Foglalás
Bezár

Wellness programok a Duna Relax Hotelben

Szállodánk wellness birodalma különleges programokkal emeli a Duna-parti wellness élményét. Próbálja ki a keleti kultúra évezredes tudásán alapuló, speciális gyógyító és egészségtámogató programjainkat és garantáltan feltöltődve, új élményekkel gazdagodva telnek nálunk a pihenés napjai.

AQUATERÁPIA - A tibeti hangtál jótékony hatása



A vízben való lebegés, a könnyedség érzése már egyfajta ellazult állapotot jelent. Mind fizikailag, mind pedig mentálisan könnyebben ellazulunk, ha könnyedén lebegünk a vízben, hiszen szinte súlytalanok vagyunk, ezáltal nincs terhelve a testünk. Csontozatunk, izomzatunk, ízületeink terhelésmentesek, belső szerveinkre sem hárul teher. A tibeti hangtál rezgése pedig fokozza az ellazulást, teljes relaxált állapot eléréséhez segíti hozzá fizikai testünket és elménket egyaránt. Különleges érzés a vízben hallani és érezni a hangtálak szép hangját és rezgéseit.

HANGFÜRDŐ – Stresszoldás tibeti hangtállal



A relaxáció, meditáció egyik fajtája, amely tibeti hangtállal történik. A tibeti hangtál egy 6000 éves keleti eszköz, amelyet az indiaiak, tibetiek és a nepáliak kezdtek használni gyógyításra, mentális és fizikai kezelésre. A mai napig a nepáli mesterek készítik kézzel a hangtálakat.
A program alapja a hang és a rezgés, ami nagyban segít egy relaxált, vagy akár meditált állapotba jutni. A mély hangok segítenek a blokkoldásban és a meditációs állapot elérésében, a magasabb hangok pedig energetizálnak. A hangfürdő során a minket körbevevő energia, az aura van leginkább harmonizálva a hangtálak rezgései, hangjai által, ez jótékonyan kihat a fizikai testünkre is.
Az élmény által nagyban csökken a stressz és egy sokkal jobb mentálhigiénés állapothoz, jobb közérzethez, ellazultsághoz segít minket, amely jótékony hatással van a fizikai egészségünkre, hiszen beindulnak az öngyógyító folyamatok a testünkben.

AYURVÉDA tanácsadás



Az Ayurvéda szó szerinti fordítása: tudomány az életről. Ez az egészséges életmód elveiről alkotott legősibb holisztikus orvosi rendszert képviseli. 3-4000 éves tudomány, amit a mai napig használnak Keleten. Minden gyógyítás Anyja. A lényege, hogy megértsük önmagunkat és azt, hogyan tudjuk erősíteni öngyógyító képességeinket.
Ehhez nyújt segítséget ez a program, amely egy teszt kitöltésével történik, és utána egy személyre szabott tanácsadás keretében nyújtunk segítséget az Ayurvéda tudománya által, nem a betegségek szimptomatikus megjelenésére utalva, hanem az okokra, amelyek már a betegség megjelenése előtt figyelmeztetnek minket. Így időben vissza tudjuk állítani egyensúlyunkat.

JÓGA



Várjuk szeretettel jóga programjainkra, amely egyénre szabva, helyes kivitelezéssel, biztonságosan felkészíti Önt az önálló jógázásra, vagy a gyakorló órákon való rendszeres részvételre, fejlődésre.
Így stresszmentesebb, rugalmasabb, energikusabb lehet.
A jógával javul az életminőség, segít megtalálni a lelki egyensúlyt, belső békét, mely az élet minden területén megmutatkozik.
Megtanuljuk a helyes testgyakorlást, légzést, relaxációt, beszélünk a helyes táplálkozásról, pozitív gondolkodásról, megismerjük a meditáció alapjait.
Bárki jógázhat, nem számít, mennyi idős, milyen vallású, milyenek az anyagi és egyéb körülményei. Fiatal vagy öreg, beteg vagy egészséges – mindenkinek hasznára válhat ez az évezredes tudomány.

Hogyan jelentkezhet?



Wellness programjainkról és az elérhető időpontokról a recepción vagy a wellness recepión érdeklődhet. A részvételhez nincs minimum létszám. Várjuk wellness programjainkra az előre leegyeztetett időpontban a wellness recepción.

Szeretnék jelentkezni

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!