Újra kettesben – Fiatal szülők srácok nélkül

Anyu-es-apu-kettesben-600w

Kiskorunkban fel sem merült a szüleinkben, hogy nélkülünk induljanak, mondjuk egy balatoni vakációra, a wellness fogalmát pedig még nem is ismertük. Pedig a nagyszülők boldogan jelentkeztek, ha vigyázni kellett ránk, mi is szívesen” bandáztunk” a nagyi szomszédságában nyaraló többi gyerekkel. Manapság azonban a szülők annyit dolgoznak, hogy sokszor egymást sem látják, ezért egyre többükben merül fel, hogy kettesben is szívesen mennének el pihenni. De ezt sokszor azért sem egyszerű megoldani, mert furdalja őket a lelkiismeret, hogy magára hagyták a gyereket, és az anyós, esetleg a szomszéd, a barátok rosszallását is kivívják ezzel. Vajon mi a jó megoldás?

És különben is ahány pár, annyi élethelyzet. Lehetséges, hogy ez az első eset, hogy kettesben pihenünk, amióta megszületett az első babánk és észre sem vettük, hogy egyetlen napunk sem volt az óta, ami rólunk szólt. És lehet, hogy megérkezett azóta a tesója is , és a helyzet az, hogy azóta már a férjünkre sincs időnk?

Előfordulhat, éppen az egymásra és magunkra szánt idő hiánya miatt, már a második házasságban élünk. Ideje megajándékoznunk magunkat és egymást nap, mint nap egy kis extra idővel és bizony évente néhány alkalommal pár nap igazi felnőtt pihenéssel.

Fontos, hogy ne csak úgy tekintsünk egymásra, a szülők,mint anya és apa, hanem mint férfi és nő. Ehhez pedig szükség van a közös, kettesben szerzett élményekre. Ezek az utazások megerősítik a kapcsolatot és a gyerekekre is jó hatással van, amikor kipihent, türelmes és jó hangulatú szülőket kapnak vissza.

Érdemes ilyenkor elsősorban belföldi pihenésekben gondolkodni, hiszen az első gyerekektől távol töltött üdüléseket, még a szülőknek is „gyakorolniuk” kell.

Könnyebb szívvel indulnak útnak és nyugodtabban adják át magukat a pihenésnek, ha nem éreznek túl nagy földrajzi távolságot a srácoktól.

A ráckevei Duna Relax & Event Hotel tökéletes választás számukra. A Budapesttől mindössze 50 kilométeres távolságban fekvő szálloda remek kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget nyújt a fiatal szülőknek, akik újra élhetik azokat az élményeket kettesben, amelyek gyerekek mellett már nem is olyan könnyen megvalósíthatóak.

Hiszen, például hogy is kenuztak volna kettesben, ki vigyázna addig a srácokra a parton?

Mire vágyik a nő: hogy átadhassa magát egy kellemes páros masszázsnak, anélkül, hogy azon gondolkodna, vajon merre szaladgálnak a srácok, egy romantikus sétára kettesben, felderíteni a környék szépségeit, gyertyafényes vacsorára kettesben amire oly régen volt alkalom kettesben.

Mire vágyik a férfi: hogy apából ismét „udvarló” legyen, kettesben lehessen szíve hölgyével, hogy este ne csak a gyerekek elaltatása után jusson idő kettesben egy kis bensőséges együttlétre, egy sportos kikapcsolódásra, amikor nem a kis háromkerekű bringákat egyensúlyozza a srácok alatt, hanem kettesben gurulnak fel és le a környék üde zöld dombjain.

Mire vágynak mindketten: egy fincsi reggelire édeskettesben az ágyban, amit valaki más készít el nekik, egy romantikus esti fürdőzésre kettesben a wellnessben.

Kettesben! Ez itt a kulcsszó! Szállodánkat, mintha csak pont az Önök részére találták volna, ki tökéletes választás egy  KETTESBEN töltött feledhetetlen wellness pihenésre!

Válasszon ajánlatainkból!

Harmónia liget-Duna Relax & Event Hotel

Harmónia liget

Érzékek Birodalma-Duna Relax & Event Hotel

Érzékek Birodalma

Élménysziget-Duna Relax & Event Hotel

Élménysziget

Foglaljon most!

Telefon: 06-24/523-230 mellék: 0
E-mail: recepcio@wellnesshotel.hu

ajánlatkérés

 

Vásároljon ajándékutalványt!

Hozzászólás írása

*
*