Foglalás
Bezár

Duna Relax Hotel**** Ráckeve

Budapest-től 47 kilométerre, Ráckeve szívében található Duna Relax Hotel, mely 2003-ban nyitotta meg kapuit vendégei előtt Kék Duna Wellness Hotel**** néven. A várost átszelő Kis-Duna nyugalmas, harmonikus környezete ideális hely arra, hogy magunk mögött hagyjuk a városi élet rohanását néhány pihentető napra vagy hétre.

Felnőttbarát szálloda – Élmény sziget a Duna partján



Amikor a tulajdonosok megálmodták ezt az élmény szigetet, az vezérelte gondolataikat, hogy létrehozzanak egy olyan, cseppnyi luxussal fűszerezett, családias szállodát, a főváros közelében, ahol a vendégek test és lélek harmóniáját élvezhetik egy különleges környezetben. A nálunk töltött napok után pedig friss, pozitív energiákkal feltöltődve, kipihenve térjenek vissza a hétköznapok világába és lelkük mélyén érezzék, hogy ezt az élmény újra és újra át kell élni.


Mesés szobák



A négycsillagos hotel szobái (4 kivételével) a Dunára néznek. A szállodát hangulatos park veszi körül, amelynek enteriőrje elegáns angol stílusú. A szálloda 47 szobájának berendezése, valamint a wellness és a vendégtér hangulatos kialakítása neves belsőépítészek kézjegyét viselik. Gyerekmentes, kimondottan felnőttbarát szolgáltatásaink, a nyári szezonban páratlan kikapcsolódást nyújtó szabadtéri strandunk élményelemekkel felszerelt medencéje és különleges ókori római wellness birodalmunk együtt mind-mind vendégeink maximális kényelmét és nyugodt pihenését szolgálják.

Miért a ráckevei Duna Relax Hotel a felnőttbarát pihenés szakértője?



Szeretjük a gyerekeket. De ugye Önök is alig emlékeznek már arra, amikor reggel sokáig aludhattak, kettesben sétáltak, nem voltak csokis ujjlenyomatok a tapétán és nem volt „tolakodás” reggel a fürdőszobában. Mi azt ígérjük, néhány napra vissza tudjuk csempészni az életébe a különleges, pihentető, kalandos időszakot. Ráckevét elsősorban nem apuként és anyuként, hanem férfiként és nőként választják pihenésük, kikapcsolódásuk helyszíneként. Hiszen mindenki megérdemli, hogy néhány napig csak körülötte forogjon a világ, hogy aztán kipihenve, friss energiával feltöltődve térhessen vissza a hétköznapokba, és ismét a család szeme fénye, a gyermek kerüljön az élet középpontjába.

A Duna Relax Hotelben úgy gondoljuk, megérdemli a felhőtlen pihenést párjával vagy baráti társasággal. Magyarország különleges felnőttbarát szállodájaként olyan szolgáltatásokat és programokat állítottunk össze, melyek életkortól függetlenül kifejezetten a kettesben érkező felnőttek számárára kínálnak kikapcsolódási lehetőséget. Tekintse meg ajánlatainkat és ajándékozza meg magukat néhány kettesben töltött feledhetetlen nap élményével!

Fiatalokat és örökifjakat egyaránt szeretettel várunk relaxálásra a nyugalom és harmónia paradicsomába!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!