[templatic_msg_box type=”alert”]

Outdoor és in-outdoor programlehetőségek. Fő célkitűzésünk, hogy a résztvevők a monoton hétköznapok után különleges, izgalmas, adott esetben extrém élményekkel, újdonságokat megismerve, energiával feltöltve térjenek vissza munkájukhoz.[/templatic_msg_box]

Programok, élmények, csapatépítő játékok

 Az alábbi programlehetőségek szerepelnek kínálatunkban:

AZ ELLOPOTT KINCS NYOMÁBAN

A program időtartama: 2-3 óra
A program helyszíne: a szálloda környezete

Sejtelmes, izgalmas, megannyi titkot és kihívást rejtő varázslatos program.

A játék célja az elveszett frigyláda titkának felkutatása. A trükkök és csapdák túlélésén felül a csoporttársak együttes feladat megoldása, kreativitásuk kiaknázása, találékonyságuk előtérbe helyezése, a megfelelő kommunikáció használata, a vállalkozó szellem, valamint valódi és egyedülálló élmények átélése a cél.

A kihívást rejtő program számtalan izgalmat, varázslatos titkot és meglepetést tartogat.

A csapattagoknak a lehető legügyesebben kell együtt dolgozniuk, annak érdekében, hogy minél több információhoz jussanak a titok hollétére vonatkozóan.

Az elveszett frigyláda titkára a program során külön – külön megszerzett információk adnak útmutatást. A játék végén csakis az összes csapat, együttesen tudja megoldani a rejtélyt, a frigyláda titkát, s így mindenre fény derül! A várt jutalom sem marad el! A sikeres csapat öröme, elégedettsége, boldogság.

A program alatt pogácsát és ásványvizet kínálunk a csapattagoknak. 

 

A TITOK „LIGHT”

A program időtartama: 1 – 2 óra
A program helyszíne: a szálloda környezete 

A csoporttársak együttes feladat megoldása, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem, valamint valódi és egyedülálló élmények átélése a cél.
Különleges és izgalmas, kihívást rejtő feladatok teszik színessé a programot.
Csapatformáló különleges, könnyed izgalmas játék, a bizalom és a közös munka előtérbe helyezésével.

A végén jutalom jár mindenkinek!

 

A KALAND

A program időtartama: 3-4 óra
A program helyszíne: a szálloda környezete

A cél a közös munkán és élményszerzésen felül a közös jókedv, a valódi és egyedülálló élmények átélése. A csapatot szakképzett koordinátorok segítik a minél nagyobb élmény átélésében, az állomások megtalálásában és az aktív részvételben.

A program a modern technikát és a hagyományos építkezési formát hivatott előtérbe helyezni, ám nem csupán az építésen a cél. A „hozzávalókat” a résztvevők kalandos útjuk során gyűjtik össze. A természet és a mai modern technika csakis a segítésükre van, ám az együttes feladat megoldás, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem nélkülözhetetlen!

A csoport több kisebb csapatban küzd, hogy kinek hová kell eljutnia, nem tudni, a csapatok feladatmegoldásán múlik. Céljuk megoldani a feladatokat és megszerezni az összes alkatrészt, nekilátni az építésnek. A program a választott nehézségnek megfelelő elemekkel bővített, időtartama és összetétele az igények szerint alakítható.

Mindenki aktívan dolgozik, élményeket gyűjt és ha mindenki a lehető legügyesebben teljesít, érkezés a végén, közös ünneplés a vége.

Garantált kalandok, különlegességek várnak mindenkire.

 

EXTRÉM ÉLMÉNYEK KÖZT

A program időtartama: 2-3 óra
A program helyszíne: a szálloda környezete

A játékosok különféle harci próbatételek során vethetik be tehetségüket, tudásukat, ügyességüket.

A kommandós tudást lézerharc során mutathatják be a játékosok… A fizikai erőnlét helyett a közös csapatmunka, a taktika és a furfangos észjárás az előnyös! Adrenalin szint emelő izgalmak várnak a csapatokra.

A Különleges járművek használata nem trükk és nem is egy varázslat apró része. Aki megtanult járni, könnyedén elsajátíthatja az új tudományt. A világ egy kicsit más lesz! Trükkös és különleges járművek állnak rendelkezésre: monocikli, gólyaláb, trükkös bringa és segway.

A játékosoknak információk és iránytűk segítségével szükséges a feladatot megoldaniuk, meglelni a titkos részleteket.

