Foglalás
Close

Supplementary Packages

Make your vacation special, get a lasting experience for your loved ones! You can expand your reservation with our premium additions on our online booking interface!

The Proposal Exclusive PlusAsk the lady of your dreams’ hand in marriage in our romantic wellness hotel in Ráckeve!

Romantic strolls on the Danube’s bank, tête-à-tête picnics, love with sparks flying and plans for life, days sweet as nectar spent in an exquisite little hotel… If you feel that you have found the woman of your dreams and if a lifetime wouldn’t be long enough to absorb her beauty and kindness, don’t hesitate to ask her hand in marriage. Life is most delightful as a couple. Many opportunities will present themselves while you’re with us to propose the question that will enrich both of your lives.


The Supplementary Danube Bank Romance PackageAdult-friendly hotel on the bank of the Danube in Ráckeve for those who seek experiences and adventures.

Do you desire spending a few special, restful and romantic days with your beloved in an enchanting place that’s near yet transports you far away from everyday life? Would you take a magical time travel on the wings of romance? No passports are needed for this journey, you can leave them tucked away.


The Island of Experiences Exclusive PlusWe will pamper you and your partner with a deluge of experiences in our wellness hotel

Do you love every pleasure life has to offer and is it about time for a little extra R&R? Let us pamper you. If you enjoy exceptional moments, elegance, intimacy, majestic comfort and zesty foods, all of which are spiced with a touch of luxury, then our hotel, located in a wondrous environment, has a special package offer for you. Eat a lavish breakfast in bed with champagne with your partner in a romantic setting as an excellent beginning to your day. During the day enjoy the ancient Roman wellness empire’s pampering services and visit the famous Savoy Castle. And at dinner time you will immediately spot the elegant candlelit table especially prepared for you and your partner in the coziest corner of our elegant restaurant.


Harmónia liget exkluzív pluszHangolódjon romantikára kedvesével Harmónia ligetünkben! Ajándékozza meg kedvesét az édeni pihenés, a mesés harmónia élményével, lebegjenek a szerelem könnyű szárnyán minden nálunk töltött percben. Hangolódjanak egymásra és kényeztessék érzékeiket különleges masszázsainkkal, pakolásainkkal élménymedencénk szolgáltatásaival. Amikor visszavonulnak szobájuk rejtekére, romantikus órákra az édes érintések, halk suttogás, apró finomságok intim birodalmába, könnyedén ráhangolódnak az édeni harmónia érzéki hullámaira.

Élvezze párok számára kínált Harmónia liget kiegészítő csomagunkat kedvesével Duna parti szállodánk elegáns miliőjében!


Édes kísértés exkluzív pluszÉdes kísértés – élmények kettesben!

Fantáziát csiklandozó, édes kísértésre invitáljuk Önt és párját meseszép szállodánkba, mely a lágyan hullámzó kék Duna partján, romantikus napok felejthetetlen élményét kínálja Önnek és kedvesének. Lepje meg szíve választottját és töltsenek mámorító napokat édes kettesben a Duna Relax Hotelben. Érzékeket ösztönző, igazán édes összeállításunknak képtelenség ellenállni épp úgy, mint egy kocka lágyan olvadó csokoládénak.

Üdvözöljük Önt az édes kísértés mennyei birodalmában!

Élvezze párok számára kínált Édes kísértés kiegészítő csomagunkat kedvesével Duna-parti szállodánk elegáns miliőjében.


Neves napok exkluzív pluszÜnnepeljék a neves napokat szállodánkban, Ráckevén! Születésnap közeleg? Vagy egy kettesben töltött névnapról álmodoznak? Netán kollégájuk, családtagjuk nyugdíjba készül? Ajándékozzon az ünnepeltnek egy különleges „időutazást” antik római wellness birodalmunkba. Még az útlevelet sem kell magukkal hozni, mégis messze tájakra, régmúlt korokba repítjük Önöket az idő szárnyain. Neves napok csomagunkat Önnek ajánljuk. Néhány együtt töltött felhőtlen nap, amikor egymásra hangolódhatnak, kikapcsolódhatnak és kettesben élvezhetik az édes élet örömeinek kavalkádját, már önmagában is élmény. Ünnepeljenek fejedelmien, legyenek urai és úrnői ennek a varázslatos helynek és élvezzék az egykori Róma arisztokráciájának fényűző életét.

A különleges alkalom minden pillanatát kedvesével töltheti!

Kulturális barangolások exkluzív pluszKalandozzon Ráckevén, fedezze fel a wellness és a város szépségeit! Fedezze fel a meseszép Duna parti kisváros számtalan apró titkát, csodás épületeit, szobrait és mindezen keresztül kalandos történeteit. Tudta, hogy a város már a rézkorban is lakott volt? A honfoglalás után az egész Csepel-sziget, így Ráckeve területe is a fejedelmi törzs szálláshelye volt. 1440-ben a török elől menekülő szerb lakosság telepedett le, a 16. században török uralom alá került, később a városba német telepesek érkeztek. Számos népcsoport élt itt, és nyomta rá bélyegét kultúrájával, szokásaival és hagyományaival a településre, színessé, változatossá, különlegessé téve ezzel a mai Ráckevét.

Ezen a kulturális ösvényen barangolhatnak idegenvezetőnkkel Ráckeve nevezetességeihez, látványosságaihoz és mesél történetükről magával ragadó lelkesedéssel. Útjuk során megismerhetik a településen élt Nepomuki János történetét, akiről János Vitéz karakterét formálta meg a költő, és ellátogatnak az ország egyetlen ma is működő hajómalmához. Múzeumok, képtárak galériák, romantikus utcák rejtekén álló szobrok, és számtalan látnivaló várja önt a Kulturális barangolás során!


Vitál exkluzív pluszVitál napok! Frissítő wellness pihenés, egészségprogrammal.

Bizonyára Ön is érzi néha a rohanó hétköznapokon, hogy fogytán az energia, és csökken a türelem. Jól esne egy kis felfrissülés, lazítás, kényeztetés. Ilyenkor egy varázslatos vitaminbombáról álmodozunk, hogy ezt a felfokozott időszakot még több energiával élhessük át. De Ön egy szimpla vitaminbombánál többet érdemel, dobja el terheit és frissüljön fel a Duna Relax Hotelben!

Vitalizáló programok frissítő tárházát állítottuk össze.

Nálunk a természet közelsége, a változatos konyha, a wellness kezelések, a mozgásprogramok, a személyes tanácsadások, egyénre szabott mozgási, étkezési és öltözködési útmutató, olyan izgalmas különlegességekkel, mint például az energetizáló színeink megtalálása mind-mind a wellness pihenés része. Kínálatunkban a hangsúlyt a finom belső harmónia megteremtésére helyezzük, jógával, meditációval, stressz oldással, mandalakészítéssel, melyek mellett fizikai kondíciónkat is erősítjük, Chi Kung gyakorlatsorokkal, stretching nyújtógyakorlatokkal és a víz kellemes közegét kihasználva – vendégeink egyik kedvenc programjával- az aquafitness dinamikus, mégis könnyed gyakorlataival.

Vitathatatlanul a Vitál az egyik legnépszerűbb kiegészítő csomagunk.