Foglalás
Bezár

Tréningek, továbbképzések

Szállodánk Ráckevén található, a Kis-Duna partján, Budapesttől csupán 47 km-re. Ideális helyszíne dedikált tréningeknek, továbbképzéseknek, ha egy kicsit el szeretne távolodni a város zajától, ám közeli rendezvényhelyszínt keres.

Tréninghelyszín



Világos, napfényes rendezvénytermeink és szekciótermeink a modern technika eszközeivel felszerelt, elegáns, mégis barátságos hangulatú környezetet biztosítanak a továbbképzéséhez. Kisebb vagy nagyobb csoportok elhelyezése, akár rugalmasan, napi több szekcióra bontva is lehetségesek.

Továbbképzések helyszíne



A munkatársak tudását szeretné felfrissíteni? Egy új projekt indulása kapcsán új ismereteket kell elsajátítaniuk? Kösse össze a továbbképzést egy kellemes hangulatú csapatépítéssel! Napközben a tréning lebonyolításához szükséges hátteret biztosítjuk, a tréning után szívesen ajánlunk csapatépítő jellegű programokat, vagy megbízható partnereink közreműködésével professzionálisan előkészített csapatépítő tréninget szervezünk.

Brainstorming



A jó ötletekhez inspiráció, ihlet kell. Szállodánk gyönyörű természeti környezete és belső kialakítása is támogatja az ötletek megteremtéséhez szükséges kreativitást. Egy adott problémától való eltávolodás sok esetben segíthet a kérdést új megvilágításba helyezni, ezáltal a megoldási lehetőségek is könnyebben felbukkannak. Így már nincs is más feladata, mint a felmerülő ötleteket összegyűjteni, kiválogatni, majd megvalósítani őket!

Szabadidő tartalmas eltöltése



A minőségi idő sokunk számára fontos, ám mindenkinek mást jelent ez a fogalom. Aktív pihenés, sport? Kenutúra, biciklitúra! Passzív pihenés? Napozás, olvasás, relaxálás! Rekreáció és wellness? Wellness Forrás, szaunashow, fürdés, napozás! A fennmaradt szabadidő tartalmas eltöltését a tréning résztvevőire bízzuk, válasszanak az elérhető lehetőségek közül. Séta a Duna-parton? Néhány lépésre szállodánk bejáratától festői környezet várja. Történelem és művészet? Kulturális barangolások Ráckevén!

Rendezvény ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!