Vendégeink írták

Vendégeink írták a Vendégkönyvünkben, Facebook oldalunk véleményeiben

 

A hétvégén csak pár órára tudtuk igénybe venni a szálloda szolgáltatásait, de mindennel maximálisan elégedettek voltunk. A wellness részleg tiszta, szép, valóban feltölti az embert, a személyzet pedig segítőkész, udvarias. Annyira jól éreztük magunkat, hogy már szobát is foglaltunk, hogy legközelebb tovább élvezhessük a csodás környezetet, a vendégszeretetet! Köszönjük!

2019.02.19.

Tóth Balázsné Eszter

Remek 5 éjszaka- hat nap a béke, a nyugalom, a szépség, a mosoly szigetén.
Még el sem mentünk, de már a visszatérést tervezzük.
A szálloda minden részlegének és dolgozójának köszönet és elismerés.
Nem kis energiát fektettek abba, hogy kellemes emlékekkel feltöltődve térjünk haza.
Csak a jobbítás szándéka mondatja velünk: ha lehet, akkor a szobák igen magas hömérséklete rovására a medence vize höfokát emeljék.
További sikereket, elismeréseket kívánunk!
Gaálék a 108-as szobából.

2018.11.23.

Gaálék a 108-ból

Pont minden van. Fontos, hogy nincs túl bonyolítva Köszönjük.

2018.11.14.

Fehérváry Márton

Nagyon színvonalas, igényes, tiszta szálloda. A személyzet mosolyog, kedves, tényleg a vendégek kívánságait “lesik”. Szuper jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom mindenkinek!

2018.11.13.

Szöllősi Mariann

Nehéz szavakba önteni, mit éreztem Önöknél vasárnap és hétfőn. A végtelen nyugalom és kényelem, a személyzet profizmusa, kedvessége, az enteriőr úgy a szobában, mint a közösségi terekben lenyűgöző.

2018.11.02.

Bereczki Anikó

Tisztelt Szálloda Vezetősége! Férjemmel az elmúlt héten 3 nap 2 éjszakát töltöttünk az Önök szállodájában (Az utalványt egy kiállításon nyertük). Ezúton szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy egy ilyen gyönyörű és kedves személyzetű szállodában használhattuk azt fel, mint az Önöké. Továbbá szeretnénk megköszönni azt az igazán kedves születésnapi meglepetést, amellyel vártak bennünket!

Üdvözlettel: Ludmann Csaba és Ludmann Csabáné

2018.07.30.

Ludmann Csabáné

Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel xrs.hu Csapata 🙂

2018.06.24.

Driasa

Mindent nagyon köszönünk, remek 3 éjszakát töltöttünk önöknél. (2019.01.22. – 01.25. 202 szoba) Az étel, a figyelmes személyzet, a hangulat, szinte tökéletes volt. Annyi árnyékolta be az utolsó napunkat, hogy érkezett egy tízen pár fős csoport, aki kivetkőzve emberi mivoltából a wellness részlegbe becsörtetve ordítva, dobozos sörrel melyet többen a medencében fogyasztva ordító zenével, vízbe ugrálva megzavarta az ott tartózkodók nyugalmát.(természetesen mindenki elmenekült wellness részlegből) A wellness recepciós hölgy kétségbe esve próbált helyt állni, illetve a recepciós úriember több kevesebb sikerrel. Erről nem a szálloda tehetett, próbálták menteni a menthetőt. A viselkedésük mutatta az intelligenciájukat. Üdvözlettel: Tímea és Zoltán

Csicsely Zoltán

Szuper volt minden, nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük 

Csendes szobák.
2019.02.08.
Kónyáné Pintér Beatrix

Romantikus hangulatú!
Kiváló kiszolgálás!

2019.02.06.

Zima Edit

Szuperül éreztük magunkat! Tisztaság, finom ételek, kedves személyzet 😊

2019.01.24.

Deák Virág

Szép helyen van, ár-érték arányban megfelelő, az ételek nagyon finomak voltak és nagyon változatosak, a szoba tiszta volt, a wellness részleg megfelelt az elvárásainknak, illetve Budapest közelsége miatt össze lehet kötni fővárosi programokkal is az itt tartózkodást az első vagy az utolsó napon.

2019.01.24.

Ádám Bencze

Felnőttbarát  ez szimpatikus.

2019.01.17.

Ungár Andrea

Gyönyörű kilátás, kedves, udvarias fogadtatás. Kényelmes szoba. A WC és fürdőszoba külön van – ilyet nem tapasztaltam még, mindenhol egyben van.

2019.01.02.

Rózsa Gábor

Könnyen foglalható, jó helyen van, nagyszerű személyzet, szép szobák, tisztaság. Ételek jók. Ár érték arány jó.

2018.11.16.

Rácz László

Írja meg véleményét

13 + 11 =

Online ügyintézés

árkalkuláció -online foglalás

ajánlatkérés

nyugdíjasoknak extra kedvezmények

Csatlakozzon rajongóinkhoz

Pin It on Pinterest