Végre kettesben – A tinédzserek szüleinek is jár egy kis édes kettes

Végre kettesben – A tinédzserek szüleinek is jár egy kis édes kettes

Nyugalom mindenekfelett!

Valljuk be, az üdülés előtt a legtöbben feszültek vagyunk és túl sok teendőnk, hiszen a szabadság előtt mindig sok-sok elintéznivaló akad a munkahelyen, és otthon is.

Bár a legtöbben alig várják az üdülést, wellnessezést, nem szabad elfelejteni ténylegesen kikapcsolni, amikor végre eljön az idő, különben sem a nyugalom, sem a pihenés nem lesz jellemző az üdülésre. Pedig erről álmodoznak leginkább a kettesben útnak induló párok. Egy kis nyugalom, harmónia és a csak is kettesben kiteljesedő romantika.

A kettesben töltött szabadságnak tényleg a lazításról kell szólnia, és már az utazás napján kezdődik abban a pillanatban, amikor becsomagolják az útitáskákat.

Éppen ezért érdemes, már ezen a napon kiiktatni a fölösleges telefonhívásokat, levelezéseket, és ha szükséges, tudatosan elterelni a figyelmedet az otthoni problémákról (amik vagy úgyis megvárnak mindenkit vagy megoldódnak maguktól mire hazaérnek J). Így mindenki sokkal nyugodtabban, türelmesebben tud majd a párja felé fordulni, ami garantáltan feldobja a kapcsolatot.

Egy kis nyitottság jót tesz a kapcsolatnak…

A nyaralás alatt mindenki picit másként viselkedik, mint a hétköznapokban és rejtett tulajdonságok is előbukkanhatnak, melyek közül kutatások szerint a legkiemelkedőbb a nyitottság.

Ez nem meglepő, hiszen egy idegen, érdekes helyen a legtöbben nem zárkózunk el a minket körülvevő világtól, sőt úgy figyeljük az apró dolgokat is, ahogy azt otthon kellene.

A nyitottság persze nem csak arról szól, hogy észrevesszük, értékeljük az utcai zenészeket, a csodás épületeket és a természet harmóniáját, hanem a párkapcsolatunkra is kivetíthetjük.

Ez azt is jelenti, hogy a közös pihenés alatt Ön és párja is nyitott lesz olyan dolgokra, amiket otthon, a szürke hétköznapokon inkább elutasított… Ezzel újabb lépcsőfokára léptek kapcsolatuknak.

… és egy csipetnyivel több érzékiség !
Mivel a wellness pihenés, nyaralás, utazás alatt minden perc Önökről szól, a hangsúly a kapcsolatra helyeződik, így természetesen több idő és alkalom adódik egymás kényeztetésére.

Ha már régóta alkotnak egy párt, talán alig emlékeztek rá, milyen egy izgalmas helyen összebújni, spontánnak lenni, vagy újdonságokat kipróbálni. Itt az ideje feleleveníteni a halvány emlékeket!

Felnőttbarát szállodánk csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy könnyedén kiválaszthassák közülük azt, amelyik legjobban illik romantikus hangulatukhoz!

A közösen szerzett élmények szorosabbra fűzik a kapcsolatot
Minden életkorban, és minden párkapcsolatban nagyon fontos az élmények gyarapítása, s még jobb, ha ezeket az impulzusokat közösen élik át.

Az ilyen emlékek hosszan megmaradnak, pozitív energiával töltenek fel, és még inkább elmélyülnek, ha egy szeretett személyhez is kötődnek.

Éppen ezért nagyon szerencsés, ha közös az érdeklődési körük,ha egyformán szeretnek utazni, új tájakat felfedezni és mindketten a   hiszen így megközelítőleg ugyanolyan izgalommal vágnak neki a kalandoknak.

Ez megacélosítja a kapcsolatokat, és ha lehet, még közelebb hozza a párokat egymáshoz.

Most megtudhatják..

Mivel az édes kettesben eltöltött idő rávilágít arra, hogy mennyire vannak egymásra hangolva, vagy kezdi e befészkelni magát önök közé a megszokás – mégpedig a hétköznapokból kiszakítva –, a nyaralás abszolút megmutatja, mennyire szeretik a másikat. Ez sokat segíthet átlendülni az otthoni gondokon, aktuális mélypontokon és az érzelmi bizonytalanságokon. Néhány romantikus nap kettesben, szorosabbra fűzheti az Önök közötti láthatatlan köteléket,,sőt akár megbonthatatlanná teheti!

Kedves hölgyem! Csábítsa el a párját néhány romantikus, kettesben töltött napra szállodánkba és éljék át együtt újra kapcsolatuk első időszakát.

Uram! Lepje meg kedvesét egy váratlan utazással a romantika és felhőtlen pihenés paradicsomába! Várjuk Önöket Ráckevén a Duna Relax Hotelben!

Válasszon ajánlatainkból!

Neves napok exkluzív plusz
Édes kísértés exkluzív plusz

Foglaljon most!

Telefon: 06-24/523-230 mellék: 0
E-mail: recepcio@wellnesshotel.hu

Árkalkuláció - Online foglalás
Ajánlatkérés
Vásároljon ajándékutalványt!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Online ügyintézés

árkalkuláció -online foglalás

ajánlatkérés

nyugdíjasoknak extra kedvezmények

Csatlakozzon rajongóinkhoz

Pin It on Pinterest