Újra kettesben – Fiatal szülők srácok nélkül

Újra kettesben – Fiatal szülők srácok nélkül

Kiskorunkban fel sem merült a szüleinkben, hogy nélkülünk induljanak, mondjuk egy balatoni vakációra, a wellness fogalmát pedig még nem is ismertük. Pedig a nagyszülők boldogan jelentkeztek, ha vigyázni kellett ránk, mi is szívesen ”bandáztunk” a nagyi szomszédságában nyaraló többi gyerekkel. Manapság azonban a szülők annyit dolgoznak, hogy sokszor egymást sem látják, ezért egyre többükben merül fel, hogy kettesben is szívesen mennének el pihenni. De ezt sokszor azért sem egyszerű megoldani, mert furdalja őket a lelkiismeret, hogy magára hagyták a gyereket és az anyós, esetleg a szomszéd, a barátok rosszallását is kivívják ezzel. Vajon mi a jó megoldás?

És különben is ahány pár, annyi élethelyzet. Lehetséges, hogy ez az első eset, hogy kettesben pihenünk, amióta megszületett az első babánk és észre sem vettük, hogy egyetlen napunk sem volt az óta, ami rólunk szólt. És lehet, hogy megérkezett azóta a tesója is és a helyzet az, hogy azóta már a férjünkre sincs időnk?

Előfordulhat, éppen az egymásra és magunkra szánt idő hiánya miatt, már a második házasságban élünk. Ideje megajándékoznunk magunkat és egymást nap, mint nap egy kis extra idővel és bizony évente néhány alkalommal pár nap igazi felnőtt pihenéssel.

Fontos, hogy ne csak úgy tekintsünk egymásra, a szülők, mint anya és apa, hanem mint férfi és nő. Ehhez pedig szükség van a közös, kettesben szerzett élményekre. Ezek az utazások megerősítik a kapcsolatot és a gyerekekre is jó hatással van, amikor kipihent, türelmes és jó hangulatú szülőket kapnak vissza.

Érdemes ilyenkor elsősorban belföldi pihenésekben gondolkodni, hiszen az első gyerekektől távol töltött üdüléseket, még a szülőknek is „gyakorolniuk” kell.

Könnyebb szívvel indulnak útnak és nyugodtabban adják át magukat a pihenésnek, ha nem éreznek túl nagy földrajzi távolságot a srácoktól.

A ráckevei Duna Relax Hotel tökéletes választás számukra. A Budapesttől mindössze 50 kilométeres távolságban fekvő szálloda remek kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget nyújt a fiatal szülőknek, akik újra élhetik azokat az élményeket kettesben, amelyek gyerekek mellett már nem is olyan könnyen megvalósíthatóak.

Hiszen, például hogy is kenuztak volna kettesben, ki vigyázna addig a srácokra a parton?

Mire vágyik a nő: hogy átadhassa magát egy kellemes páros masszázsnak anélkül, hogy azon gondolkodna, vajon merre szaladgálnak a srácok, egy romantikus sétára kettesben, felderíteni a környék szépségeit, gyertyafényes vacsorára kettesben, amire oly régen volt alkalom.

Mire vágyik a férfi: hogy apából ismét „udvarló” legyen, kettesben lehessen szíve hölgyével, hogy este ne csak a gyerekek elaltatása után jusson idő kettesben egy kis bensőséges együttlétre, egy sportos kikapcsolódásra, amikor nem a kis háromkerekű bringákat egyensúlyozza a srácok alatt, hanem kettesben gurulnak fel és le a környék üde zöld dombjain.

Mire vágynak mindketten: egy fincsi reggelire édeskettesben az ágyban, amit valaki más készít el nekik, egy romantikus esti fürdőzésre kettesben a wellnessben.

Kettesben! Ez itt a kulcsszó! Szállodánkat, mintha csak pont az Önök részére találták volna ki, tökéletes választás egy  KETTESBEN töltött feledhetetlen wellness pihenésre!

Válasszon ajánlatainkból!

Duna-parti romantika exkluzív plusz
Élménysziget exkluzív plusz

Foglaljon most!

Telefon: 06-24/523-230 mellék: 0
E-mail: recepcio@wellnesshotel.hu

Árkalkuláció - Online foglalás
Ajánlatkérés
Vásároljon ajándékutalványt!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Online ügyintézés

árkalkuláció -online foglalás

ajánlatkérés

nyugdíjasoknak extra kedvezmények

Csatlakozzon rajongóinkhoz

Pin It on Pinterest