Foglalás
Bezár

Konferencia

A Kis-Duna partján, festői környezetben, Budapesttől csupán 47 km-re található ráckevei szállodánk.

Konferencia specialista



Modern technikai eszközökkel felszerelt, világos, napfényes rendezvénytermeink és szekciótermeink stílusos helyszínek konferenciák, tréningek megrendezéséhez. Professzionális csapatunk a rendezvény hátterét támogatja 15 éves tapasztalatával, egyedi ötleteit megvalósítjuk, vagy szakmai múltunkból merítve ötleteket adunk, hogy rendezvényét sikeressé tegyük.

Elegáns környezet



Ráckevei felnőttbarát szállodánk 47 darab, gondosan kialakított, elegáns szobájában tudjuk elhelyezni a vendégeket. A szobák nagy része különágyas, de igény esetén akár egyágyas, kétágyas, netán 3 ágyas elhelyezést is biztosítunk. A rendezvények catering igényeit Kiskeve éttermünk díjnyertes szakácsai és séfje készítik el, felszolgáló csapatunk biztosítja a lebonyolítás gördülékenységét. Akár hagyományos, akár különleges ízeket szeretne az ételek, italok között látni, mi legjobb tudásunk szerint megvalósítjuk elképzeléseit, vagy szívesen ajánlunk széles repertoárunkból.

Minden, ami konferencia



A sikeres rendezvény emlékezetes. Mi minden eszközzel segítjük abban, hogy rendezvénye sikeres és felejthetetlen legyen. Egyedi megoldások, különleges kérések a specialitásunk, kiterjedt kapcsolatrendszerünk révén könnyen megvalósítjuk személyre szabott kérését. Egyedülálló búcsúajándékot keres? Különleges díszítést szeretne? A konferencia előadásait online közvetítené? Lenyűgöző kulináris élményekre vágyik? Mi megszervezünk és megszerzünk mindent, amire csak szüksége lehet! Megbízható partnereink együttműködésével és szervezett csapatunk támogatásával számunkra minden lehetséges.

A feltöltődés forrása



A minőségi pihenés éppoly fontos, mint a minőségi munka, ezt jól tudjuk. Ezért a passzív és aktív pihenés számos formája elérhető szállodánk falain innen és túl: kerékpáros kirándulások, gyalogos séták a Kis-Duna lágyan ringatózó partján, bájos kisvárosunk látnivalói, a csónakos piac vidám forgataga ínycsiklandozó helyi termékekkel, kenutúrák érhetők el a közelben. A konferencia végeztével a résztvevők pihenőidejüket Wellness Forrásunk területén tölthetik el, vagy aktuális szállodai programjainkon, szaunashow-jainkon is részt vehetnek. Az ókori római stílusú wellness egy olyan időutazásra repíti el, amely felejthetetlen emlék marad.

Rendezvény ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!