Foglalás
Bezár

Kényeztető Wellness Pillanatok

Szállás nélkül
1 fő
Svédasztalos vacsora
Felhasználható eddig: A kiállítástól számított 1 év

Wellness pihenés egy hangulatos vacsorával összekötve!

Az alábbi, egy alkalomra a választott létszámra szóló wellness utalvány, a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

Az ajándékutalvány ára:
12 600 HUF

Az ajándékutalvány tartalma



  • Svédasztalos vacsora (ital nélkül, az utalvány felhasználási napján)
  • Antik Római wellness birodalmunk szolgáltatásainak (caldarium, tepidarium, laconicum, frigidarium, stb.), élménymedencék, Harmónia liget, Kneipp kúra, élményzuhany, dézsazuhany, pezsgőfürdő korlátlan, térítésmentes használata. Kültéri (június 01. és szeptember 30. között üzemel) és beltéri élménymedencék, baldachinos napvédő kerti függőágyak a tökéletes pihenésért.
  • Szauna program képzett szauna mestereinkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál –a szálloda program rendje alapján.
  • Úszómedence: 18 méter hosszú és 138 cm mély és a hőmérséklete 26 fokos.
  • Pezsgőfürdő, Hidromasszázs, Gejzír: A legfelső szinten 33 fokos a víz. Az uszoda középső szinten lévő kis medencéjében a hidromasszázs és gejzír masszírozó hatását élvezheti. Látványelemeink automatikusan működnek, 5 perces időközönként.
  • Teabár: A méregtelenítés akkor igazán hatékony, ha megfelelő mennyiségű folyadék bevitellel párosul. Válasszon gyógyfüveinkből, és készítsen gyógyteát. Fogyasszon belőle kedvére korlátozás nélkül.

Az ár NEM tartalmazza



  • Az utalvány ár szállást nem tartalmaz

Lemondási feltételek



  • Jelen részvételi jegy készpénzre nem váltható át, kérésre felár ellenében lejárati ideje meghosszabbítható.

További információk




Kérjük, hogy az igénybevétel időpontját a recepciónkon előre egyeztetni szíveskedjék az utalvány sorszámára hivatkozva a +36 24 523 230-as telefonszámon, mert a szálloda teltházas foglaltsága esetén nem áll módunkban a wellnessbe külsős vendégeket fogadni.


Megveszem