Foglalás
Bezár

Néhány éjszaka egy wellness hotelben csodákra képes!

Úgy érzed, nem érsz rá megállni és pihenni, annyi a tennivaló? Hidd el, a feltöltődésre szánt napok hatalmas lendületet adnak a következő időszakra.

A pihenés nem egyenlő a lustasággal



Míg korábban az a nézet terjedt el, hogy aki pihen, az haszontalanul tölti az idejét, ma már egyre többet olvashatsz arról, hogy a feltöltődés és az én-idő elengedhetetlen része a mindennapoknak. Egy rövid relaxáció, meditáció, de akár egy egyszerű megpihenés, lelassulás során a tested és az elméd egyaránt regenerálódik, már 30 – 60 perc feltöltődést követően teljesen másképp látod a világot.

Miért más egy szállodában pihenni, mint otthon?



Lehet, hogy erre számos jó érvet tudsz felsorolni, de sokan úgy gondolják, a megszokott környezet a legjobb hely a kikapcsolódásra.

Tény, hogy az otthonunk mindig is a szívünkhöz legközelebb álló hely lesz, de a fejünkben mindig ott motoszkál a köré épülő rutin. Hiába tervezünk egy pihenéssel töltött napot, akarva akaratlanul felpattanunk kedvenc fotelünkből egy-egy teendő miatt. Csak egy gyors mosás, vagy éppen a mosogató van tele, esetleg a szomszéd csönget egy bögre cukorért.

Ezzel szemben egy szállodában teljesen el tudsz távolodni a mindennapi teendőktől, a hétköznapok mókuskerekétől, így lehetővé válik a stresszes helyzetek elkerülése. Találd meg a lelki egyensúlyt egy medence szélén ülve, frissítő itallal a kezedben, vagy vegyél részt egy hosszú masszázs kezelésen!

A párkapcsolati egyensúly



Felgyorsult világban, állandó rohanásban éljük mindennapjainkat, és ez bizony az emberi kapcsolatokra is hatással van. Talán magadra ismersz, vagy legalább egy embert említeni tudsz a baráti körödből, ahol párkapcsolati problémákat, gyakori veszekedést látsz. Nem meglepő, hiszen a fáradtság és az időhiány miatt akaratlanul is eltávolodunk párunktól. Amit korábban vonzónak vagy szórakoztatónak találtunk, hirtelen feszültséget generál köztünk.

Hagyjátok magatok mögött a hétköznapok rohanását és a rengeteg felelősséget! Találjátok meg egymást újra, elvonulva a világ elől, kettesben. Töltsetek el együtt minőségi időt, egy hosszú fürdőzés, egy páros masszázs vagy egy gyertyafényes vacsora mellett. Egy wellness szálloda tökéletes lehetőséget kínál egy romantikus kiruccanásra és zavartalan pihenésre.

Miért a Duna Relax Hotel?



Szállodánk a főváros közelében helyezkedik el, könnyen megközelíthető, mégis épp elég távol van ahhoz, hogy kiszakadjatok a mindennapok forgatagából. Még ennél is fontosabb, hogy felnőttbarát szállást kínálunk, ahol semmi sem zavarhatja meg pihenésed. Itt minden a kikapcsolódásról szól, hiszen nincsen gyermekzsivaj, senki nem ugrál a medencében. Legyen szó lelki, vagy párkapcsolati egyensúlyról, mi mindent megteszünk azért, hogy néhány nap alatt feltöltődj, és frissen, új szemlélettel tekints a világra!


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!