Foglalás
Bezár

Masszázsok

Masszázsaink, masszázsterápiáink teljesen kicserélik Önt, és feltöltik energiával.

Ma-uri masszázs „Egy csepp a Csendes-óceánból”



A Csendes-óceán szigetein honos mozgásformákból és spirituális gyógyításból alakult ki a Ma-Uri ősi masszázs. A masszírozó mozdulatok – melyek, főleg alkarral történnek – rituális tánclépésekhez igazodnak és együtt utánozhatatlan harmóniát hoznak létre. A masszázs célja a test, a lélek, és a szellem összehangolása, hogy visszaállítsa az egyensúlyt az ember és az univerzum között. Az alkarral történő nyomás hatására az izmok teljesen ellazulnak, a stressztől kialakult csomók feloldódnak.

Nyugtató hatású, kiválóan alkalmas:

  • stressz,
  • depresszió,
  • pánikbetegség,
  • szenvedélybetegségek kezelésére,
  • az idegrendszer megnyugtatására.

Ma-uri masszázs „Egy csepp a Csendes-óceánból”



A cél, a lapocka alatti csomók ellazítása kíméletesen, de hatékonyan, bizonyos érzékszerveink stimulálása, az arc akupresszúrás pontjainak nyomásával. A program része a hajas fejbőr masszázsa is. Hát, nyak, fej, hosszú hátizom, váll és derék ellazítása alkarral, tenyérrel, ujjbeggyel.
30 perc – 7.000 Ft

Teljes testmasszázs a lábujjak hegyétől a hajvégekig.



Leginkább alkarral, nagy felületű nyomással történő teljes test masszázs. Bizonyos érzékszerveink stimulálása, az arc akupresszúrás pontjainak nyomásával. A hajas fejbőr masszázsa.
60 perc – 12.000 Ft

Teljes test masszázs alkarral, ujjbeggyel és az egész test ízületeinek kimozgatásával.



A kezelés nagy felületű nyomással történik, bizonyos érzékszerveink stimulálásával, az arc akupresszúrás pontjainak nyomásával és a hajas fejbőr masszázsával.
90 perc – 17.000 Ft

Thai talp masszázs



A kínai akupunktúrából származik, hatása abból ered, hogy a láb biológiailag aktív pontjait stimulálja. Fontosságát és hatékonyságát igazol- ja, hogy jól bevált nagyon régi módszer, amely több, mint 3000 éves. A klasszikus thai talpmasszázs tartalmazza a talpak, a térdek és a lábak masszázsát is. Hatására erőteljes érzés, kikapcsolódás és könnyedség árasztja el az egész testet.

Hatásai:

  • A fáradtság megszüntetése, a láb duzzanatá- nak eltávolítása, vérerekre kifejtett jótékony hatásai.
  • Mély ellazulás és kikapcsolódás biztosítása az egész test számára.
  • A reflex zónák stimulációjával elősegíti a szer- vezet természetes öngyógyítási folyamatát.
  • Serkenti a belső szervek, mirigyek, a moz- gásszervi rendszer megfelelő működését.
  • Javítja a vérkeringést, serkenti a nyirokrendszer megfelelő működését és segít megtisztítani a szervezetet a toxinoktól.
  • Jótékony hatást gyakorol az idegrendszerre, ellazítja a testet, akár egy meditáció vagy mélyalvás.
  • Jelentősen csökkenti a láb, boka, térd, vádli duzzanatait, könnyedség érzést nyújt a lábnak.
  • Erősíti az immunrendszert.

Ellenjavallatok:

  • trombózis
  • visszérproblémák
  • fertőző betegségek
  • csontritkulás
  • súlyos szívbetegség

Időtartam: 60 perc – 10.000 Ft

Ayurvédikus masszázsok



Az Ayurvéda Indiából származó, évezredes gyógyító filozófia, mely magába foglalja az emberi életről alkotott valamennyi tudást. Az ájurvéda szószerinti fordítása „tudomány az életről“. Minden ayurvédikus kezelés, többek között a masszázshoz használt gyógyhatású olajok milyensége is az adott személy Prakrutijától függ. Ebből következik, hogy az Ayurvéda a gyógyításban nem sémákat használ, hanem egyénileg, minden emberre személyre szabottan javasol terápiákat és gyógyhatású anyagokat, mindenkinek a személyes ayurvédikus testtípusának megfelelően.

Milyen előnyei vannak az Ayurvédikus masszázsnak?

  • Erősíti a testszöveteket
  • Fiatalítja a testet, az elmét
  • Segíti a pihentető alvást
  • Javítja a szellemi éberséget
  • Idegnyugtató, stresszoldó
  • Fájdalomcsillapító hatású
  • Méregtelenítő
  • Keringésjavító

Abhyanga masszázs. (Az ayurvédikus masszázs egyik fajtája.)



Az ayurvédikus orvoslás legfontosabb kezelési eljárása, az Abhyanga szanszkrit nyelven az egész testre kiterjedő olajos masszázst jelenti. A masszázs jótékony hatását megköszöni a bőrünk, az izmaink, az ízületeink, a sejtjeink, minden egyes szervünk és idegrendszerünk, azon felül távozásra késztet minden felhalmozódott mérget és vegyszert. Ennek a masszázsnak nagyon mély hatása van, a test-tudat-szellem természetes harmonizálása történik meg általa.
30 perc – 7.000 Ft
60 perc – 12.000 Ft
90 perc – 17.000 Ft

Lávaköves ayurvédikus masszázs hangtál kezeléssel



Meleg lávakövekkel végzett indiai ayurvéda masszázs.Az indiai ayurvéda masszázs egyedi mozdulataihoz társítjuk a meleg lávakövekkel való fantasztikus élvezetet nyújtó masszázst. Alapos és egyben kényeztető masszázs a test egész felületén. Nagyon jó hatással van a vérkeringésre, az ízületekre és az izomzatra.
30 perc – 7.000 Ft
60 perc – 12.000 Ft
90 perc – 17.000 Ft

