Ajándékutalvány

Ajándékozzon wellness élményt, relaxációt és felfrissülést az év minden napjára, válasszon különleges ajándékutalványaink közül és lepje meg szeretteit varázslatos Duna Relax pillanatokkal!

A gyerekmentes üdülés szakértője, a felnőttbarát ráckevei Duna Relax & Event Hotel**** minden ünnepi és évfordulós alkalomra kiváló meglepetés. Utalvány típusainkat extra szolgáltatásaink figyelembevételével, kedvezményes áron állítottuk össze.

Ha bizonytalan a választott csomagot illetően, válasszon inkább keretösszeget és így a konkrét élményeket magára az ajándékozottra bízhatja!

KÉRJE AJÁNDÉKUTALVÁNYÁT NÉVRE SZÓLÓAN,
SZEREZZEN ÖRÖMET ANNAK, AKIT A LEGJOBBAN SZERET!

Az ajándékutalványok beváltása minden esetben előzetes egyeztetés után lehetséges, a foglaltság függvényében, az utalványon szereplő sorszámra való hivatkozással.

4 hozzászólás

 1. Rozmán Györgyné 2017-04-12 at 20:48 .

  T. Hotel! Érdeklődni szeretnék, hogy Szép kártya szállás utalványról szeretnék vásárolni értékutalványt. Lehetséges-e előreutalással, és meddig váltható be a Önöknél élménycsomagra. Köszönettel: Rozmán Györgyné

  1. Kedves Rozmán Györgyné!
   Munkatársunk a megadott e-mail címen felveszi Önnel a kapcsolatot.
   Üdvözlettel, Duna Relax Hotel

 2. Véghné Veronika 2016-05-21 at 13:33 .

  Üdvözlöm! A hotelkupon oldalon vettem egynapos pihentető programot. Szeretnék érdeklődni, hogy ilyenkor mikor lehet a szobánkat elfoglalni és mivel vacsora van az ajánlatban, mikor kell elhagyni? Másik kérdésem, hogy minden nap van szauna szeánsz vagy csak bizonyos napokon a héten, illetve mindig ugyan azon a napon? A nyári foglalás miatt szeretném tudni, mert nagyon szeretnénk részt venni ilyen programon. Válaszukat előre is köszönöm és nagyon várom

  1. Kedves Veronika!
   Munkatársunk a megadott e-mail címen felveszi Önnel a kapcsolatot.
   Szeretettel várjuk, üdvözlettel,
   Duna Relax Hotel

Hozzászólás írása

*
*