Szálloda története

Duna Relax Hotel - Felnőttbarát szálloda

Felnőttbarát szálloda – Élmény sziget a Duna partján

Budapest-től 47 kilométerre, Ráckeve szívében található Duna Relax Hotel, mely 2003-ban nyitotta meg kapuit vendégei előtt Kék Duna Wellness Hotel**** néven.

A várost átszelő Kis-Duna nyugalmas, harmonikus környezete ideális hely arra, hogy magunk mögött hagyjuk a városi élet rohanását néhány pihentető napra vagy hétre.
Amikor a tulajdonosok – több mint egy évtizede – megálmodták ezt az élmény szigetet, az vezérelte gondolataikat, hogy létrehozzanak egy olyan, cseppnyi luxussal fűszerezett, családias szállodát, a főváros közelében, ahol a vendégek test és lélek harmóniáját élvezhetik egy különleges környezetben. A nálunk töltött napok után pedig friss, pozitív energiákkal feltöltődve, kipihenve térjenek vissza a hétköznapok világába és lelkük mélyén érezzék, hogy ezt az élmény újra és újra át kell élni.

Duna Relax Hotel - Felnőttbarát szálloda

Ezt a célt szem előtt tartva varázsoltuk szálloda kertjét buja zöld növényekkel, tarka virágokkal, ölelő bokrokkal és apró, csörgedező kis tavacskával mesebeli pompás ligetté. A hotel wellness részlegét pedig antik római wellness birodalommá, ismerve, hogy a Duna vonalában egykor ókori római települések virágoztak, rendkívül gazdag egészség és fürdőkultúrával.

Duna Relax Hotel - Felnőttbarát szálloda

A szálloda enteriőrjének kialakításában neves tervezők és belsőépítészek útmutatásait követtük.
Célunk,  hogy a hétköznapok világából hozzánk látogatók alámerülhessenek egy leheletnyi luxusban és antik római wellness birodalmunkban.
Elegáns környezetben, szemet gyönyörködtető részletek, nemes anyagok, pazar színek pompája varázsolja el vendégeinket. Több mint 10 éve tartó népszerűségünk igazolja, hogy jól választottuk meg stílusirányzatunkat.
Fontos számunkra, hogy a stílusjegyeket megtartva mindig újítsunk, szépítsünk szállodánkon, ennek jegyében 2014-ben a szálloda alsó 2 szintjének szobái megújultak, valamint a közösségi terek, a lobby, az éttermek és a recepció is új fényben tündökölnek.
2016. szeptemberétől teljesen felújított wellnessrészleggel várjuk gyermekmentes pihenésre vágyó vendégeinket.

Duna Relax Hotel - Felnőttbarát szálloda

 

ajánlatkérés

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Online ügyintézés

árkalkuláció -online foglalás

ajánlatkérés

nyugdíjasoknak extra kedvezmények

Csatlakozzon rajongóinkhoz

Pin It on Pinterest