Párok

Szökjön el a világ elől és töltsön néhány romantikus napot kedvesével, elegáns wellness szállodánkban a lágyan hullámzó, hűs Duna partján, ahol a párok igazán jól érzik magukat. Lepje meg párját néhány feledhetetlen nap élményével, ünnepeljék nálunk évfordulójukat vagy kérje meg szerelme kezét leheletnyi luxust csempészve az alkalomba!

A festői szépségű folyóparti városka idilli környezet hátrahagyni a világ zaját és egymásra koncentrálni, belefeledkezni a pihentető, boldog napok élményébe.

 

Romantikus fotó beszúrása

 

Romantikus hangulatukat fokozva egy palack pezsgővel kedveskedünk Önöknek, mielőtt birtokba veszik varázslatos wellness birodalmunkat, hogy elmerüljenek kényeztető szolgáltatásaink özönében.
Engedjék, hogy elkápráztassuk Önöket és élvezzék időutazásunkat az antik római birodalom arisztokráciájának világába.

Legyenek Úrnői és uralkodói birodalmunknak és ismerjék meg a caldarium, frigidarium, laconikum és tepidarium nyújtotta felfrissülést.
Hódoljanak a testkultúra évezredes hagyományainak és próbálják ki illatos, – aromás, római istenségek neve ihlette – masszázsainkat kezeléseinket.

Érezzék, ahogy testüket és lelküket átjárja, felfrissíti az új energia.

Pazar kényelem, romantika és figyelmesség várja önöket a Duna Relax & Event Hotel falai között. Római ízvilág bemutatónkon olyan ínyencségeket kínálunk fel , melyek az ókori Róma csemegéinek számítottak egykoron.

 

Római wellness fotó

Ha a wellness birodalom kényeztetése után változatosságra vágynak, tegyenek romantikus sétát a tündöklő fényben úszó Duna parton és a város romantikus kis utcácskáin.

Kóstoljanak zamatos borokat, pillantsanak be a városka kiállításaira, melyek, mindig tartogatnak művészi élményeket a látogatóknak. Nézzenek le a városra tűztorony tornyából összebújva és keressék meg szállodánkat a magasból! Nem lesz nehéz megtalálni, mert ahogyan már az érkezéskor is láthatták közvetlen a parton fekszik a híd lábához közel.  Tegyenek egy csónakos kirándulást a folyón és merüljenek el a táj festői szépségében.

 

Párocska romantikusan csónakázik a kék vízen J fotó beszúrása

 

Sőt ha kedvük tartja, evezzenek át a szerdai vagy a szombati csónakos piacra, ahová a hagyomány szerint még ma is szép számmal érkeznek apró csónakokon, ladikokon a termelők, hogy portékáikat áruba bocsássák. Nem akármilyen termékek ezek. Igazi, kézzel és szívvel készített finomságokra, különlegességekre tehetünk itt szert.

Az itt kapható termelői méznél csak a szerelem édesebb!

De érdemes egy kis üvegbe zárt szerb ételkülönlegességet az ajvárt is megkóstolni és adagot vásárolni belőle, mert otthon a reggelinél vagy a vacsoránál, az itt eltöltött szép napok emlékét idézi majd. Napsütötte délutánokon egy kerékpáros kirándulás kettesben szintén remek időtöltés. Biciklik és plédek a recepciónkon mindig rendelkezésre állnak.

 

Piknikező párocska fotója a képen bicikli is legyen, kérlek

Sok – sok színes programmal tehetik változatossá a nálunk töltött romantikus napokat a szálloda és a városka nyújtotta lehetőségek felfedezésével, kipróbálásával.

Várjuk Önt és párját egy feledhetetlenül romantikus wellness pihenésre a Duna Realax & Event  Hotelben újra és újra, mert ezt meg kell ismételni néhányszor!

 

ajánlatkérés

Pin It on Pinterest