 

VIZI ÉLMÉNYTÚRA, EXTRÉM TUTAJÉPÍTÉSSEL

A program időtartama: 4 óra
A program helyszíne: az indulási helyszín pontosítást igényel

A csapat egy kenutúra során vízre száll. Az izgalmas túra közben kikötnek a Senki szigetén, megpihenni, megcsodálni a táj szépségét. A nagy séta és a játékos feladatok megoldása végén, visszainduláskor azonban nem várt meglepetés várja a csapatot: ellopták a kenukat. Ráadásul nincs is túl messze az eszközpark, a túlpartról figyelnek a tolvajok kacagva.
A csapat ekkor nagy feladat előtt áll: a természet adta eszközökből néhány segédeszközzel egy vízre bocsájtható tutajt kell megépíteni, hogy azzal aztán visszaszerezhessék a „távoli” kenukat.

A program ezt az építkezési formát hivatott előtérbe helyezni, ám nem csupán az építésen a cél.
A természet és a mai modern technika csakis a segítésükre van, ám az együttes feladat megoldás, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem nélkülözhetetlen!
A program a választott nehézségnek megfelelő elemekkel bővített, időtartama és összetétele az igények szerint alakítható.

Mindenki aktívan dolgozik, élményeket gyűjt és ha mindenki a lehető legügyesebben teljesít, érkezés a végén, közös ünneplés a vége.

Garantált kalandok, különlegességek várnak mindenkire.

 

ÖKO-DERBY

A program időtartama: 2-3 óra
A program helyszíne: a szálloda környezete

A csapatépítő program során nem csak a közös munka, az együttes gondolkodás varázsa elevenedik meg, hanem a környezettudatosság jegyében egy igazán izgalmas, kreatív és jópofa móka. A program során a csapat a rendelkezésre bocsájtott alapanyagokkal lát neki az általuk megálmodott öko-autó megépítésének.

A legegyszerűbb módon úgy lehet az autónk környzetbarát, ha a motor mi magunk vagyunk.

De hogy is lehet ezt fokozni? Csak újrahasznosítható és környezetbarát alapanyagok használhatók fel. Határt csak a képzelet és a rendelkezésre álló idő szab. A közös alkotás öröme, a csapatmunka versennyel párosul majd, a játék egy derbyvel zárul.

Minden csapatot külön díjazunk.

 

ÉLMÉNYEK BOGRÁCSBAN

A program időtartama: 3-5 óra
A program helyszíne: a szálloda környezete

A szabadtűzön főtt ételek nemcsak attól különlegesek, hogy ízükben megőrzik a ropogó fák közül felszálló füst bukéját, hanem attól is, hogy hangulatuk van. Mert a bográcsozáshoz társaság kell, hangos, vidám, hasukat kedvelő emberek!

A kalandok rövidek, a csapatszellemet, a közös munkát hivatottak előtérbe helyezni. A sikeres teljesítésért cserébe a csapatok megkapnak mindent, ami a sikeres uzsonna elékszítéséhez szükséges: a receptet, az eszközöket, a főbb alapanyagokat, kiegészítőket, fűszereket, tányérokat, kanalakat, a pálinkát… így a főzés nyugodt szívvel indulhat el. Házi kenyér, pálinka, házi rétes jár a sikeres bográcsos mellé.

Egy igazi séf is segítségül szolgál, hogy a vacsora kimenetele biztos siker legyen.

 

EXTRÉM SZÁMHÁBORÚ – SÖTÉTEDÉS UTÁN

A program időtartama: 1-2 óra
A program helyszíne: a szálloda környezete

A hagyományos játék különleges köntösben, izgalmas körülmények közt.
Csapatmunka, közös játék, ajándékok, élmények.

A csapat több kisebb csoportban, némi munícióval és lámpákkal felfegyverkezve indul neki a sötét erdő rejtelmének. A játékosok különféle harci próbatételek során vethetik be tehetségüket, tudásukat, ügyességüket. A számháborún túl lesz kódfejtés, rádiós irányítás, gáztámadás!

A fizikai erőnlét helyett a közös csapatmunka, a taktika és a furfangos észjárás az előnyös! A játékok nem járnak semmilyen fájdalommal, és nincsenek semmiféle káros hatással a környezetre.

Nemcsak a győztes csapatot várja jutalom!

 

Pin It on Pinterest