Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****!

  DSCF8898-270 KD 040-270 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Csomagajánlatunk:

2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában, félpanziós ellátással.

Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra. Ajánljuk azoknak, akik a hagyományos wellnessnél izgalmasabb és különlegesebb élményre vágynak. Meglepő, és érdekes, hogy az eredeti wellnesst már az ókori rómaiak is ismerték, hisz “fürdőiket” már ők is a testi és szellemi felfrissüléseiknek építették.

Virágzó tea bemutató, ahol olyan tea különlegességet mutatunk be Önöknek, mely nem csak ízével, de fantasztikus látványvilágával is megérinti és inspirálja az emberi képzeletet.

Nordicwalking, melynek hatására szinte az összes izomcsoport dolgozik, ezért az izmok fejlődnek, méghozzá az ízületek túlterhelése nélkül. A séta előnye a hatékony zsírégetés, a gyorsan javuló állóképesség és a helyes testtartás kialakítása.

Vízitorna:
– akik fittebbnek és egészségesebbnek szeretnék magukat érezni,
– víziszonyosoknak, hiszen a fejük nem kerül a vízbe, ugyanakkor hozzászoktatunk a vízhez,
– azoknak, akik a szárazföldön végezhető mozgást, tornát már nem bírják, vagy csak nem szeretik,
– mindennapi feszültség és stressz levezetésére a víz kellemes közegében.

Szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál – hétfő, szerda és szombati napokon.

A tepidarium (meleg fürdő, meleg helyiség, a latin tepidus = langyos szóból ered) egy langyos, vérkeringést kímélő helyiség és a hideg és a forró fürdő közötti regenerálódást szolgálja. (A helyiség hőmérséklete 37-39 C°). A helyiségben való tartózkodás rendszerint feszültségcsökkentő hatású és az itt tartózkodás ideje nem volt behatárolva.

A caldariumot (forró fürdő, a latin calidus = forró szóból ered) néha gőzbarlangnak vagy aroma-gőzfürdőnek is hívták. A caldariumra jellemző a magas páratartalom (akár 100 %-os is lehet) és egy 42-50 fok C-os sugárzó hő, ahol jól megizzadhattunk. Ugyanúgy, mint a tepidariumban, a meleg egyenletesen verődik vissza a kerámia- vagy terrakotta csempés falakról, padokról és mennyezetről. Az ideális tartózkodási idő ebben a helyiségben 30-40 perc volt. (A mai fűtési rendszerek korszerűbbek, jobban felmelegítik a helyiséget, ezért rövidebb idő javasolt.)

A laconium (elnevezését feltehetőleg a lakon néptörzsről kapta) intenzív helyiségnek számít. Egy állandó kb. 55-65 fok C-os hőmérsékleten a test legkésőbb 15 perc múlva erősen izzadni kezdett. Legfeljebb egy órát lehetett a helyiségben tartózkodni. Ez a helyiség a mai szauna őse. Ma a hőterhelés szintén magasabb, ezért rövidebb tartózkodás javasolt.

A frigidarium (hideg fürdő, a latin frigidus = hideg szóból ered) egy hideg helyiség, vagy hideg fürdő. Az itt tartózkodás revitalizációra szolgál a sugárzó hőt kibocsátó helyiségben (gőzbarlangban, vagy szaunában) való hosszabb tartózkodást követően. Orvosi szempontból a meleg illetve forró helyiségekből a hideg klímába történő átmenetnek egészségileg fontos szerepe van.

Úszómedence: 18 méter hosszú és 138 cm mély és a hőmérséklete 26 fokos.

Pezsgőfürdő, Hidromasszázs, Gejzír: A legfelső szinten 33 fokos a víz. Az uszoda középső szinten lévő kis medencéjében a hidromasszázs és gejzír masszírozó hatását élvezheti. Látványelemeink automatikusan működnek, 3 perces időközönként.

Teabár: A méregtelenítés akkor igazán hatékony, ha megfelelő mennyiségű folyadék bevitellel párosul. Válasszon gyógyfüveinkből, és készítsen gyógyteát. Fogyasszon belőle kedvére korlátozás nélkül.

Foglaljon most! Az ajánlat szabad kapacitás függvényében érvényes.

Csomag ára:

37.900,- Ft 2 éjszakára 2 fő részére
52.900,- Ft 3 éjszakára 2 fő részére

Gyermek ár:

0 – 4 éves kor között: díjmentes
4 – 14 éves kor között: 9.475,- Ft / gyermek / 2éjszaka; 13.225,- Ft / gyermek / 3éjszaka

Felárak:

  • Superior szoba: 5 000,- Ft/éj
  • Apartman jellegű szoba 2 fő esetén: 5 000,- Ft/éj
  • Pezsgőfürdős szoba: 5 000,- Ft/éj
  • Nászutas lakosztály: 8 000,- Ft/éj
  • Egyágyas felár: 5 000,- Ft/éj
  • Háziállat: 3 000,- Ft/éj

ajanlatkeres-nagy

[templatic_contentbox type=”info” title=”Antik római wellness részlegünk használata”] … hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra. Ajánljuk azoknak, akik a hagyományos wellnessnél izgalmasabb és különlegesebb élményre vágynak. Meglepő, és érdekes, hogy az eredeti wellnesst már az ókori rómaiak is ismerték, hisz “fürdőiket” már ők is a testi és szellemi felfrissüléseiknek építették. [/templatic_contentbox][templatic_button link=”https://wellnesshotel.hu/antik-romai-wellness-csomagajanlatainkban/” size=”large” type=”primary”] Részletek olvasása [/templatic_button]

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

Pin It on Pinterest