Foglalás
Bezár

Executive meetingek

Ráckevei szállodánk gyakran ad otthont exkluzív, kis létszámú, felsővezetői vagy nemzetközi megbeszéléseknek is.

Csipetnyi elegancia



Ezen rendezvények közös jellemzője, hogy rendkívül magas színvonalú exkluzív háttérszolgáltatásokat igényelnek, amelyeket örömmel biztosítunk. Enteriőrünk kialakításában az emberi léptékű elegancia vezérfonalát követve sikerült barátságos hangulatú, mégis lenyűgöző belső tereket teremteni. A Kis-Duna csillogó vizének közelsége pedig a természetet hozza elérhető távolságba.

Exkluzív catering



A kiemelt résztvevők kiemelt figyelmet igényelnek a kulináris élmények tekintetében is. Lehetőség van egyedi fogások összeállítására extra, akár bio – alapanyagokból, és természetesen speciális igények, diéták figyelembevételével készült ételsorok elkészítésére. Díjnyertes chéfünk a hazai és nemzetközi gasztronómia remek ízeit varázsolja az asztalukra. Akár svédasztalos, akár felszolgált vacsorát kérnek, vagy egy különleges welcome bekészítéssel, pezsgős fogadással szeretné elkápráztatni a résztvevőket, mi megvalósítjuk.

Profi partner



Megbízható partnereként nem csupán a rendezvény technikai oldalát támogatjuk professzionális csapatunk segítségével. Szállodánk visszatérő vendégei egybehangzóan állítják, hogy munkatársaink empátiája és diszkréciója páratlan. Ha a rendezvényhelyszín tekintetében fontos Önnek, hogy korrekt, megbízható partnere legyen, válassza a Duna Relax Hotelt!


Rendezvény ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!