Foglalás
Bezár

Szállodai programok

Szállodai programjaink repertoárját a Vendégeink igénye alapján, képzett szakemberek segítségével állítottuk össze. A házon belüli programokon való részvétel díjmentes a szálloda Vendégei és a napi wellness belépővel érkezők számára is, azonban előzetes bejelentkezés alapján lehetséges.

Beszélgetős estek:Felnőttbarát szállodánk számos hírességet vendégül lát. A kötetlen beszélgetéseket előre megbeszélt időpontban tartjuk, amelyről az aktuális plakátokból, kiírásokból tájékozódhatnak Vendégeink.
Aktuális beszélgetős estjeink megtekintéséhez kattintson ide.

A programot megelőző napon 19:00 óráig a recepción vagy a wellness recepción személyesen, vagy telefonon a 06-24/523-230 mellék: 0 telefonszámon jelentkezhet.

Társas- és kártyajátékok:A recepción többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.

Ízelítő programjainkbólKincskereső KalandtúraA Kincskereső kalandtúra egy olyan játék, amelyben rímes feladványokkal, kvíz kérdésekkel és egy térkép segítségével ismeri meg Ráckeve főbb nevezetességeit. Helyes megoldásokért megjutalmazzuk Önöket! Jelentkezzen a wellness recepción vagy a recepción!

Aqua Sports - vízi sportokA vízben történő mozgásformák számos jótékony hatással bírnak. A különböző sérülésből felépülő betegek 80%-nak szokták ajánlani az orvosok a regenerációs időszakra. Preventív jellege mellett a rehabilitációban betöltött szerepe is rendkívül fontos, így idősebbek, betegség után legyengült emberek is elkezdhetik, és látványos javulást érhetnek el. Ráadásul állapotos kismamák számára is ajánlott, de természetesen előbb ki kell kérniük orvosuk véleményét, hiszen minden terhesség más és más. A túlsúllyal rendelkezők egyik leghatékonyabb és legkíméletesebb testsúlycsökkentő módszere lehet.

Biztosan érezte már Ön is, hogy a vízben teljesen más lelkiállapotba kerül! Ez a közeg képes megnyugtatni, testileg-lelkileg feltölteni és levezetni a stresszt. Ráadásul felfrissülést nyújt a szokásos, néha monoton aerobik órák után. Szinte észrevétlenül mozgatja át az egész testünket.

És hogy milyen jótékony hatással bírnak a vízben történő sportok?Megterhelés nélkül mozgat át tetőtől talpig, hiszen a sűrű közeg sajátos jellege miatt a kemény edzés ellenére is védve maradnak az ízületeink. Izmaink rugalmasak lesznek, javul az anyagcserénk és a keringési rendszerünk, fejlődik az állóképességünk is.
Javul a tartásunk, csökkentheti a vérnyomásunkat és még ízületi gyulladás esetén is segíthet a vízben való mozgás!

Feliratkozás ajánlott előre a wellness recepción.

Reggeli energetizáló torna, stretchingReggeli pacsirta vagy? Üdv a klubban! Csatlakozz könnyű reggeli tornánkhoz és indítsd a napot egy laza 30 perces mozgással! A torna és stretching eszközeivel átmozgatjuk testünket, hogy megalapozzuk a napod pozitív folytatását! Kezdőket vagy gyakorlottabbakat is szeretettel látunk!

Kreatív kézműves foglalkozásokA kreativitás megszépíti az életet, és kibontja szunnyadó energiáidat! Azt gondolod, hogy nem vagy kreatív és nincs kézügyességed? Ne foglalkozz ezzel, egyszerűen csak gyere és érezd jól magad velünk! Wellness koordinátorunk vezetésével kipróbálhatod a pontozófestést, dekupázst, vagy különböző ajándéktárgyakat készíthetsz, amiket akár szuvenírként haza is vihetsz!

Szauna programokSzakképzett szaunamesterünk vezetésével minden nap különböző felöntések. Programrend alapján különleges szaunashow!

Wellness programokSzállodánk wellness birodalma különleges programokkal emeli a Duna-parti wellness élményét. Próbálja ki a keleti kultúra évezredes tudásán alapuló, speciális gyógyító és egészségtámogató programjainkat és garantáltan feltöltődve, új élményekkel gazdagodva telnek nálunk a pihenés napjai.

  • AQUATERÁPIA - A tibeti hangtál jótékony hatása
  • HANGFÜRDŐ – Stresszoldás tibeti hangtállal
  • AYURVÉDA tanácsadás
  • Jóga

Kvíz játékokTematikus agytorna különleges nyereményekért! Játssz velünk!

Romantik quarter - forró romantika édeskettesbenMinden nap 12-14 óra között! Vonuljon el kedvesével elparavánozott tepidáriumunkba, finom illatok és ellenállhatatlan hangulat kíséretében. Ez a 30 perc garantáltan az Önöké! Előzetes időpont foglalás kötelező a wellness recepción vagy a recepción!

A játék lendületbe hozkvíz, activity, csapatépítő játékok… a képzelet szabja a határokat.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!