, így sokkal nyugodtabb környezetben lehet üdülni. Amíg a külvilágban ősszel pezseg az élet, addig szállodánk a nyári nyüzgés után békésebb napjait éli. Pontosan ezért ajánljuk az őszi pihenést azoknak, akik vízparti környezetben, nyugodt feltöltődést keresnek. Gyerekmentes és felnőttbarát környezetünkben felhőtlen napokat tölthetnek el. Nem akadály az sem, ha kutyáját szeretnék szállodánkba hozni, hiszen hotelünk szívesen fogadja a négylábú házikedvenceket is.

 

Pihenés garantáltan nyugodt környezetben

Személyre szabott szolgáltatások

Szállodánkban egyéni és személyes foglalkozásokon, programokon is részt vehet. Akik szeretik ilyenkor is a pezsgést, azok vidám mulatságon, szüreti bálon vehetnek részt. Mivel ilyenkor kevesebb a vendég, ezért munkatársaink is több időt, több figyelmet tudnak a vendégekre fordítani. Pontosan ezért ajánlható az őszi wellness nyugdíjasoknak is, akik számára kedvezményeket és extra szolgáltatásokat (pl. plusz takaró, telefonos ébresztés stb.) biztosítunk

Személyre szabott szolgáltatások

Üdülés kedvezőbb áron

Nem mellékes szempont az sem, hogy ilyenkor kedvezményes áron tudunk pihenni. Az ősz kezdetével ugyanis már véget ér a nyaralási szezon, így a kevesebb vendég miatt jóval kevesebb költség árán lehet megvalósítani üdülésünket. Legyen szó egy hosszú hétvégéről, vagy akár csak egy-egy napról.

Üdülés kedvezőbb áron

Várjuk Önt is szállodánkban!

Célunk, hogy különös gondoskodással, valamint professzionális vendéglátással az Önök üdülését is felejthetetlenné tegyük. Számunkra az elégedett szállóvendégnél nincsen jobb reklám, akikből évről évre egyre többet látunk vendégül szállodánkban.

elválasztó

Ne habozzon!

Szeretettel várjuk Önt és kedves párját, valamint baráti társaságát is egy igazi felnőttbarát környezetben való őszi üdülésre!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest