Színes őszi programok festői környezetben

„Az ősz az évszak, mely arra tanít, hogy a változás is lehet gyönyörű.” Márai Sándor

Beköszöntött az ősz. Szeptember első napjaiban megkezdődött az iskola és ilyenkor általában a munkahelyeket is a fokozottabb munkatempó jellemzi. De ezekben a napokban, hetekben is gondolnunk kell a pihenésre, hiszen szükséges a feltöltődés, hogy utána kettőzött erővel tudjuk magunkat belevetni a munkába vagy éppen helyt tudjunk állni családanyaként, családapaként, illetve nagyszülőként.

 

Jöjjön hozzánk a jeles napok alkalmával!

Szerencsére ott vannak a hétvégék, valamint számos jeles ünnepnapon tudunk pihenni, habár október 23-a idén a hét közepére esik, ám ha lehetőségünk van két szabadnapot kivenni, akkor máris öt napon keresztül tudunk pihenni, feltöltődni.  Az ősz pedig azon túlmenően, hogy káprázatos színekkel és finom gyümölcsökkel kínálja magát, változatos programok sokaságával csábít bennünket arra, hogy egy hosszú hétvégét, vagy akár csak egy-egy napot az idilli környezetbe épült ráckevei hotelben töltsünk. Ismerkedjenek meg vele, hogy milyen programokkal várjuk Kedves Vendégeinket október és november havában.

Káprázatos őszi színek

Pihenjen nálunk ősszel is!

Itt az ősz és a hideg napok beálltával az őszi wellness ideje is eljött. Nálunk a jeles ünnepek és hétvégek alkalmával is lehetősége nyílik a pihenésre. Lehet nálunk az ősz a nagy sétálások ideje, hiszen mi sem lehetne szebb annál, mint a Duna-parton romantikázva eltölteni néhány napot a festői Ráckevén. Ilyenkor igény szerint forró teát, puncsot vagy forralt bort is fel tudunk szolgálni, valamint lehetőség van gesztenyeevésre is. Minden szállodán belüli programunkat különleges odafigyeléssel, valamint szakértő gondoskodással teszünk élményszerűvé.

Természetesen azoknak a vendégeinknek is változatos programokkal készültünk, akik ebben az időszakban is az aktív pihenést, illetve az egészségük megőrzését részesítik előnyben. A friss levegő nem csak nagy sétálásokra ad alkalmat, hanem arra is, hogy – az állóképességet is javító – nordic walking túrákon, valamint biciklitúrákon vegyünk részt. Érdemes felfedezni gyalogosan vagy akár kerékpárral is a környéket, hiszen hotelünk az ország egyik legszebb településen található, amely az ideutazók számára mindig új élményeket kínál.

Ilyenkor érdemes megismerni a csodálatos Dunát is, hiszen nincsenek már azok a nagy melegek, amelyek a kinti fürdőzésre csábítanának, ám ebben az időjárásban még szívesen tartózkodunk a szabadban.  Jöjjenek hát velünk egy csodálatos őszi hajókázásra, amely ebben a környezetben egészen biztosan varázslatos élmény lesz.

Teljes körű feltöltődés wellness birodalmunkban!

 

Lépjen be az ókori római fürdők hangulatát megidéző wellness részlegünkbe, ahol idilli környezetben pihenhet. Wellness Forrásunk késő éjjel 11 óráig nyitva áll a kedves vendégeink előtt.

Szolgáltatásunk magába foglalja a szállodánk teljes területén való úszó és merülő medence használatát, a szauna, a sópihenő, valamint a pezsgőfürdő igénybevételét is. Érdemes ugyanakkor kipróbálni a hidromasszázst, a gejzírt, és a gőzfürdőt is. Akik pedig valódi felfrissülésre vágynak, azoknak – a szintén díjmentesen igénybe vehető – Kneipp terápiát tudjuk ajánlani, ahol a hideg-meleg fürdő váltogatása este nyugtató, nappal pedig üdítő hatással lesz az egész test számára.

Személyre szabott szolgáltatások

Várjuk Önt is egy őszi üdülésre!

Reméljük, hogy rendkívüli odafigyeléssel, valamint szakértő vendéglátással az Ön üdülését is felejthetetlenné varázsolhatjuk. Szeretettel várjuk Önt és kedves párját egy igazi őszi feltöltődésre, ahol garantáltan felnőttbarát környezetben pihenhetnek!

elválasztó

Ne habozzon!

Szeretettel várjuk Önt és kedves párját, valamint baráti társaságát is egy igazi felnőttbarát környezetben való őszi üdülésre!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest