Születésnapjára készül a ráckevei felnőttbarát hotel

Első születésnapjára készül a kimondottan felnőttbarát szolgáltatáspalettával tavaly Duna Relax néven újranyitott ráckevei wellnesshotel. A párokra és baráti társaságokra szabott egyedi szolgáltatások az elmúlt évben elnyerték a romantikára és kikapcsolódásra vágyó vendégek tetszését, a szálloda sikerrel alapozta meg itthon is a külföldön már népszerű „adults only”, azaz felnőttbarát kategóriát.

2015. szeptember 1-től nem fogad 12 év alatti gyereket a Duna Relax Hotel.  A gyerekzsivajtól mentes nyugalom Magyarországon is egyre több feltöltődésre vágyó felnőtt számára fontos. „Vendégeink kérték Ráckevén, hogy teremtsük meg a lehetőségét a gyerekmentes kikapcsolódásnak és a páros programoknak. Szükségük volt néhány olyan napra, amikor csak magukra, a kapcsolatukra tudtak koncentrálni. A nálunk töltött idő után kipihenten, megújulva tértek vissza gyerekeikhez, unokáikhoz” – magyarázza a felnőttbarát szállás jelentését Sárvári Krisztina szállodaigazgató.

A felnőttbarát Duna Relax Hotel kettesben érkező vendégei – tartozzanak bármelyik korosztályhoz – egyedi, a párkapcsolatokat gazdagító szolgáltatások közül választhatnak. A szálloda az érkezéstől a távozásig, a lobbyban, a szobákban, a wellnessnél és az étteremben is apró gesztusokkal segíti az egymásra hangolódást. Örökifjú vendégek számára pedig a ráckeveiek 60-nál is több egyedi kényelmi szolgáltatással készülnek.

„Négy gyerekem van, óvónő vagyok, de azt kell mondanom, hogy áldja ég, aki ezt a felnőttbarát hotelt kitalálta! Ajánlom mindenkinek, aki kikapcsolódásra, igazi lazításra vágyik. Természetesen imádom a gyerekeket, de a zsivaj és hangoskodás nélküli pihenés megfizethetetlen” – foglalja össze Szomolai Éva pedagógus a tapasztalatait.

Nekünk sincs bajunk a gyerekekkel, de örülünk annak, hogy van egy olyan szálloda, ahol a felnőttek is kedvükre lazíthatnak. A végigdolgozott hetek után igazán pihentető hétvégében volt Ráckevén részünk “– teszi hozzá a szálloda vendége, Lükőné Törőcsik Krisztina.

„Szerintem nem baj, ha van legalább egy olyan wellnesshely is az országban, ahol csak felnőttek pihenhetnek. Igenis zavaró tud lenni, ha a gyerekek összevissza ugrálnak a vízbe és kiabálnak az étkezéseknél. Senki nem haragszik a kicsikre, hiszen ők ilyenek és ez rendben is van, ahogy az is, ha egy szálloda megteremti a gyerekmentes pihenés körülményeit” – árnyalta a képet Szalók Dániel, a ráckevei Duna Relax Hotel egyik elégedett vendége.

„Édeskettesben” gyerekek nélkül a Duna Relax Hotelben

„Édeskettesben” gyerekek nélkül a Duna Relax Hotelben

Gyerekzsivajtól mentes wellness élmény Ráckevén

Gyerekzsivajtól mentes wellness élmény Ráckevén

A kettesben töltött szabadidő a legpihentetőbb a pároknak

A kettesben töltött szabadidő a legpihentetőbb a pároknak

Sárvári Krisztina
Szálloda- és értékesítési igazgató

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Online ügyintézés

árkalkuláció -online foglalás

ajánlatkérés

nyugdíjasoknak extra kedvezmények

Csatlakozzon rajongóinkhoz

Pin It on Pinterest