Foglalás
Bezár

Válassz felnőttbarát szállást a hosszú hétvégére!

Az ünnepnapok közeledtével egyre többen sóhajtunk fel, hogy végre itt a hosszú hétvége! Ilyenkor döbbenünk rá igazán, mennyire beleragadtunk a hétköznapok mókuskerekébe, és mennyire vágyunk a kikapcsolódásra. De valóban ki tudunk kapcsolódni otthon?

Otthon, édes otthon



Biztos veled is megtörtént, hogy már napokkal a hosszú hétvége előtt arról álmodoztál, mi mindenre lesz időd ebben a néhány szabadnapban. Vágytál a friss levegőre, aktív kikapcsolódásra és új kalandokra, ugyanakkor egy kis „nem csinálok semmit” programot is terveztél.

Aztán mikor elérkezett az első nap, ébresztőóra nélkül is kipattant a szemed, és gondolataid száguldani kezdtek. Csak egy gyors takarítás, néhány adag ruha a mosógépben, meg aztán enni is kellene valamit – és máris elszaladt az egész nap. Vendégeket vártál és a készülődés során újra rájöttél, hogy ilyenkor a boltok megtelnek emberekkel, mindenki őrült vásárlásba kezd. Aztán egyszer csak végre megálltál és azt mondtad: „Ó, milyen gyorsan eltelt ez a hétvége is!”

Valóban erre van szükséged?

Mozdulj ki, és engedd el a kötelességeket!



A legfontosabb, hogy időben elkezdd a tervezést és oszd be ezt a néhány napot!

Így biztosan nem szalad el az ünnep anélkül, hogy magadra is szántál volna időt. Nem is gondolnád, mennyire fontos az, hogy a mindennapi környezetedből kiszakadva, kötelességeidről megfeledkezve válassz programot. Ha így teszel, a nap végén egészen más fáradtságot fogsz érezni, ami inkább hasonlít egy kellemes, élményekkel teli bizsergésre.

Engedd meg magadnak a szabadságot, te is megérdemled a pihenést!

Hogyan válassz programot?



Végre eldöntötted, hogy kimozdulsz otthonról és elutazol. Majd hirtelen beférkőzik a gondolataidba, hogy ezeken a napokon mindenki szabad, így akárhova indulsz, tömegre, nyüzsgésre számíthatsz. Mindenhol körbevesz az emberek forgataga, és az egész napod megint feszülten, sorban állással telhet. De van jobb megoldás!

Ha valódi feltöltődésre vágysz, egy szállodai hosszú hétvége a legjobb választás! Itt igazán el tudsz távolodni a világ zaja elől, és minőségi időt tölthettek együtt szeretteiddel. Bár ezekben a kiemelt időszakokban a wellness szállodák is megtelnek élettel és vendégekkel, ez ne ijesszen meg. Ide mindenki pihenni érkezik, és biztosíthatunk róla, hogy mindenkinek van elég hely.

Egészen más a hangulat nálunk, ahol senki nem rohan. Mintha erre a néhány napra megállna az idő. Mi felkészülünk mindenre, neked semmi más dolgod nincs, mint hátradőlni, és hagyni, hogy lelassuljanak a gondolataid, megpihenjen a tested és az elméd. Mindezt felnőttbarát környezetben teheted meg, ahol a relaxációt sosem szakítja félbe ugrándozás és gyermekzsivaly.

A nyugalom mellett természetesen programokban sincs hiány, hiszen minden vendégünkre gondolunk. Vár téged a napsütötte kert és az élménymedence kényelme is. A mosás, a takarítás és a főzés már nem a te problémád. Engedd, hogy gondoskodjunk rólad!

Így töltődhetsz fel igazán egy hosszú hétvége alatt! Távol a világtól, a csendesen zúgó medence partján, vagy Ráckeve városában sétálva. Koronázz meg minden estét bőséges vacsorával, válogass kedvedre svédasztalunk legkiválóbb fogásai közül.

Ez valóban jobban hangzik, mint az otthoni teendők, ugye? Tervezz előre, tervezz velünk!


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!