Foglalás
Bezár

Dunai csapatépítés

Szállodánk a Kis-Duna partján található Ráckevén.

Dunai csapatépítés



A helyszín csapatépítő rendezvényekhez nagyszerű teret biztosít, hiszen a saját stégünk vagy nagy kertünk outdoor csapatépítések végtelen lehetőségét kínálja. Esős idő esetén a rendezvénytermek egyikében lehet a kiválasztott programot (esetleg kis módosítással) megvalósítani.

Csapatépítő program



A hatékonyság érdekében felejtsük el a fókuszt! A csapatépítés folyamán természetesen nem a munkára koncentrálunk, hiszen egy oldottabb közegben töltünk el minőségi időt, a kollégáinkkal együtt. A csapat összerázódik, tagjai egymáshoz közelebb kerülnek és kellemes emlékeket szereznek. Ám a csapatépítés nem az idő céltalan eltöltéséről szól! A munkahelyi közösség összekovácsolódik, mindenki megtalálja a helyét a csapatban, ezalatt a koncentrációért felelős agy-, és idegsejtek pihennek, és így a munka világába visszalépve felfrissülve, megsokszorozódott erőkkel tudnak a közös célért együtt dolgozni.

Csapatépítő helyszín



Élmények bográcsban, bubifoci, lézerharc, borúra nedű? Kellemes szórakozást kívánunk! Helyi kalandok? Ráckeve számos érdekes épülete közül például a Tűztorony kilátó csapatépítő program helyszíne volt már. A fantasztikus látványon kívül a játék izgalma is lenyűgöző. Az ellopott kincs nyomában eredhetünk, vagy egy valódi nyomozáson vehetünk részt, hihetetlen küldetés során, hihetetlen élményeket átélve.

Megérdemelt pihenés



Az izgalmakkal teli nap után a csapatépítők résztvevői a vacsora mellett vagy utána kiengedhetik a fáradt gőzt, és megbeszélhetik az átélt kalandokat. Az ízletes, tápláló ételek mellett szállodánk nyugodt környezetet biztosít a napközbeni fáradalmak kipihenéséhez. Ha esetleg a csoport tagjai között akad olyan, aki nem fáradt el, bárunkban elfogyaszthat egy esti italt, netán késő estig nyitva tartó Wellness Forrásunkban úszhat vagy szaunázhat altató helyett.

Rendezvény ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!