teteje-1

Idén a Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve is kapcsolódik a kezdeményezéshez.

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a Turizmus Világnapját. Ehhez kapcsolódva az Magyar Turizmus Zrt. 2011-ben hagyományteremtő szándékkal, nagyszabású vendégbarát akciót hirdetett, melynek sikerén felbuzdulva, azóta hazánkban is megünnepelik a Turizmus Világnapot.

Szállodánk a Turizmus Világnapja 2014 alkalmából szeptember 27-én különleges szauna programmal (külsős vendégek számára is) és éjszakai wellnessel várja vendégeit.

szauna-2

16 órakor kezdődő programunkon szaunamesterünk különleges helyekre repíti el a résztvevőket, amivel igazán emlékezetessé és élménydússá tesszük ezt a napot.

Tengerparti sós világ

A szauna kályha ontja a meleget, szauna mesterünk gondoskodik a forró hangulatról, majd sót kínál a testek bedörzsölésére. A só nem csak kellemes jó levegőt biztosít, hanem bőrradírként is működik (megszabadít az elhalt hámsejtektől), a verejtékmirigyek aktívabbá válnak, így fokozza a méregtelenítést.

Sarkvidék sörrel és jéggel

Jól esne egy pohár sör a forróságban, de a szauna mester most a forrón izzó kövekre önti a vízzel elkevert sört, aminek hatására a frissen sült kenyér illata járja be a szaunát, keveredve a pirított maláta és árpa illatával.

A jégkockák most nem a forró kövekre kerülnek, hanem szaunázó vendégeink kapják, hogy bedörzsölhessék felhevült testüket, aminek hatására felpezsdül vérkeringésük az egyéb jótékony hatások mellett.

Kuba a kávé országa

A kávéhabot most meg is lehet kóstolni, de leginkább a testet érdemes bekenni vele.

Önt is várjuk sok szeretettel!

[templatic_msg_box type=”alert”]

Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

[/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest