Foglalás
Bezár

Tréningek, továbbképzések

Szállodánk Ráckevén található, a Kis-Duna partján, Budapesttől csupán 47 km-re. Ideális helyszíne dedikált tréningeknek, továbbképzéseknek, ha egy kicsit el szeretne távolodni a város zajától, ám közeli rendezvényhelyszínt keres.

TréninghelyszínVilágos, napfényes rendezvénytermeink és szekciótermeink a modern technika eszközeivel felszerelt, elegáns, mégis barátságos hangulatú környezetet biztosítanak a továbbképzéséhez. Kisebb vagy nagyobb csoportok elhelyezése, akár rugalmasan, napi több szekcióra bontva is lehetségesek.

Továbbképzések helyszíneA munkatársak tudását szeretné felfrissíteni? Egy új projekt indulása kapcsán új ismereteket kell elsajátítaniuk? Kösse össze a továbbképzést egy kellemes hangulatú csapatépítéssel! Napközben a tréning lebonyolításához szükséges hátteret biztosítjuk, a tréning után szívesen ajánlunk csapatépítő jellegű programokat, vagy megbízható partnereink közreműködésével professzionálisan előkészített csapatépítő tréninget szervezünk.

BrainstormingA jó ötletekhez inspiráció, ihlet kell. Szállodánk gyönyörű természeti környezete és belső kialakítása is támogatja az ötletek megteremtéséhez szükséges kreativitást. Egy adott problémától való eltávolodás sok esetben segíthet a kérdést új megvilágításba helyezni, ezáltal a megoldási lehetőségek is könnyebben felbukkannak. Így már nincs is más feladata, mint a felmerülő ötleteket összegyűjteni, kiválogatni, majd megvalósítani őket!

Szabadidő tartalmas eltöltéseA minőségi idő sokunk számára fontos, ám mindenkinek mást jelent ez a fogalom. Aktív pihenés, sport? Kenutúra, biciklitúra! Passzív pihenés? Napozás, olvasás, relaxálás! Rekreáció és wellness? Wellness Forrás, szaunashow, fürdés, napozás! A fennmaradt szabadidő tartalmas eltöltését a tréning résztvevőire bízzuk, válasszanak az elérhető lehetőségek közül. Séta a Duna-parton? Néhány lépésre szállodánk bejáratától festői környezet várja. Történelem és művészet? Kulturális barangolások Ráckevén!

Rendezvény ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!