Foglalás
Bezár

Dunai csapatépítés

Szállodánk a Kis-Duna partján található Ráckevén.

Dunai csapatépítésA helyszín csapatépítő rendezvényekhez nagyszerű teret biztosít, hiszen a saját stégünk vagy nagy kertünk outdoor csapatépítések végtelen lehetőségét kínálja. Esős idő esetén a rendezvénytermek egyikében lehet a kiválasztott programot (esetleg kis módosítással) megvalósítani.

Csapatépítő programA hatékonyság érdekében felejtsük el a fókuszt! A csapatépítés folyamán természetesen nem a munkára koncentrálunk, hiszen egy oldottabb közegben töltünk el minőségi időt, a kollégáinkkal együtt. A csapat összerázódik, tagjai egymáshoz közelebb kerülnek és kellemes emlékeket szereznek. Ám a csapatépítés nem az idő céltalan eltöltéséről szól! A munkahelyi közösség összekovácsolódik, mindenki megtalálja a helyét a csapatban, ezalatt a koncentrációért felelős agy-, és idegsejtek pihennek, és így a munka világába visszalépve felfrissülve, megsokszorozódott erőkkel tudnak a közös célért együtt dolgozni.

Csapatépítő helyszínÉlmények bográcsban, bubifoci, lézerharc, borúra nedű? Kellemes szórakozást kívánunk! Helyi kalandok? Ráckeve számos érdekes épülete közül például a Tűztorony kilátó csapatépítő program helyszíne volt már. A fantasztikus látványon kívül a játék izgalma is lenyűgöző. Az ellopott kincs nyomában eredhetünk, vagy egy valódi nyomozáson vehetünk részt, hihetetlen küldetés során, hihetetlen élményeket átélve.

Megérdemelt pihenésAz izgalmakkal teli nap után a csapatépítők résztvevői a vacsora mellett vagy utána kiengedhetik a fáradt gőzt, és megbeszélhetik az átélt kalandokat. Az ízletes, tápláló ételek mellett szállodánk nyugodt környezetet biztosít a napközbeni fáradalmak kipihenéséhez. Ha esetleg a csoport tagjai között akad olyan, aki nem fáradt el, bárunkban elfogyaszthat egy esti italt, netán késő estig nyitva tartó Wellness Forrásunkban úszhat vagy szaunázhat altató helyett.

Rendezvény ajánlatkérés