Különleges római masszázsok



Mercurius svédmasszázsa



A masszázs folyamatok a testre korlátozódnak le, azon belül is az izmok, inak és ízületek működésének normalizálása a cél. A masszázs
elősegíti a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását, az izmok ellazulását és a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztja.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Lucifer pokolian frissítő masszázsa



Célja a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, így például a felhalmozódott zsír mennyisége. Megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. A masszázs segít megteremteni a nyugodt alvás feltételeit, azáltal, hogy csökkenti a vérnyomást, valamint mélyebb és szabályosabb légzést biztosít.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Pluto sportmasszázsa



A test fizikai szinten való gyógyítására, kezelésére használt masszázstípus. Intenzívebb, erősebb masszázstechnika, amely leginkább a
mélyizomzatot célozza meg. Nyugtató hatással bír, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás
sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. Csökkenti az izmok duzzanatát és a sportsérülések utáni gyógyulási időt.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Avokádó-masszázs Jupiter kedvére



A mediterrán éghajlaton honos növény terméséből kinyert vitaminokban gazdag olajjal végzett masszázs. Ajánljuk érzékeny és normál
bőrre.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Szőlőmagolajos Fortuna-masszázs



Szív és érrendszeri betegségek kialakulását akadályozza meg és szépít, mivel a bőr felső rétegeit vitaminnal látja el és feszesíti a bőrt.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Auróra relaxáló borsmentás álma



Borsmenta-rozmaringolajjal történő masszázs. Ellazítja a feszült izmokat, enyhíti az izomfájdalmakat. A rozmaring élénkíti a vérkeringést. Ajánljuk fizikai munka és testedzés után.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Neptunus, a tengerek istenének olívás titka



A sima, rugalmas bőr titka, hogy elegendő mennyiségű zsiradék álljon a rendelkezésre, ennek egyik legjobb „gyógyszere” az olívaolaj.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Venus istennő csokoládés masszázsa



A bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik tőle, méregteleníti a szöveteket. Antioxidáns, hidratálja és táplálja a bőrt. A csokoládéban található kakaóvaj puhítja, táplálja és védi a bőrt.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Silvanus citromfüves-narancsos kúrája



Természetes eredetű citromfüves-narancsos mangó illóolajat tartalmazó testápoló olajjal végzett masszázs. Értékes alkotórészei puhítják és ápolják a bőrt.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Vulcanus lávaköves masszázsa



Vulcanus a tűz istene. A masszírozás nem kézzel, hanem vulkáni eredetű, forró kövekkel történik, melyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya.
A sima, lapos köveket, melyeket előzőleg felhevítettek 50-60 fokos hőmérsékletűre, elhelyezik a testfelületre, majd óvatosan az izmokba nyomják őket. A jótékony hatás mellett, már maga az élmény is felemelő. Speciális illóolajokkal történik, így kombinálva a masszázst az aromaterápiával.
A kezelés elsősorban életenergiával tölt fel, harmonizálja a testet és a lelket, kiváló stresszoldó hatása van. Pozitív hatásai leginkább
a vérkeringésben érzékelhetők. Javítja a nyirokkeringést is.
30 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Somnus levendulás álommasszázsa



Enyhíti az izomfájdalmakat, fokozza a testi-lelki frissességet, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatása van, antibakteriális, feszültségoldó,
nyugtató hatású, enyhíti a fejfájást, megszünteti az alvás zavarokat, erősíti az immunrendszert, relaxál, regenerál.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Kleopátra kényeztető vaníliás masszázsa



A vanília aromái hidratálnak és antibakteriális hatással bírnak. A masszázs felpuhítja a bőrt, gazdagon táplálja azt, valamint izomlazító hatással rendelkezik.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Viktória, a győzelem istennőjének kényeztető masszázsa



Levendula-citromfű és olívaolajos masszázs igazi kényeztetést biztosít és a maximális ellazulást nyújtja. A nyugtató, relaxáló mozdulatok
által az izmok ellazulnak, az izomgörcsök csillapodnak, a bőr puhává és bársonyossá válik.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Talp masszázs



A talpmasszázs növeli szervezete ellenálló képességét. Csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést. Általános frissítő, feszültségoldó hatású, segíti testi, lelki egészségének megőrzését és visszaszerzését, öngyógyító erőit aktivizálva. A talpán lévő zónák masszírozásával reflexhatást válthatunk ki a szervekben, így serkentve az öngyógyító mechanizmusokat.
25 perc – 5.000 Ft
50 perc – 10.000 Ft

Wellness-masszázsok



Mélyizom-masszázs



Fej, nyak, váll, hát, farizom, derék és a kar masszázsa.
Ajánlott:

  • izomgörcsökre, izomtapadásra
  • gerincbetegségekre
  • szédülésre, fejfájásra
  • reumás megbetegedésekre, lumbágóra.

30 perc – 5.000 Ft
60 perc – 10.000 Ft

Fejfájás kezelése masszázzsal



Számos orvos véleménye szerint a fejfájást az okozza, hogy az agyba be-, illetve az agyból kivezető véredényekben megváltozik a vérnyomás, mert a merev izmok összeszorítják azokat. Ha fellazítjuk az izmokat, a vér akadálytalanul áramlik, és a fejfájás megszűnik. Kialakulhat: munkahelyi stressz hatására, illetve a helytelen testtartás következtében megfeszülnek a nyak és a vállizmok, ami később fejfájáshoz vezet.
30 perc – 5.000 Ft

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!