Üdülés felnőttbarát környezetben fiataloknak

Minden nyaralás egyben pihenés is. Aki tehát nyaral, szeretné, hogyha a pihenés felhőtlen és zavartalan lenne. Ahhoz, hogy a nyaralás valóban ilyen legyen, csendes és nyugodt környezetre van szükség. Pontosan ezt kínálja szállodánk, amely az „adults only” filozófia szellemében elsősorban felnőtteknek kínál szálláslehetőségeket, valamint változatos programokat.

Törjünk ki a hétköznapok szürkeségéből!

Talán a kor szelleme teszi, de a fiatalok egyre később vállalnak gyereket. Tapasztaljuk, de a különböző kutatások is bizonyítják, hogy a mai huszonévesek a gyermekvállalás helyett inkább a karrierjükre koncentrálnak, s majd csak a harmincas éveikben gondolkodnak a családalapításon. Sok fiatal ezért a húszas éveiben azzal van elfoglalva, hogy karriert épít, amiért természetesen rengeteget kell dolgoznia. Szükséges tehát a pihenés, hogy utána feltöltődve, megújulva tudjanak visszatérni a hétköznapi életbe és emelt fővel tudjanak nekivágni a hétköznapok kihívásainak.

 

Ráckevei Felnőttbarát Duna Relax Hotel

Itt minden a fiatalokról szól!

Ebben a szállodában minden program a felnőtteknek, illetve a fiatal felnőttekről szól. Filozófiánk alapja, a külföldön már évek óta népszerű „adults only” megközelítés, amely azt jelenti, hogy „csak felnőtteknek”. Szállodánkban így 12 év alatti gyereket nem fogadunk, hogy a felnőttek zavartalan pihenését maximálisan tudjuk biztosítatni.

Látogasson el egyedül vagy párjával ráckevei hotelünkbe! Ebben a kedves kivárosba, amely nyugodt és harmonikus környezettel várja, alig 40 percnyi távolságra Budapesttől. Számos program várja Önöket Ráckevén is, valamint a szállodánk falai között is megannyi lehetőség áll rendelkezésre, hogy az itteni üdülésük valóban pihentető lehessen.

A teljesség igénye nélkül a következő programok várják szállodánkban az idelátogatókat, amelyet kifejezetten azon fiatalok számára állítottunk össze, akik néhány napra szeretnének megszabadulni a munkahelyi gondoktól, valamint a nagy kihívásként jelentkező stressztől.

Romantikus, páros programok

Legyen szó egy romantikus hétvégéről vagy nászútról, szállodánk alkalmazottai mindent megtesznek azért, hogy élményekkel töltődjenek fel az együtt töltött idő alatt. Vegyenek részt helyismereti körúton játékos-, önálló- és vezetett formában is. Fedezzék fel ezt a bájos kisvárost, amely sokszínűségével mindig újat tud mutatni az idelátogatók számára.

Páros romantikus programok

Tibeti jóga energiagyakorlatok

A tibeti jóga elmélkedés és személyiségfejlesztés egyben. A program során elsajátítjuk az öt tibeti jógagyakorlatot, amelynek segítségével nem csak testileg, hanem lelkileg is megtisztulhatunk. A változatos gyakorlatokkal megszabadulhatunk a múltban keletkezett érzelmi sebektől, így utána magabiztosan és bátran szállhatunk szembe a mindennapok kihívásaival.

Tibeti jóga energiagyakorlatok

Stresszmendzsment

Bár magát a stresszt soha nem tudjuk teljesen kizárni életünkből, de megfelelő technikákkal minimálisra tudjuk azt csökkenteni. Itt megtanuljuk a stressz tudatos kezelést, valamint megismerjük a saját stressz forrásainkat is. Ennek a programnak a segítségével hatékony stresszkezelési stratégiát tudunk fejleszteni, valamint el tudjuk sajátítani az alapvető stresszoldó technikákat.

Stresszmenedzsment

Önismereti és társimereti foglalkozások

Fedezzük fel a bennünk rejlő válaszokat! Valójában minden kérdésre bennünk van a megoldás, csak elő kell tudnunk hozni azokat. Legyen szó arrról, hogy magukat vagy a társunkat szeretnénk megismerni, mindenképpen sokat tanulhatunk egy ilyen programból, amely a párkapcsolati problémák, feszültségek megoldásában is segíthet.

Édeskettesben felnőttbarát szállodánkban

Várjuk Önt is szállodánkban!

Legyen szó egy hosszú hétvégéről, nászútról, vagy akár egy egész hetes nyaralásról: felnőttbarát szállodánkban minden feltétel adott a tartalmas és komfortos pihenéshez. Szeretettel várjuk Önt és kedves párját is egy igazi felnőttbarát környezetben való üdülésre!

elválasztó

Ne habozzon!

Hiszen mindenki megérdemli, hogy néhány napig csak körülötte forogjon a világ, hogy aztán kipihenve, friss energiával feltöltődve térhessen vissza a hétköznapokba. Felnőttbarát szállodánk szeretettel várja!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest