Téli wellness ajánlataink

Mivel sokunk számára az ünnepi időszak némi stresszel jár együtt, a rohanással töltött hetek után szükség van arra, hogy felfrissülve és kipihenten nézhessünk szembe az új év kihívásaival. Mielőtt Ön is beleásná magát a dolgos hétköznapokba, szánjon némi időt testi-lelki feltöltődésére, kényeztető kikapcsolódásra.  Ráadásul a karácsonyi ünnepkör idején elfogyasztott nehéz ételek és italok megterhelhetik a szervezetünket, így testünk könnyítésére, például a méregtelenítésre is nagyobb figyelmet szentelhetünk az új év kezdetén. Kedvező téli wellness ajánlatainkkal támogatjuk utazását, frissüljön fel felnőttbarát szállodánkban néhány nap alatt!

Miért látogasson el év elején hozzánk?

A decemberi főszezon után általában kevesebb vendégre lehet számítani wellness hotelünkben, emiatt Ön könnyebben veheti igénybe a szolgáltatásainkat és az egyéni kéréseit is rugalmasabban tudjuk megvalósítani. Mindez azt is lehetővé teszi, hogy valóban csendes és nyugodt környezetben tölthesse el a pihenésre szánt napokat januárban vagy februárban.

Felnőttbarát wellness szállodánkban nem csupán a fizikai megújulásra összpontosítunk, hanem őszintén hiszünk a selfness jótékony lélektani hatásaiban is. A fogalom filozófiája szerint az egészséges élethez a test és a lélek tökéletes összhangjára van szükség. A selfnesst gyakorlatilag a XXI. század egyre stresszesebbé váló környezete hívta életre, hiszen korunkban egyre nagyobb szükségünk van rá, hogy elcsendesedve, befelé fordulva figyelembe vegyük saját igényeinket. A selfness lényege, hogy a test fizikai jóllétére vonatkozó technikákon kívül a lélek és szellem igényeinek megfelelő szellemi táplálékot és megújító gyakorlatokat is alkalmaz. A Duna Relax & Event Hotelben a téli hetekben is olyan programokat és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek segítenek Önnek a fizikai jólléten kívül a belső harmónia és a kiegyensúlyozott lelki állapotok megteremtésében.

utószezon
ünnepek utáni wellness pihenés

Téli csomagajánlatunk

Az ajánlataink között Ön megtalálja a téli wellness csomagunkat, ami számtalan kényeztető és energetizáló lehetőséggel csábít. Megismerkedhet az Antik Római wellness birodalmunk szolgáltatásaival, képzett szauna mesterünk segítségével elsajátíthatja a hatékony szaunázás alapjait, vagy elmerülhet a hidromasszázs nyújtotta kényeztető pillanatokban.

A relaxálást gasztronómiai élményekkel teheti még gazdagabbá. A büféreggeliken és a svédasztalos vacsorákon változatos hazai és nemzetközi ételkülönlegességekkel találkozhat. Kérése alapján a szakácsaink egyedi étkezési igényének, vagy diétájának megfelelő glutén-, valamint laktózmentes finomságokat készítenek.

ünnepek utáni pihenés

Az ünnepek utáni méregtelenítés fontossága

A méregtelenítést sokan a tavaszra hagyják, pedig a decemberi ünnepek után már ajánlott elkezdeni a felkészülést. A folyamat során Ön megszabadíthatja szervezetét a felgyűlt méreganyagoktól, illetve feltöltheti kiürült vitaminraktárait is.

Felnőttbarát szállodánk szolgáltatásai tökéletes segítséget nyújthatnak Önnek a méregtelenítésben. Ezek közül a szauánázás az egyik legkedveltebb, amelynek jótékony hatásait már régóta ismerjük. A forró levegő és hideg vízben való zuhanyzás, merülés váltakozása élénkíti a vérkeringést, fokozza az anyagcserét, ezáltal tisztítja a bőrt is és erősíti az immunrendszert. A kabinban eltöltött percek során, gyorsan és egyszerűen szabadulhat meg a káros anyagoktól, stresszhormonoktól. Ráadásul a szauna a lelki feltöltődést is elősegíti és felfrissíti az elmét, így nagyszerűen illeszkedik a selfness filozófiájába.

A méregtelenítésben a megfelelő italfogyasztás is fontos szerepet játszik. A wellness után látogasson el a teabárunkba, ahol változatos ízesítésű gyümölcs-, és gyógyteáink közül válogathat. A növények különböző alkotórészeiből készített főzetek, forrázatok nem csupán a bevitt folyadék mennyiségével segítik elő anyagcserénket. Bizonyos teatípusok kifejezetten méregtelenítő hatással rendelkeznek, így fogyasztásuk ajánlott lehet szaunázás előtt vagy után. A hazánkban is honos csalánteát a népi hagyományokban is számos gyógyító hatással jellemzik, a zöld tea többek között vízhajtó hatása miatt lehet érdekes, míg a csipkebogyó C-vitamin tartalma segítségével feltölti kimerült vitaminkészleteinket.

Ezek mellett a káros anyagok eltüntetéséhez fogyasszon egészséges és vitamindús ételeket! Szállodánkban nem kell az alapanyagok beszerzésével és a főzőcskével foglalkoznia, hiszen olyan változatos ételekkel találkozhat, amelyek már önmagukban is támogatják a méregtelenítést. Az friss zöldségek és gyümölcsök nagy része például remek antioxidáns, rosttartalmuk miatt pedig könnyítik az emésztést.

ajándékutalvány
ajándékutalvány

Váltsa be a karácsonyra kapott utalványokat!

Karácsonykor sokan ajándékoznak élményeket a fa alatt, amelyek a személytelen tárgyi meglepetések helyett életre szóló emlékeket nyújtanak. Amennyiben Ön is rendelkezik a Duna Relax & Event Hotelben felhasználható utalvánnyal, érdemes már az ünnepek után ellátogatnia a szállodánkba, hogy zsúfoltság elkerülésével élvezhesse változatos szolgáltatásainkat felnőttbarát wellness szállodánkban.

ajándékutalvány
elválasztó

Amennyiben nincs utalványa...

…válogasson kedvező ajánlataink közül, melyek között minden bizonnyal megtalálja a legjobbat. Lepje meg magát vagy szeretteit egy évindító wellness kikapcsolódással felnőttbarát szállodánkba, és töltődjenek fel új energiákkal!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest