Hírlevél feliratkozás
Foglalás
Bezár

Csend és nyugalom a Kis-Duna partján - igazi felnőtt élmény!

Néha jól esne elbújni a zsongó, zajos világból egy olyan helyre, ahol minőségi időt tölthet együtt társával, barátaival. Ha ön is erről álmodozik, válassza felnőttbarát szállodánkat, hiszen Ráckevén éppen ezt a lehetőséget kínáljuk vendégeinknek!

Duna-parti wellness szállodánkba mindenki pihenni érkezik. Nem kell messzire utaznia egy különleges wellness élményért, hiszen a főváros közelében fekvő hotel egyedi hangulatú belső terei ünneppé varázsolják a szabadnapokat. Nálunk minden adott ahhoz, hogy biztosítsuk vendégeink számára a test és lélek harmóniáját.

14 éven felüli vendégeinket felnőttbarát szolgáltatásokkal várjuk: a nyári szezonban frissítő élményelemekkel felszerelt szabadtéri medencénk és különleges ókori római wellness birodalmunk együtt mind-mind a maximális kényelmet és nyugodt pihenést szolgálják.

Ráckevén izgalmas programok és látnivalók várják. Fedezze fel a helyi piacot, járja be a Szigetbecse Tőzike tanösvényt, vegyen részt a Balabán fedélzetén egy kellemes hajókiránduláson vagy csak sétáljon egyet a templomok városában!

Vendégeinknek nincs más dolga, csak hátradőlni, és hagyni, hogy lelassuljanak a gondolatok, megpihenjen a test és az elme.

Élvezze a felnőttbarát szállás előnyeit:



  • Pihentető környezet – koktélt és limonádét kínálunk virágba borult kertünkben vagy a medence partján. Stégünk a Kis – Dunán kiválóan alkalmas a nyugodt elvonulásra.
  • Aktív pihenés – választhatja a bringa túrát, a Duna-parti sétát, a horgászatot vagy hozzon magával egy SUP-ot és evezzen a Kis-Dunán!
  • Egyedi wellness élmények - antik római wellness részlegünk használata során úgy érzi majd, mintha kicserélték volna. Kipróbálhatja a stresszoldó meditációt, jógázzon vagy vegyen részt egy tibeti hangtálfürdőzésen, válasszon több, mint húszféle masszázsunk közül.
  • Házias ízek - fogásaink változatosak, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek.
  • Egy csepp romantika – kiegészítő szolgáltatásainkat választva a kellemes hangulathoz hozzájárul 1 kancsó jeges limonádé, gyümölcstál friss, édes, zamatos gyümölcsválogatással, masszázs olaj, szív alakú üvegben többféle illatban és illatos rózsasziromszórás a szobában.

Fedezze fel a felnőttbarát pihenés élményét!

Ismerje meg ajánlatainkat!

Megnézem az ajánlatokat

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!